Circuit de Spa Francorchamps - 30.09.2012
Jak to bude s kvalifikací? Ptám se proto, že při online "Free Run" je zapnutý Slipstream.
Jednou z možností je kvalifikaci provést během krátkého závodu (v případě Spa 6-7 kol) , kdy budou zapnuté penalizace a vypnuté kolize (update 2.08), tím se vypne i Slipstream. Piloti by startovali v krátkých, třeba deseti sekundových intervalech nebo je to vlastně jedno, protože to bude jízda duchů.
Jednou z možností je kvalifikaci provést během krátkého závodu (v případě Spa 6-7 kol) , kdy budou zapnuté penalizace a vypnuté kolize (update 2.08), tím se vypne i Slipstream. Piloti by startovali v krátkých, třeba deseti sekundových intervalech nebo je to vlastně jedno, protože to bude jízda duchů.
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
a když se vypnou kolize a jede se Free run, tak pytel stále funguje?
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
ani na to nemysli, místo aut na dráze máš u všech (i nekolizních) poloprůhledné duchy a na oči je to pěkný hnus !!!eddie píše:a když se vypnou kolize a jede se Free run, tak pytel stále funguje?
Pytel?? Nooo, jestli funguje tak to skoro není poznat a žádný význam to pro nás nemá ....
BtW; disable collisions skutečně funguje i ve free run, ale opět : na oči je to nechutný humus....
Naposledy upravil(a) speedy dne 30.9.2012 11:40, celkem upraveno 1 x.
Tak to vypadá, že vypnutí kolizí funguje i ve "Free Run".eddie píše:a když se vypnou kolize a jede se Free run, tak pytel stále funguje?
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
speedy píše:ani na to nemysli, místo aut na dráze máš u všech (i nekolizních) poloprůhledné duchy a na oči je to pěkný hnus !!!eddie píše:a když se vypnou kolize a jede se Free run, tak pytel stále funguje?
Pytel?? Nooo, jestli funguje tak to skoro není poznat a žádný význam to pro nás nemá ....
BtW; disable collisions skutečně funguje i ve free run, ale opět : na oči je to nechutný humus....
myslím, že v Q1 a Q2 ten humus vydržíme....když už jsme odjeli bez pytle v kvaldě téměř celej Cup.
eddie: hrajeme si na přiblížení k reálu.... to co právě vývojáři PD vypustili do světa je příšernost, akorát to do online závodů naláká tisíce burnoutistů - těch co mají největší zábavu v projíždění skrz duchy.
My snad nejsme malé děti a kvaldu si dokážeme na trati ošéfovat i bez duchů
My snad nejsme malé děti a kvaldu si dokážeme na trati ošéfovat i bez duchů
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
ok Romane nic zapínat nebudem...jen jsem se chtěl vyhnout nářkům, že někdo zajel o půl sekundy rychlejší čas s využitím větrného pytle.
vsimli ste si ako minule Alonso tahal massu a on pak jeho v slipstreame? pokial to niekto vyuzije tak je to len jeho sikovnost a v reale to je stale to iste.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Capi určitě máš pravdu a v real závodech to možná trochu pomáhá, ale v GT to pomáhá ohromě ....už jsem psal předtím nemám s tím problém, takže když toho někdo dokáže využít ostatní to budou muset akceptovat.
Kluci užijte si závod a přeji všem GL. Měl jsem snahu se na lázeňském okruhu taky objevit, ale nakonec to nevyjde. Tak snad epilog...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
já také bohužel nemohu. Užijte si závod.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Počet kol na Spa.
Začátek závodu 19:30
Sprint: 10 kol.
Hlavní závod: 39 kol.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V hlavním závodě musí každý použít Racing hard gumy minimálně na 5 kol.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přihlášení jezdci: Eddie, Caparzo, Michal, Novcze, Speedy, Osiwaru, Kapsic, Branoeso1, Vratim, Joshuabaraka, Monaco, Kuba, Hanz, Pavel67, Jarda a 99.9% Perisbond, Vivav83....Bális?
Divoká karta: Mladaboleslav, Hocky
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skupuna 1 ( admin Eddie ) : Eddie, Caparzo, Michal, Novcze, Perisbond, Mladaboleslav, Branoeso, Pavel67, Vivav83, Monaco
Skupina 2 ( admin Osiwaru ) : Osiwaru, Speedy, Kapsic, Vratim, Joshuabaraka, Kuba98, Hanz, Jarda75, Hocky
Začátek závodu 19:30
Sprint: 10 kol.
Hlavní závod: 39 kol.
V hlavním závodě musí každý použít Racing hard gumy minimálně na 5 kol.
Přihlášení jezdci: Eddie, Caparzo, Michal, Novcze, Speedy, Osiwaru, Kapsic, Branoeso1, Vratim, Joshuabaraka, Monaco, Kuba, Hanz, Pavel67, Jarda a 99.9% Perisbond, Vivav83....Bális?
Divoká karta: Mladaboleslav, Hocky
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skupuna 1 ( admin Eddie ) : Eddie, Caparzo, Michal, Novcze, Perisbond, Mladaboleslav, Branoeso, Pavel67, Vivav83, Monaco
Skupina 2 ( admin Osiwaru ) : Osiwaru, Speedy, Kapsic, Vratim, Joshuabaraka, Kuba98, Hanz, Jarda75, Hocky
Re: Circuit de Spa Francorchamps - 30.09.2012
jako celkem povedené až na ten start dlouhého závodu, pořád se o tom mluví, že závod se nevyhrává v první zatáčce a stejně mě HR zezadu nabere a to tak, že musím do boxů na opravu
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Nov: jj koukal jsem na to...Speedy už tam neměl místo...dostal se levou stranou na trávu a málér byl na světě....jinak ten start byl Ok...ostatní poškození neměli.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně závod na Spa vyšel....první místo v Q1 a Q2 a druhé místa v obouch závodech....to je asi maximum co se v Cupu dá získat , Michal je prostě jiná závodní kategorie.
hmmm, tak teď vypadám jako naprostej trotl
Po povedeném startu jsem mířil naprosto čitelně do díry ve středu skupiny - ta se najednou zleva i zprava zavřela. Sotva jsem stihl uhnout k levému okraji dráhy abych nerozstřelil snad úplně všechny. Víc v dané rychlosti a na studených gumách neudělám. Víc uhnout už taky nebylo kam - dostat šmíra na trávě by znamenalo jenom jediné!! Po odrazu od svodidel nekontrolovaný návrat zpět na dráhu a pak jen tupě sledovat kolik aut že se zapojí do BIG ONE. Takhle to vidím bezprostředně po závodě, uvidíme co ukáže replay.
........Crash na konci druhého kola už byl jen ránou z milosti. Sice jsem brzdil a hledal zdroj mlhy, ale to se fakt nedalo !!
......bude líp.....
edit: koukl jsem na replay a tam vypadá všechno úplně jinak než očima pilota přímo při závodě. Prostě jsem do NOV nesmyslně narazil a poškodil mu zadní závěs. Omluva je namístě, případnou pentli přijímám. Udělal jsem tím ze závodu pro oba nudnou, 90minut trvající časovku....
Po povedeném startu jsem mířil naprosto čitelně do díry ve středu skupiny - ta se najednou zleva i zprava zavřela. Sotva jsem stihl uhnout k levému okraji dráhy abych nerozstřelil snad úplně všechny. Víc v dané rychlosti a na studených gumách neudělám. Víc uhnout už taky nebylo kam - dostat šmíra na trávě by znamenalo jenom jediné!! Po odrazu od svodidel nekontrolovaný návrat zpět na dráhu a pak jen tupě sledovat kolik aut že se zapojí do BIG ONE. Takhle to vidím bezprostředně po závodě, uvidíme co ukáže replay.
........Crash na konci druhého kola už byl jen ránou z milosti. Sice jsem brzdil a hledal zdroj mlhy, ale to se fakt nedalo !!
......bude líp.....
edit: koukl jsem na replay a tam vypadá všechno úplně jinak než očima pilota přímo při závodě. Prostě jsem do NOV nesmyslně narazil a poškodil mu zadní závěs. Omluva je namístě, případnou pentli přijímám. Udělal jsem tím ze závodu pro oba nudnou, 90minut trvající časovku....
Naposledy upravil(a) speedy dne 1.10.2012 08:40, celkem upraveno 1 x.
Výsledky 1. skupiny:
1. kvalifikace
2. kvalifikace
Sprint (zatím chybí)
Nejlepší kola sprintu
Hlavní závod (zatím chybí)
Nejlepší kola hlavního závodu
Výsledky 2. skupiny:
1. kvalifikace
2. kvalifikace
Sprint
Nejlepší kola sprintu
Hlavní závod
1. kvalifikace
2. kvalifikace
Sprint (zatím chybí)
Nejlepší kola sprintu
Výsledky 2. skupiny:
1. kvalifikace
2. kvalifikace
Sprint
Nejlepší kola sprintu
Hlavní závod
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
to jsou i konečné výsl. sprintu a Hl.závoduOsiwaru píše:Výsledky 1. skupiny:
Sprint (zatím chybí)
Nejlepší kola sprintu
...každej má něco, já jezdím...
Pořádí ano, ale celkové časy chybí.pavel67 píše:to jsou i konečné výsl. sprintu a Hl.závodu