Gran Turismo 5
Obecná diskuze
Zvěsti o "dalším" voze v GT5.
Krapet přes kopírák.
Krapet přes kopírák.
Update 2.08 a DLC
Takže SUBARU odhalené během návštěvy PD studio nebude pro GT6, ale pro nové DLC, které vyjde spolu s updatem 2.08 příští úterý.
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Naposledy upravil(a) eddie dne 25.9.2012 08:22, celkem upraveno 6 x.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Obecná diskuze
Eddie, s křížkem po funuse, info máme na webu od minulého čtvrtka.
Tak nám tady nepropaguj cizí weby
DLC & Update 2.08 v úterý
Eddie, jestli to je to překlad z nějakého překladače, tak to prosím smaž, tohle je jako by to psal samotný Yoda. Udělám update aktuálního článku na webu, protože koukám, že tam něco přidali.
Případně mi pošli odkaz na zdroj odkud čerpáš, něco je opravdu nové a minulý týden o tom nikdo nevěděl.
Tak nám tady nepropaguj cizí weby
DLC & Update 2.08 v úterý
Eddie, jestli to je to překlad z nějakého překladače, tak to prosím smaž, tohle je jako by to psal samotný Yoda. Udělám update aktuálního článku na webu, protože koukám, že tam něco přidali.
Případně mi pošli odkaz na zdroj odkud čerpáš, něco je opravdu nové a minulý týden o tom nikdo nevěděl.
Obecná diskuze
Díky, na webu je najdete aktualizovaný článek.eddie píše:ok...provedeno
Obecná diskuze
26. září vyšla další edice Gran Turismo 5, tentokrát Gran Turismo 5: Academy Edition.
Obecná diskuze
No tak jsem četl článek o nové hře a celkem jako OK, kdo samozřejmě hru nevlastní, tak je to nabušený až běda. Ale pro nás veterány žádná novinka. Nicméně nejvíce mě v článku zaujala věta : na okruhu Silverstone, který je hlavním stanem evropské GT Academy. - jaký to paradox !. Já osobně bych se svezl na všech variantách Silverstone v samotné hře . No tak snad se dočkáme v GT8
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Obecna diskuze
Čekal jsem všechno, ale tohle neUnfonfipt píše:To souhlasí , že tato myšlenka je nezbytné právě na cestě
Obecna diskuze
Osiwaru píše:Čekal jsem všechno, ale tohle neUnfonfipt píše:To souhlasí , že tato myšlenka je nezbytné právě na cestě
Tak je to cizinec a píše nejspíš přes překladač. Ale je dobře že si tu chtěj pokecat i kucí ze zahraničí. Takže angličtináři se můžou vyřádit.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Obecná diskuze
Nevim ako to funguje ale niekto proste sa vtiera na hociake forum aby naneho iny klikali atd,proste kktina delete user dovi dopo
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
hovno cizinec přes překladač!!! viděl jsi profil Alonsomig ??? ... asi je to tak jak píše CaparzoSK. Myslím, že takový by se měli jedním jebem smáznout.
http://www.youtube.com/watch?v=jQKtw77V ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=jQKtw77V ... re=related
...každej má něco, já jezdím...
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Zkouším teď on-line a vše zatím šlape jako dříve....rychlost připojení do lobby naprosto v poho....tak jsem zvědav jestli mě to kopne.
Tak v lobby cca 45 minut bez problémů a připojování do ostatních Open lobby také v pohodě, tak snad ten problém už odstranili.
Tak v lobby cca 45 minut bez problémů a připojování do ostatních Open lobby také v pohodě, tak snad ten problém už odstranili.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Obecná diskuze
PD potvrdilo funkčnost online režimu.
Obecná diskuze
Corvette C7 Test Prototype '12 volně ke stažení na PS Store ( pokud jsem to teda dobře pochopil )
-
-
- PSN ID: perisbond007
Obecná diskuze
kde muzu koupit to motegi ? ted sem prolez PS Store ale nenasel sem .
Obecná diskuze
divné, ale u GT5 to nenajdeš. Teď po novém ( a pěkně zmršeném ) store hledej kdesi mezi AD ON nebo tak tomu nějak říkají. Prostě přídavky a doplňkyperisbond007 píše:kde muzu koupit to motegi ? ted sem prolez PS Store ale nenasel sem .
Obecná diskuze
http://www.gtplanet.net/2014-corvette-s ... -released/
Nová C7 od zítřka ke stažení zadarmo na PS Store.
Obecná diskuze
Si mě předběhl, ale jinak na obrázku vypadá parádně.Majkl píše:Nová C7 od zítřka ke stažení zadarmo na PS Store.
Obecná diskuze
odkaz , něco pro šumáko-uctívače