nebojte chlapci dam tam menčččinovcze píše:
twe ty megaobrázky v podpisu
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
nebojte chlapci dam tam menčččinovcze píše:
twe ty megaobrázky v podpisu
já sme třeba tu Z4 nahradil M3 protože v reálu se právě používá motor z téhle M3, co sem koukal ty to máš sjednocený na PP já zase na výkon a i tak to je docela vyrovnaný, jinak není to myšleno že na každý závod bude stejné auto pro všechny, je to rozhodnutí každého kdo s čím pojede, ale musí prostě každý závod mít jiný vůz.... jinak o oválu jsem taky přemýšlel, je možnost nahradit tu daytonu rod course čistě jen oválemhocky píše:Ještě bych chtěl upozornit, že všechny auta který tu jsou GT-3 buď jezdí nebo jezdili akorát BMW M5 je tam místo Z4, protože ta co je v GT-5 neni ta správná pro FIA GT-3. A co se týče mého testu, je dá se říct na prd, protože na jinejch tratích jsou rozdíly úplně jiný, ne jen větší ale každýmu autu sedí jiná trať a tak se ty rozdíly smazávaj a tvoří se jiný.
JJ já tam hodil tu M5 protože nevim co zač je ta Alpina která jezdí GT-3 a M3 se mi zdála maláSlávekM3GT píše:
já sme třeba tu Z4 nahradil M3 protože v reálu se právě používá motor z téhle M3, co sem koukal ty to máš sjednocený na PP já zase na výkon a i tak to je docela vyrovnaný, jinak není to myšleno že na každý závod bude stejné auto pro všechny, je to rozhodnutí každého kdo s čím pojede, ale musí prostě každý závod mít jiný vůz.... jinak o oválu jsem taky přemýšlel, je možnost nahradit tu daytonu rod course čistě jen oválem
jinak kluci píšu vás
já myslel 18:30 aby bylo všichni v lobby a jela se kvalda, od 19:00 závod tak do 20:00markoduno píše:jak se ptáš v prvním příspěvku, tak mě je jedno, který den, ale čas bych bral až ve 20 hodin. Klidně i později. Samozřejmě se pokusím přizpůsobit
je to škoda no ale nedá se vždy a všem vyhovět, jako ještě neni nic uzavřený spousta lidí se ještě nevyjádřila... jinak brano s tbeou se taky počítá....markoduno píše:to je pro mě bohužel moc brzy. Ale nic se neděje. Třeba můžu občas startovat na divokou kartu
myšlence auto na jedno použití + na každý závod ať si každý z nabídky vybere jaké chce se vůbec nebráním. Myslím, že o to víc bude serie zajímavější, když se ke konci ztenčí výběr autSlávekM3GT píše:.....a taky jak bude fungovat systém co závod to jiné auto
Nijak tady neplašte s přihlašováním, co nevidět se na webu objeví stránka s kompletním servisem k soutěži, včetně přihlášek.SlávekM3GT píše:Tak teda ok první termín je Pondělí 3.12 v 18:30 Nurburgring GP/F na 39 kol