Laguna Seca - 19.8.2012
-
-
- PSN ID: perisbond007
Laguna Seca - 19.8.2012
jeste jede V83.
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Laguna Seca - 19.8.2012
Přihlášení jezdci do závodu : Osiwaru, Michal, Speedy, Caparzo, Sergej, Novcze, Eddie, Hanz, Perisbond, Branoeso, Joshuabaraka, Vratim, Kapsic, Jarda75, Monako, Pavel67, Vivav
Start Q1 v 19:30
Skupina 1 (admin Eddie) : eddie, michal, novcze, perisbond, pavel67, branoeso, speedy, caparzo, vivav83
Skupina 2 (admin Osiwaru) : osiwaru, sergej, hanz, joshuabaraka, vratim, kapsic, jarda, monako
Nevím jestli mají všichni už Osiwarův nový nick v přátelích, tak jsem napíšeme oba čísla lobby.
Start Q1 v 19:30
Skupina 1 (admin Eddie) : eddie, michal, novcze, perisbond, pavel67, branoeso, speedy, caparzo, vivav83
Skupina 2 (admin Osiwaru) : osiwaru, sergej, hanz, joshuabaraka, vratim, kapsic, jarda, monako
Nevím jestli mají všichni už Osiwarův nový nick v přátelích, tak jsem napíšeme oba čísla lobby.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Laguna Seca - 19.8.2012
Skupina 1: lobby 1472 6681 3716 3560 4857
Skupina 2: lobby 1472 6118 3701 4528 1010
Skupina 2: lobby 1472 6118 3701 4528 1010
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Laguna Seca - 19.8.2012
ahoj přátelé
Chtěl jsem si zajet tuto trať, protože patří mezi mé oblíbené, ale bohužel jsem to časově nestíhal. Tak se snad uvidíme příště.
Ahoj
Chtěl jsem si zajet tuto trať, protože patří mezi mé oblíbené, ale bohužel jsem to časově nestíhal. Tak se snad uvidíme příště.
Ahoj
Re: Laguna Seca - 19.8.2012
Podařené závody dnes, vše proběhlo v pohodě, neudělal jsem žádnou zásadní chybu, na začátku jsem testoval strategii a zůstal na trati trochu déle, ale pak jsem zůstal u plánovaných 5 pitů. Vypadá to, že co se týče PP bodů, tak dopadnu na úplné dno a příští závod nebude taková pohoda, zvláště když Rome má celkem dost rovinek.
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Laguna Seca - 19.8.2012
Po dlouhé pouze jsem si dnes GT perfektně užil a jsem i spokojen s výsledkem v obouch závodech....setting z Indy nebyl asi ideální, ale jet se s tím dalo
- eddie
-
- Kontaktovat uživatele:
Laguna Seca - 19.8.2012
Sergeji nevím jaké byli u tebe potíže, ale už bylo pozdě na to je řešit.
Laguna Seca - 19.8.2012
pre mna laguna seca katastrofa, v sprinte ma trafil branoeso a skoncil osm posledny. v hlavnom preteku zase v prvom kole som do niekoho tukol asi v 3 zakrute motor mi odisiel tak som isiel vlastne preteky ale zmena strategie pomohla len o 2 priecky .... vela nestastia...
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
Laguna Seca - 19.8.2012
monaco píše:pre mna laguna seca katastrofa, v sprinte ma trafil branoeso a skoncil osm posledny. v hlavnom preteku zase v prvom kole som do niekoho tukol asi v 3 zakrute motor mi odisiel tak som isiel vlastne preteky ale zmena strategie pomohla len o 2 priecky .... vela nestastia...
Nóó kamaráde to bola ale tvoja chybička a ja som hneď reagoval a presunul sa do pravej časti trate v domnení že to zrovnáš a v pohode sa vrátiš po mojej ľavej strane trate speť a ono prásk zrazu si bol predo mnou a hneď som išiel na brzdy ale aj tak som do teba ťukol ale to nebolo ešte nič, po tom tukanci som okamžite presmetoval auto do ľava a normálne mi to hlava nebrala a znova si bol v ľavo skrížený predo mnou a znova okamžite na brzdy a prásk bolo po závode to už sa nedalo ti vyhnúť. Tak prepáč moc sa ti omlúvam ale myslím že to bolo tak 50/ 50 chyba oboch. Proste som špatne prvotne zareagoval a mal zostať v lavo tam ako si opustil trať a nikomu by sa nič nestalo" pravdepodobne". Dve kola pred tým som takto obehol Hanza a tiež som sa ho trochu dotkol. Spravil tú istú chybu ako ty. V podstate je podľa mňa problém v tom že ako náhle sa dostaneš polovicou auta za obrubník do piesku a v snahe neprísť o svoju pozíciu držíš auto pod plynom tak sa stane to že ťa to okamžite vystrelí krížom cez trať a to je fatálne pre teba a aj pre jazdcov za tebou. Predstav si vláčik o 6-7 autách a ty to spravíš na jeho špici. Vydel som chalanov ako takýto manéver krásne zrovnali a pokračovali ale dôležité je pustiť nohu z plynu. Myslím speedy to tak spravil pozri replay.
Ináč s mojej strany som do toho dal maximum a druhý závod som z 13- na 4té miesto spokojný. Auto som ladil a potrénoval v sobotu keď bol doma konečne v noci trochu kľud. ( už nech decká chodia zasa do školy) mám doma živý blázninec. Viete si predstaviť doma 5 báb a ja som tam sám chlap? Katastrofa:-) Ma to to jazdenie GT ani moc nebere.
Nič teším sa na budúci závod a Rome je moja obľúbená trať. Tak zatiaľ zdar.
Laguna Seca - 19.8.2012
Brano ved ty robis iba na vlozky
Zpracované výsledky
Laguna Seca Raceway - 19.8.2012
Zpracované výsledky
Šampionát
PP body pro další závod
Závod
Kvalifikace
Fotky výsledků
Kvalifikace
Závod 1