Formule 1 2012
Formule 1 2012
VETTEL DSQ Z KVALIFIKACE - Takže Alonso zejtra musí bejt aspoň druhej.. ale ze sedmýho místa to bude těžký
Formu Mercedesu radši nekomentuju už delší dobu, šašci..
Formu Mercedesu radši nekomentuju už delší dobu, šašci..
Formule 1 2012
Zajímavý článek : http://f1sport.autorevue.cz/uspech-se-s ... nosi-33922
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Formule 1 2012
Start z boxů, 3x pit a nakonec 3.místo! "To je ale k***a borec!" Fanastic yes!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Formule 1 2012
Naštěstí pro SV 2x SC + hromada vyřazených;Hanz.77 píše:Start z boxů, 3x pit a nakonec 3.místo! "To je ale k***a borec!" Fanastic yes!
Na trati se chová k pomalejším pěkně bezohledně... tak to je teda fakt borec!!!
Formule 1 2012
Tak a je tu opět další trapnodivná kvalifikace v podání Ferrari. JÁÁÁÁ POŽADUJI ODCHOD VŠECH HOVŇOUSŮŮŮŮ CO TO TAM TEĎ VEDOU. Tak oni nic nejezdí celý víkend a přesto celou hodinu a půl v sobotu věnuji boxovým zastávkám ???. Nejsem stratég, ale raději bych vsadil veškeré úsílí do settingu vozu abych zrychlil místo zastavení v boxech. Každopádně titul je v hájí ( OPĚT ). Jetel je výbornej pilot a v kombinaci s výborným vozem prostě vyhraje. Jak chce Alík 2sec. ztrátu na Jetla dohnat je mě záhadou a 9 místo spíš vybízí v kombinaci s kluzkou vozovkou a 1 zatáčkou k průseru jako hrom. Ach jo !
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Formule 1 2012
Nevěš hlavu! Za 50 min uvidíme!!!
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Formule 1 2012
Tak dneska to nakonec na žádný déšť nevypadá, no to je fakt bomba.. MSC setting na vodu a Ferrari na Red Bull na suchu nemá takže to bude úplně na pikaču
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Formule 1 2012
Uvidíme. Lezu do vany. 3 x RedBull u telky na nervy mam připravené tak za 50 min zhasnou červená světla a jde se na to!
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Formule 1 2012
Tak to máme za sebou. F1 2012 - Gratulace bejkům. Hold to dokázali a krom titulu v konstruktérech Vettel vyjel i 3 titul v jednotlivcích a přezevšechno hold zůstává šampiónem i nadále.
K tomu poslednímu závodu jako fanda Ferrari můžu říct jen to že mě přišel až doslova absurní ( po závodě smutnej )( pořád mluvím jen o závodě v Brazílii ) boj Alonsa o titul. A to z několika důvodů. V závodě, kde za normálních okoloností po 1 kole , když Vettel okolnostmi , které nevzbuzovali žádné podezření z nějakého nekalého odstraňování a Vettel skutečně po špatném startu a po tom jak se neskutečně nesportovně, zbaběle a nesmyslně choval Weber k vlastnímu stájovému kolegovi který bojuje o titul ( to se prostě nedá pochopit ) havaroval a to doslova vážně. Jednak že rozjel svojí formuli ( nechápu co to ten Newey postavil za tank !!!! ) a jednak jak absurdně pak vypadají proti výkonu Vettla a Redbulu ostatní formulové stáje, protože za normálních okoloností a to i v dobách největší slávy a dominnance Ferrari by nebylo možné aby po takovém incidentu kdy z posledního místa po havárce by v devátem kole už byl takový pilot na bodech a v třináctém kole po incidentu na 5 místě za svým soupeřem v boji o titul. To nemluvím ani o tom že Vettel měl později v závodě o jednu zastávku v boxech víc a to ještě se ztrátou při zmatečné výměně za gumy do deště. Přesto ani druhé místo Alonsovi nestačilo v boji o titul.
No takže každopádně musím zase ale uznat že letošní F1 mě opravdu bavila. Závody byli zajímavé začátek sezóny doslova šokující a závěr napínavej jako řemen. Zklamáním je Ferrari které, přes obrovskou snahu Alonsa nedokázalo monopost zrychlit a některá strategická rozhodnutí během sezóny se pro mě zdáli jako velmi špatné.
Velké zklamání je pro mě Mercedes. 3 sezóna a tokové trápení to si opravdu Schumi nezasloužil a to nemluvím o tom že Mercedes s obřím rozpočtem nedokázal vlastně vůbec nic a čím dál více se podobá týmu ze kterého vlastně vznikl : B.A.R. Honda - jak smutné. A ač Hamilton ( nejspíš po osobní stránce ) potřeboval z McLarenu utéct tak přestup do Mercedesu mě příjde v tuto chvíli jako hodně špatné rozhodnutí ( sám bych šel raději do Sauberu )
Naproti tomu Kimi u mě zjískal velký obdiv. Byl takovým nenápadným pilotem bojujícím ale pořád někde v předu. Získával bedny a nakonec i 1 místo. Tohle je návrat do F1 jako řemen. 3 místo celkově jen dosvědčuje, že tenhle pilot je skutečně borec a podle mě se ještě objeví někde v Top týmu. Ani bych se nedivil kdyby to byl Redbul v roce 2014. Weber musí už z kola ven. Je špatnej a Vettel po létech u Redbulu se dle mého kolem roku 2015 bude pohlížet po změně to je zákon času , nic nedrží pohromadě věčně a i ty nejlepší tými se po čase rozpadaj a Kimi by dle mého mohl obsadit roli jedničky minimálně do roku 2017 ( ty jo že bych byl strategickej šaman )
Boj středních týmů a chvostu přiznám se mě trochu unikal , ale rozhodně z počátku sezóny mě velmi simpaticky oslovil Williams, když svými výkony rozhodně předčil minulá špatná léta. Sauber rozhodně ukázal že mít rozpočet top týmu tak má lidi co úmí jednak vést tým po strategické šachovnici závodů a celého šampionátu tak umí postavit i slušně rychlou Formuli a v případě Peréze je to další ( možná ) budoucí velký pilot , kterého někde našel a na hrubo obrousil pan Sauber aby později zazářil. V McLarenu rozhodně Peréz bude mít alespoň velmi slušnou šanci ukázat jestli to tak je.
No a to je tak všechno. Redbul oslavuje ,Ferrari musí polknout hořkou pilulku (zasloužej si to) páč nebyli rychlí ani nejlepší během sezóny 2012 a to je to proč, Redbul zvítězil.
K tomu poslednímu závodu jako fanda Ferrari můžu říct jen to že mě přišel až doslova absurní ( po závodě smutnej )( pořád mluvím jen o závodě v Brazílii ) boj Alonsa o titul. A to z několika důvodů. V závodě, kde za normálních okoloností po 1 kole , když Vettel okolnostmi , které nevzbuzovali žádné podezření z nějakého nekalého odstraňování a Vettel skutečně po špatném startu a po tom jak se neskutečně nesportovně, zbaběle a nesmyslně choval Weber k vlastnímu stájovému kolegovi který bojuje o titul ( to se prostě nedá pochopit ) havaroval a to doslova vážně. Jednak že rozjel svojí formuli ( nechápu co to ten Newey postavil za tank !!!! ) a jednak jak absurdně pak vypadají proti výkonu Vettla a Redbulu ostatní formulové stáje, protože za normálních okoloností a to i v dobách největší slávy a dominnance Ferrari by nebylo možné aby po takovém incidentu kdy z posledního místa po havárce by v devátem kole už byl takový pilot na bodech a v třináctém kole po incidentu na 5 místě za svým soupeřem v boji o titul. To nemluvím ani o tom že Vettel měl později v závodě o jednu zastávku v boxech víc a to ještě se ztrátou při zmatečné výměně za gumy do deště. Přesto ani druhé místo Alonsovi nestačilo v boji o titul.
No takže každopádně musím zase ale uznat že letošní F1 mě opravdu bavila. Závody byli zajímavé začátek sezóny doslova šokující a závěr napínavej jako řemen. Zklamáním je Ferrari které, přes obrovskou snahu Alonsa nedokázalo monopost zrychlit a některá strategická rozhodnutí během sezóny se pro mě zdáli jako velmi špatné.
Velké zklamání je pro mě Mercedes. 3 sezóna a tokové trápení to si opravdu Schumi nezasloužil a to nemluvím o tom že Mercedes s obřím rozpočtem nedokázal vlastně vůbec nic a čím dál více se podobá týmu ze kterého vlastně vznikl : B.A.R. Honda - jak smutné. A ač Hamilton ( nejspíš po osobní stránce ) potřeboval z McLarenu utéct tak přestup do Mercedesu mě příjde v tuto chvíli jako hodně špatné rozhodnutí ( sám bych šel raději do Sauberu )
Naproti tomu Kimi u mě zjískal velký obdiv. Byl takovým nenápadným pilotem bojujícím ale pořád někde v předu. Získával bedny a nakonec i 1 místo. Tohle je návrat do F1 jako řemen. 3 místo celkově jen dosvědčuje, že tenhle pilot je skutečně borec a podle mě se ještě objeví někde v Top týmu. Ani bych se nedivil kdyby to byl Redbul v roce 2014. Weber musí už z kola ven. Je špatnej a Vettel po létech u Redbulu se dle mého kolem roku 2015 bude pohlížet po změně to je zákon času , nic nedrží pohromadě věčně a i ty nejlepší tými se po čase rozpadaj a Kimi by dle mého mohl obsadit roli jedničky minimálně do roku 2017 ( ty jo že bych byl strategickej šaman )
Boj středních týmů a chvostu přiznám se mě trochu unikal , ale rozhodně z počátku sezóny mě velmi simpaticky oslovil Williams, když svými výkony rozhodně předčil minulá špatná léta. Sauber rozhodně ukázal že mít rozpočet top týmu tak má lidi co úmí jednak vést tým po strategické šachovnici závodů a celého šampionátu tak umí postavit i slušně rychlou Formuli a v případě Peréze je to další ( možná ) budoucí velký pilot , kterého někde našel a na hrubo obrousil pan Sauber aby později zazářil. V McLarenu rozhodně Peréz bude mít alespoň velmi slušnou šanci ukázat jestli to tak je.
No a to je tak všechno. Redbul oslavuje ,Ferrari musí polknout hořkou pilulku (zasloužej si to) páč nebyli rychlí ani nejlepší během sezóny 2012 a to je to proč, Redbul zvítězil.
Formule 1 2012
lidi všude možně pějí chválu na vettela.... podle mě je to idiot (jak sám rád nazývá pomalejší piloty), cestu k titulu si zbytečně zkomplikoval sám. Způsob jakým nesmyslně zavřel Brunovi zatáčku v závodě kdy jde o titul a přitom se roztočil ..... to dobrý pilot neudělá a navíc předjel kamuikazeho pod žlutou vlajkou .....chJóóó
Říkejte si co chcete, ale v závodě byl jasně nejlepší Massa ...... v závodě se brutálně nadřel, aby uplakánka z Ovidia dotlačil téměř k titulu. Filípek kdyby mohl, tak jede na vítězství , jenže to by mu přes TR chcíplých rudých koníků asi neprošlo.....
Říkejte si co chcete, ale v závodě byl jasně nejlepší Massa ...... v závodě se brutálně nadřel, aby uplakánka z Ovidia dotlačil téměř k titulu. Filípek kdyby mohl, tak jede na vítězství , jenže to by mu přes TR chcíplých rudých koníků asi neprošlo.....
Naposledy upravil(a) speedy dne 26.11.2012 22:50, celkem upraveno 1 x.
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Formule 1 2012
Nazory jsou zde hodne zajimave. To jestli je nekdo idiot nebo ne tak na to uz ani nereaguji. Podle meho jsou to vsici kdo umi ridit stroj zvany F1 borci a maji muj obdiv a uctu. Osobne je neznam a tak je nesoudim.. Jinak diky vsem za smsky. Sezona byla paradni a nervy drasajici az do posledniho kola jak uz dlouho nebyla. A prece jsme to dokazali! Sebastian V3TEL World Champion ! Gold Hatrick ! Fantastic! Yes ! Thank You!
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Formule 1 2012
http://www.youtube.com/watch?v=HdE9CdyIL8Y ROC 2012, dobře tam se Sebastianem zase deklasovali celý pole
http://www.youtube.com/watch?v=2EQYimzsaW0 - pro Šumiho fanoušky povinnost
Až mě mrzí, že končí ale potom co mu to Mercedes na začátku tak kazil a i díky tý smůle se moc nedivím, ale v téhle sezoně byl v top formě!!
http://www.youtube.com/watch?v=2EQYimzsaW0 - pro Šumiho fanoušky povinnost
Až mě mrzí, že končí ale potom co mu to Mercedes na začátku tak kazil a i díky tý smůle se moc nedivím, ale v téhle sezoně byl v top formě!!
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Formule 1 2013
FERRARI JEDOU!!!
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Formule 1 2012
hoši sorry za rebelující názor, ale současná formule je fakt tragická záležitost ...
Dělo se v tom závodě vůbec něco, co by nebylo uměle připravené ?? Když si odmyslím všechna ta "předjetí" s využitím DRS a KERS, šílenou degradaci pneu a posun kroužičů-šetřičů pneu ---- tak to stojí pěkně za prd !!!
NŮŮDÁÁÁÁÁ ....
Dělo se v tom závodě vůbec něco, co by nebylo uměle připravené ?? Když si odmyslím všechna ta "předjetí" s využitím DRS a KERS, šílenou degradaci pneu a posun kroužičů-šetřičů pneu ---- tak to stojí pěkně za prd !!!
NŮŮDÁÁÁÁÁ ....
Formule 1 2012
Romane.Tvoje prispevky jsou nuda.To se rozhodne neda rici o koukatelnosti dnesniho zavodu.Ja jsem nadsen napinavosti a zabavnosti, o kterou se zaslouzili Pirrelli.A to ne kvuli tomu, ze dneska vyhrala moje oblibena automobilka.
Báli se Bálise?
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Formule 1 2012
...asi je to umělé, ale celkové výsledky třeba z roku 1996 byly taky nejspíš nudné : http://www.formule.cz/formule/index.php ... isttabulky .
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Formule 1 2012
Mě se to líbilo. A fandil jsem i ferrári - hlavně Massovi. Tomu jsem to přál.
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Formule 1 2012
No tak mě se to zase dneska vůbec nelíbilo!!!!
Sláva vítězi ,čest poraženým. bla,bla,bla.....
Ale já si to vynahradím dneska v CUPu. Ve stylu Fair play(nemám rád červený auta).
Sláva vítězi ,čest poraženým. bla,bla,bla.....
Ale já si to vynahradím dneska v CUPu. Ve stylu Fair play(nemám rád červený auta).
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno: