zkoušel jsem veryfastový opotřebení, RS/RS. deset kol nedám ani náhodou, půjdu asi milionkrát do boxůSlávekM3GT píše:jde mi spíš o tu výdrž
![Nápad :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Podřídím se jakémukoliv opotřebení gum, aspoň bude "otloukaná na Daytoně" prča....
zkoušel jsem veryfastový opotřebení, RS/RS. deset kol nedám ani náhodou, půjdu asi milionkrát do boxůSlávekM3GT píše:jde mi spíš o tu výdrž
speedy píše:zkoušel jsem veryfastový opotřebení, RS/RS. deset kol nedám ani náhodou, půjdu asi milionkrát do boxůSlávekM3GT píše:jde mi spíš o tu výdrž![]()
Podřídím se jakémukoliv opotřebení gum, aspoň bude "otloukaná na Daytoně" prča....
Z nastavenim opotřebenim FAST - dam 17 kol (Lambo ,DB9) zbytek jsem nezkoušel. Ale vim že Kapsic z Fordem GT vydržel 20 kol a dyl by ještě 1-2...SlávekM3GT píše:speedy píše:zkoušel jsem veryfastový opotřebení, RS/RS. deset kol nedám ani náhodou, půjdu asi milionkrát do boxůSlávekM3GT píše:jde mi spíš o tu výdrž![]()
spíš tam bude FAST
njn, odhadnout se to dá, ale:novcze píše:....plná nádrž je 100 litrů a to u každého auta. Pak je celkem jednoduché odhadnout .....