Circuit de Spa Francorchamps - 30.09.2012
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Udělal jsem malý fotoreport. První album je z treningu na Spa, druhé album pak přímo závod + incidenty...
http://pavel67cz.rajce.idnes.cz/Trenujeme_na_Spa.../
http://pavel67cz.rajce.idnes.cz/GT_Raci ... 0.09.2012/
doufám že se budou fotky líbit...
...každej má něco, já jezdím...
Hlavně ta "scénka" Speedy, na co brzdypavel67 píše:Udělal jsem malý fotoreport. První album je z treningu na Spa, druhé album pak přímo závod + incidenty...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
proto mám na PSku SPZ: nebrzdím
.... jj, po bitvě každej generálOsiwaru píše:pavel67 píše:Hlavně ta "scénka" Speedy, na co brzdy
rychlost těsně před nárazem kolem 130kmh .... normálně tady jedeme kolem 270kmh ... tak na co brzdy, vždyť to zabrzdí o někoho přece skoro na fleku
Hele, já mám úplně jasno, příčina je naprosto jasná, tvůj setup. Protože, mě se to samý, na stejném místě stalo také, akorát o někoho jinýhospeedy píše:.... jj, po bitvě každej generálOsiwaru píše:pavel67 píše:Hlavně ta "scénka" Speedy, na co brzdy
rychlost těsně před nárazem kolem 130kmh .... normálně tady jedeme kolem 270kmh ... tak na co brzdy, vždyť to zabrzdí o někoho přece skoro na fleku
penalizace bude nechlastat před dalším závodemspeedy píše: koukl jsem na replay a tam vypadá všechno úplně jinak než očima pilota přímo při závodě. Prostě jsem do NOV nesmyslně narazil a poškodil mu zadní závěs. Omluva je namístě, případnou pentli přijímám. Udělal jsem tím ze závodu pro oba nudnou, 90minut trvající časovku....
ono i kdyby ta kolize nebyla, tak bych se s těma PP co mám asi nedostal nějak o moc výše, takže v poho, sice jsem byl po závodě nasranej a první kolo po výjezdu z boxů jsem se rozhodoval jestli to odstavit, ale nakonec to vyšlo celkem ok.
btw. proč má brano jako vítěz 2 skupiny čas 1h29min29s a Michal z první 1h33min08s ?
pro příští šampionát jsem na vážkách, zda hlasovat pro rozdílná PP nebo PP u všech stejně. Měl jsem 10PP navíc = jasně vyšší rychlost na startu a tím i silný předpoklad jít hned po startu dost dopředu. Jenže tam se zavřeli dveře a celý přebytek rychlosti mi nakonec uškodil. Při stejných PP je start jasná věc, nikam bych se necpal a počkal si na pohodové předjetí na následující rovince. Takhle se hodiny příprav na závod odporoučely do kytek a od konce druhého kola jsem měl v očích krev
Co třeba zvolit dva stejně dlouhé závody. Ten druhý by pak byl handicapový s otočeným pořadím na startu... třeba....
BtW; doufám, že na to přijde řeč u pár deci burčáku už za necelé dva týdny
Co třeba zvolit dva stejně dlouhé závody. Ten druhý by pak byl handicapový s otočeným pořadím na startu... třeba....
BtW; doufám, že na to přijde řeč u pár deci burčáku už za necelé dva týdny
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Speedy: startovní mánevr nemá s PP nic společnýho, je to spíše o setupu auta...Michal 598 a Eddie 606 a stejně mě na startu v poho udělal ....mě se naopak letošní PP handicap velice zamlouvá.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
U mě se nemusí jezdit zaváděcí kolanovcze píše:btw. proč má brano jako vítěz 2 skupiny čas 1h29min29s a Michal z první 1h33min08s ?
tak to nauč eddieho ať nemusíme objíždět severní smyčkuOsiwaru píše:U mě se nemusí jezdit zaváděcí kolanovcze píše:btw. proč má brano jako vítěz 2 skupiny čas 1h29min29s a Michal z první 1h33min08s ?
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
speedy - no hele, to se nemusíš cpát do první ani s těma +10PP!! stačí si počkat na pohodový předjetí na rovince anebo někdy v průběhu následujících 40-ti kol, co ty na to???
Vím že tě tímhle naseru ale ve svým příspěvku jsi to v podstatě napsal sám...
Vím že tě tímhle naseru ale ve svým příspěvku jsi to v podstatě napsal sám...
Pavle, S U P E R fotoreport! Nemá chybu.
Snad taky byli na místě i reportéři TV Bombay...
Snad taky byli na místě i reportéři TV Bombay...
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Těm asi došly po LANce baterky...sonyman píše:Snad taky byli na místě i reportéři TV Bombay...
tak Michal má vždy starty lepší než ostatní, asi na to jde jinak ... co se týče systému PP, tak bych řekl že Michal se tomu kompletně vymyká a zbytku to narušují absence v závodech, atd.eddie píše:Speedy: startovní mánevr nemá s PP nic společnýho, je to spíše o setupu auta...Michal 598 a Eddie 606 a stejně mě na startu v poho udělal ....mě se naopak letošní PP handicap velice zamlouvá.
Systém se stejným PP a obracení pořadí na startu dalšího závodu by taky mohl být zajímavý, pokud se dořeší co udělat na startu s absentujícími v předchozím závodě, asi nějak umístit podle pořadí v šampionátu.
koukněte na replay pohledem z mých budíků, pak to srovnejte se startem sprintu a hned vám bude jasný o čem debatuju a cože se to vlastně stalo.... konec debaty, čeká nás (asi)zítřejší zajímavý závod... tam mě klidně ukamenujte až zase uslyšíte v rádiu "NEBRZDÍM"
-
-
- PSN ID: perisbond007
15 sekund strata na brana = mission impossible na druhou. nevim jak brano ale ja si zazavodil az az. jinak ovladani vozu po prde ze zadu o vrati docela dobry. auto najednou zacalo fungovat jak ma. . uz se tesim na VELKOU CENU NEMECKA. nevim jaky rozdil bude mezi mnou , eddim a pavlosem ale tusim ze to bude zakonceni cupu se vsim vsudy.
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
Jj super závody. Skúsil som zasa minimálne prítlaky ale na kvaldu to nemalo dobrý dopad. Musím si do finálového závodu nachystať niečo extra pre kvaldu a potom setup pre samotný závod. Včera som v poho spravil v hl. Závode 15 kôl a možno by to vydalo aj na 19 a potom 20 kôl na hard ale radšej som neriskoval a šiel na dva pitstopy.
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
podle mých laických neoficiálních propočtů to vycházíperisbond007 píše: uz se tesim na VELKOU CENU NEMECKA. nevim jaky rozdil bude mezi mnou , eddim a pavlosem ale tusim ze to bude zakonceni cupu se vsim vsudy.
007 - 820 (pokud nebude klasifikován monaco, kt.odstoupil v 17.kole. když tak -2b.)
P67 - 825
V83 - 819
EM - 819
takže to bude v boji o 3.místo pěkně našlapaný...
-
-
- PSN ID: perisbond007
jdu trenovat.