série v duchu FIA GT3
série v duchu FIA GT3
Výsledky prvního závodu:
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
série v duchu FIA GT3
....včerejší závod mě moc nevyšel....nejprve jsem byl odsunut z 12 pozice na startu na 13, ale to nehrálo moc roli....BMW bylo na trati jako pojízdný retardér....každé auto co se mnou bojovalo nějak lépe brzdilo a akcelerovalo....takže sorry hoši za defenzivní stopu, ale jinak to nešlo a na konci kolize a odstavení auta v boxech, tak snad příště to bude lepší.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
-
- PSN ID: DRIFTKING-M3GT
série v duchu FIA GT3
tyjo tak to sorry, ale já když vyskakoval kvůli fotce tak sem byl na 12 místě, proto sem tě dal až na konec
Jinak pro příště, kdo nebude mít auto v plnym vizuálnim tuningu tj, třeba křídlo, tak bude posunut o 10 míst dozadu ve výsledku závodu
Jinak pro příště, kdo nebude mít auto v plnym vizuálnim tuningu tj, třeba křídlo, tak bude posunut o 10 míst dozadu ve výsledku závodu
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
série v duchu FIA GT3
Omlúvam sa ešte raz chalani že ste ma museli čakať. A dík za to.
Ku Race: do kvaldy skok tak že som sa vlastne rozohrial v nej a nakoniec 6te miesto na štarte parádička. Po štarte posun na 4té no super a potom to vykoplo Sergeje škoda. Než ho to koplo strašne mi lagoval aš som mal obavy sa mu priblížiť aby ma neodpálil s trate. S Perisom a Hockym som držal tempo a zdalo sa že Nissanu je možno konkurovať ale neskôr som pochopil že tomu tak neni a Hocky sa dostal do tempa a nedal mi šancu. Než ma dobehol a nakoniec predbehol som si to s ním rozdával o desatinky sekundy a šiel som úplne na hrane možnosti R8čky. V celku podarený závod. Škoda že medzi autami je znatelný výkonnostný prepad. Ale to sa možno zrovná tým že do každého ďalšieho závodu nastúpime s iným strojom. Akurát aby sme sa na budúce nestretli na trati všetci na GTR okrem Hockyho. Teda aspoň by do dalších závodov bolo GTR eliminované . No uvidíme. Tak že teším sa v tom ďalšom.
Ku Race: do kvaldy skok tak že som sa vlastne rozohrial v nej a nakoniec 6te miesto na štarte parádička. Po štarte posun na 4té no super a potom to vykoplo Sergeje škoda. Než ho to koplo strašne mi lagoval aš som mal obavy sa mu priblížiť aby ma neodpálil s trate. S Perisom a Hockym som držal tempo a zdalo sa že Nissanu je možno konkurovať ale neskôr som pochopil že tomu tak neni a Hocky sa dostal do tempa a nedal mi šancu. Než ma dobehol a nakoniec predbehol som si to s ním rozdával o desatinky sekundy a šiel som úplne na hrane možnosti R8čky. V celku podarený závod. Škoda že medzi autami je znatelný výkonnostný prepad. Ale to sa možno zrovná tým že do každého ďalšieho závodu nastúpime s iným strojom. Akurát aby sme sa na budúce nestretli na trati všetci na GTR okrem Hockyho. Teda aspoň by do dalších závodov bolo GTR eliminované . No uvidíme. Tak že teším sa v tom ďalšom.
série v duchu FIA GT3
drifta chválím za výborný nápad "do každého závodu jiné auto".... fakt jsem zvědavý na vaše strategie s vozovým parkem...
K Nurbu GP/F: až do vykopnutí z roomu to byl parádní závod!!! Lambo proti přesile R8 aSLSek statečně hájilo pozice, jel jsem na svém limitu a dařilo se. Dlouho jsem držel P3. Že budu postupně předjížděný jsem tušil a byl jsem s tím smířený. Cílem bylo urvat aspoň bod za celkové P6....
A málem by se zadařilo, kdyby si tragický GT5online nepostavil hlavu a ZASE mě to nevykoplo z roomu....
(fakt nvm, co ještě mám udělat aby to fachčilo. U mě doma chyba není, ani provider s netem včera nic neprováděl).
Lambo půl závodu odjelo v rámci svých možností parádně, pak ale záhadně začalo stávkovat a po půl kole neovladatelné jízdy a lagování přišel kopanec z místnosti. Vzteky jsem pak dětem sežral všechny čokoládové čerty a mikuláše, zapil to pár lachoutama a šel se vybrečet mamině do klína
....zase bude líp!!
edit: děkuji kapsičovi za replay, na takové závody se v TV dobře kouká místo věčných "mýdlových oper"
K Nurbu GP/F: až do vykopnutí z roomu to byl parádní závod!!! Lambo proti přesile R8 aSLSek statečně hájilo pozice, jel jsem na svém limitu a dařilo se. Dlouho jsem držel P3. Že budu postupně předjížděný jsem tušil a byl jsem s tím smířený. Cílem bylo urvat aspoň bod za celkové P6....
A málem by se zadařilo, kdyby si tragický GT5online nepostavil hlavu a ZASE mě to nevykoplo z roomu....
(fakt nvm, co ještě mám udělat aby to fachčilo. U mě doma chyba není, ani provider s netem včera nic neprováděl).
Lambo půl závodu odjelo v rámci svých možností parádně, pak ale záhadně začalo stávkovat a po půl kole neovladatelné jízdy a lagování přišel kopanec z místnosti. Vzteky jsem pak dětem sežral všechny čokoládové čerty a mikuláše, zapil to pár lachoutama a šel se vybrečet mamině do klína
....zase bude líp!!
edit: děkuji kapsičovi za replay, na takové závody se v TV dobře kouká místo věčných "mýdlových oper"
Naposledy upravil(a) speedy dne 6.12.2012 17:01, celkem upraveno 1 x.
-
-
- PSN ID: perisbond007
série v duchu FIA GT3
toz ja si vcera zavod paradne uzil. prvnich par kol sem se pretahoval o vedeni s branem a hockym ale zbytecne sem tlacil na pilu a bylo z toho +20sec. proste amatér . potom se chci omluvit vsem co sem predjizdel ze sem vas mirne obouchal ( pospichal sem ) a ze novczeho sem predjizdel asi 4x. sorry .jinak skoda ze to koplo sergu a spedyho
série v duchu FIA GT3
Replay z prvního závodu na Nürbu GP/F
série v duchu FIA GT3
a každé předjíždění jsem si náramně užil a snažil se dělat co nejvíc pojízdnou šikanu ... takhle jsem se u závodu dlouho nepobavilperisbond007 píše: a ze novczeho sem predjizdel asi 4x. sorry
Jinak včera nečekaně dobrý výsledek s BMW
-
série v duchu FIA GT3
to je moc pěknej výkon s BMW, ty si asi neztratil tolik kontakt s jezdci, mě bohužel někdo v prvních kolech uklidil na tý pasáži před šikanou mimo trať kde sme ztratil min 15 sec, a už sem byl v pytli...novcze píše:a každé předjíždění jsem si náramně užil a snažil se dělat co nejvíc pojízdnou šikanu ... takhle jsem se u závodu dlouho nepobavilperisbond007 píše: a ze novczeho sem predjizdel asi 4x. sorry
série v duchu FIA GT3
spíš ostatní udělali víc chyb a já jsem ujel, ostatně speedyho jsem dojel a předjel už sám, pak jsem dlouho jezdil sám na 3 flekuSlávekM3GT píše:to je moc pěknej výkon s BMW, ty si asi neztratil tolik kontakt s jezdci, mě bohužel někdo v prvních kolech uklidil na tý pasáži před šikanou mimo trať kde sme ztratil min 15 sec, a už sem byl v pytli...novcze píše:a každé předjíždění jsem si náramně užil a snažil se dělat co nejvíc pojízdnou šikanu ... takhle jsem se u závodu dlouho nepobavilperisbond007 píše: a ze novczeho sem predjizdel asi 4x. sorry
série v duchu FIA GT3
Nevim co bych řekl, je to po dlouhých letech moje vítězství i když s auten které nemělo konkurenci. Po startu jsem okamžitě šel do předu a myslel si jak to bude jednoduché, po pár chybách jsem byl najednou třetí a začal jsem se bát,( ty kluci jsou přece profesionálové a nedaj ti nic zadarmno), trochu jsem se uklidnil a po tom co mi druhej flek spadnul do klína bez boje jsem si říkal že Braňa taky udolám. Několik kol mi trvalo než jsem ho dojel a pár kol jsem s nim bojoval než jsem ho předejl. Nechtěl jsem být agresivní a snažil jsem se aby to bylo bez kontaktu, bohužel mi to nevyšlo, ale snad to bylo v rámci jízdy fair play. Pak mě hodně překvapilo že jsem Braňovi tak rychle ujel a začal jsem mu ůjíždět víc jak pů sekundy na kolo. Dělal jsem spousty chyb a myslim že kdokoliv jinej by s tim autem udělal náskok aspoň 1 minutu. Jsem zvědavej jak konkurence schopnej budu s jinejma autama a s minimálním tréninkem.
Jak bych to řek, tahle serie mě bere jak sfiň a jsem moc rád že někdo neváhal avypsal tenhle šampionát, na druhou stranu mě velice mrzí, že jsem to nedotách do konce, nesladil auta a nevypsal to sám.
Díky moc promotérovi za tuto serii a těšim se na další závod.
Jak bych to řek, tahle serie mě bere jak sfiň a jsem moc rád že někdo neváhal avypsal tenhle šampionát, na druhou stranu mě velice mrzí, že jsem to nedotách do konce, nesladil auta a nevypsal to sám.
Díky moc promotérovi za tuto serii a těšim se na další závod.
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
série v duchu FIA GT3
Ako som spomenul po závode bol to super boj a ten ťukanec -to nebolo nič. A bola to aj moja chyba len som ťa nevidel a prešiel ku tebe do prava. Gratulujem ti Hocky ku výťazstvu
-
série v duchu FIA GT3
ještě nějaký info k závodu, pojede se na 75 kol, pneu budou jak na závod tak na kvaldu stejné, tedy RACING SOFT, ještě možná udělám opotřebení FAST aby to nebylo jen kroužení dokola a ještě jednou upozorňuji na ten vizuální tuning, všichni budou mít full vizuální tuning
-
-
série v duchu FIA GT3
samej aston, nikdo nechce vyhrat na daytone?
série v duchu FIA GT3
zkoušel jsi to? ... i na RM a NORMAL opotřebení jdou pneu rychle do kytek a 75 kol určitě nedajíSlávekM3GT píše:ještě nějaký info k závodu, pojede se na 75 kol, pneu budou jak na závod tak na kvaldu stejné, tedy RACING SOFT, ještě možná udělám opotřebení FAST aby to nebylo jen kroužení dokola a ještě jednou upozorňuji na ten vizuální tuning, všichni budou mít full vizuální tuning
-
-
série v duchu FIA GT3
nebylo by lepsi pro tento zavod zvolit gumy s mensim gripem? ty RS jsou docela divocina.treba takovy sport softy by urcite bylo trochu tezsi uridit. jinak se tesim, bude to neco noveho.
-
série v duchu FIA GT3
jde mi spíš o tu výdrž... stěma RS na fast to vychází na 20, možná i víc kol, větší problém je s benzínem potom... chtěl bych víc zastávek než jednu...
-
-
série v duchu FIA GT3
tomu rozumim. chtelo by to dnes maly test. ja se klidne zapojim kdyz tam nebudu sam.