V současnosti se většinou používá ve významu "dohovořil jsem“. Výraz se také objevuje v internetových diskusích, kde označuje, že pisatel už nehodlá dále diskutovat. Jinými slovy: prostě to tak je a už mě nes...
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
díky wikipedie
přihláška ....hele vy padavkylaktibrada píše:Na dnes vypisany zavod o 21.00. Zatial je tam 15 ludi prihlasenych, pri cca 18 tich ludoch budeme rozdelovat. Tak kto ma zaujem nech sa prida
Hluboký les ani omylem, nejsem Jeníčekspeedy píše:hele vy padavky, je to závod s camarem RM, bez šteluňgu a navíc heavy damage!! To je přece naše parketa, jízdu s plným poškozením máme dávno zmáknutou ....
Přhlašen. Tobude posledni středečny zavod . Hned po zavodě balim a skladam se do Calibryspeedy píše:ve středu večer zajímavý závod na GTareně.... aventador, Mo-Te-Gi, setup prohibited, povinný aspoň jeden PIT,.....jsme tam s eddiem od nás sami. Přidá se někdo další odvážný a pokusí se zkrotit slavného býka Aventadora??
Řítil jsem se jako blázen a stejně mě Speedy nedohonil.laktibrada píše:Ak by niekto mal zaujem o zvezenie sa na monze 220mph rychlostou![]()
http://www.gtarena.cz/zavody/rid1741-22 ... /#com45589