PayPalHanz.77 píše:no tak na to jsem antitalent. Registrace ok, ale ten Paypal nebo co to je? Tak to nevim.
PayPal
Project CARS
Project CARS
Rozhodně bych nepoužíval primární účet. Pokud jde nabít karta tak jedině tak nebo vytvořit nový účet s kartou na kterém budeš mít třeba 5000,- a v případě zneužití tě pak nebude tolik vyluxovanej účet mrzet .Osiwaru píše:PayPalHanz.77 píše:no tak na to jsem antitalent. Registrace ok, ale ten Paypal nebo co to je? Tak to nevim.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Project CARS
Rozhodně bych primární účet použil, pokud má člověk v hlavě takový to našedlý tak mu nehrozí žádný riziko. To už mi přijde větší riziko, že mi někdo přiloží nůž na krk u bankomatu se slovy. "Tak mi pěkně vyber co jde!"Redjous75 píše:Rozhodně bych nepoužíval primární účet. Pokud jde nabít karta tak jedině tak nebo vytvořit nový účet s kartou na kterém budeš mít třeba 5000,- a v případě zneužití tě pak nebude tolik vyluxovanej účet mrzet .Osiwaru píše:PayPalHanz.77 píše:no tak na to jsem antitalent. Registrace ok, ale ten Paypal nebo co to je? Tak to nevim.
Mám na PayPalu obě karty co mám k jedinému bankovním účtu, stejně tak i na PSN a co, nic
Karty jdou nastavit dle aktuální potřeby, změny se projeví do pár minut (tzn. třeba povolení internetový transkací do výšše 300Kč za den apod.) Klíč od bytu máš také jen jeden a nemáš klíč od tajné schránky, kde máš opravdové klíče od bytu
Project CARS
Podepisuji se pod Osiho příspěvek. Paypal je solidní služba, rozhodně bezpečnější, než v kdejakém webshopu platit přímo kartou. Navíc dnes, kdy jde přes mobil karta odemknout a zamknout prakticky okamžitě, bych to ani neřešil. Stačí tam mít jen vhodný denní limit a nastavené echo na mejl či SMS, že proběhla transkakce. Pak se není čeho bát.
Opatrnost je na samozřejmě na místě, ale na druhou stranu, nic se nemá přehánět.
Po zajímavost: Jsem si přapadal jak *píp*, když jsem v londýnské knajpě u baru platil jako jediný z čekajících pivo hotově. Problém u nás je v tom, že bankovní poplatky aj. věci s tím spojené, znemožňují naplno platit kreditkama i jednu housku na krámě. Holt si to sami necháme... 40 let komunismu se tu krutě podepsalo a bohužel sódruzi zase už vystrkují růžky.
Opatrnost je na samozřejmě na místě, ale na druhou stranu, nic se nemá přehánět.
Po zajímavost: Jsem si přapadal jak *píp*, když jsem v londýnské knajpě u baru platil jako jediný z čekajících pivo hotově. Problém u nás je v tom, že bankovní poplatky aj. věci s tím spojené, znemožňují naplno platit kreditkama i jednu housku na krámě. Holt si to sami necháme... 40 let komunismu se tu krutě podepsalo a bohužel sódruzi zase už vystrkují růžky.