NASCAR 2011
NASCAR 2011
Jeden čas ty byl velký zájem o hru NASCAR 2011, která nebyla určena pro evropský trh. Od zítra by měla být na PSN Store.
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
NASCAR 2011
To je dobré info.. juknu a možná koupím pokud bude dobrá cena.
Jen je prý problém, že v mulťáku není s kým hrát.. info mám kámoše co jí hrál.
Další zájemci, pište info sem
Jen je prý problém, že v mulťáku není s kým hrát.. info mám kámoše co jí hrál.
Další zájemci, pište info sem
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Trámek
-
NASCAR 2011
Bális.. setting bude, neboj.... ta hra stojí pouhých 270 kč což je cupr prize, ale otázka je: kdo si jí ještě koupí?
odehrát singl a dál nehrát-dotoho nejdu... koupí si to ještě někdo a budem pařit MP?
odehrát singl a dál nehrát-dotoho nejdu... koupí si to ještě někdo a budem pařit MP?
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Re: NASCAR 2011
Ja už ju mám
- Trámek
-
NASCAR 2011
Taky už jí mám, tak brzo naschle třeba na Daytoně, nebo Atlantě, nebo nebo nebo
NASCAR 2011
No ja se pristi mesic chystam koupit nabitou kartu,tak bych to asi stahnul.kdyz ji a hra, tak jedine zase auta.
Báli se Bálise?
NASCAR 2011
Já mám také, po malém problému, kdy mi to nechtělo najít volant hra jede.
Nastavení obtížnosti mám vše na max a ouha, první závod nedojedu. Potrénuji a uvidím, ale asi budu muset snížit aspoň chování soupeřů.
Jinak, po připojení do multiplayeru nevím, nevím, to bude asi slabá stránka hry, GT5 jsou oproti tomu lázně
Nastavení obtížnosti mám vše na max a ouha, první závod nedojedu. Potrénuji a uvidím, ale asi budu muset snížit aspoň chování soupeřů.
Jinak, po připojení do multiplayeru nevím, nevím, to bude asi slabá stránka hry, GT5 jsou oproti tomu lázně
- Trámek
-
NASCAR 2011
Tak já ještě nevyjel, zůstal jsem viset v lakýrně a pěkně musím nejdříve vymazlit svoji limetku pro sezónu 2011, aby veděly, že i češi uměj Nascary
Barva: zelená limetka.. jak jinak-stejně jak v GT5
Tým: GT Racing cz
Auto: Toyota
Číslo: 23
Jméno řidiče: TRAMEK
Národnost: CZECH REPUBLIC
Takže pánové... pomalu startujeme jupíííííííí
ps: Osi.. ten mulťák je prej horší, ale to nějak dáme, jen co si to ošaháme
Barva: zelená limetka.. jak jinak-stejně jak v GT5
Tým: GT Racing cz
Auto: Toyota
Číslo: 23
Jméno řidiče: TRAMEK
Národnost: CZECH REPUBLIC
Takže pánové... pomalu startujeme jupíííííííí
ps: Osi.. ten mulťák je prej horší, ale to nějak dáme, jen co si to ošaháme
- Trámek
-
NASCAR 2011
Tak první závod na Daytoně a 1. místo ! na střední obtížnost Tohle je opravdová pecka hra... a jak ten borec po závodě skáče na střeše vozu... BOMBA HRA !!!
Kdo tohle nehrál, neví o čem je život a jako by nežil
Kdo tohle nehrál, neví o čem je život a jako by nežil
Naposledy upravil(a) Trámek dne 19.7.2012 20:14, celkem upraveno 1 x.
- Trámek
-
NASCAR 2011
Poslední příspěvěk ať tu zbytečně netapetuju ale aspoň info pro ty co to zvažují hrát...
Dal jsem Daytonu-což je relativně lehká trať a vše nastaveno na to nejtěžší.... no bylo z toho 10. místo(závod na 30.kol) a to jsem závod jel po restartu, páč první závod uplná kalamita a trénikovej s jalovým settupem, ani komentovat nebudu
Fyzika je dobrá a grafika též, ale teda soupeři jsou neposední a je třeba je stále pozorovat co udělaj. V jednom závodě jsem měl asi 5x žlutou vlajku, což hodně zamíchá strategií, která se po prvním stintu(u mě na 10 kol) zdá velice lehká, ale pak to začne... žlutá vlaka-všichni v pytli a bum bác-hodně jich jde do pitu(mimochodem tam se musí vjíždět max. 88km/h nebo jsou hned pentle jedno kolo) samozřejmě hned jsem je dostal v prvním závodě a pokud si jich nevšimnete včas, že tam jdou, hned je bouračka.
Časomíra uplně super, máte přehled o soupeři za sebou, či před sebou-i celkovej čas(kam se na tohle hrabe GT5)
No, co bych ještě napsal... hru doporučuju... menu a nastavování dobré... setting auta a strategie do závodů-zatím jedna velká neznámá... já se zatím řídil stavem paliva a stavem auta/pneu.. nějaké velké nastavování, me teprve čeká.
Tak jo, snad to aspoň trošku osvětlí názor na hru a pozor.. kdo si řekne: kroužit jako blbec stále dokola je pitomost, tak, tak to není, třeba v další trati, už mám problém sám se sebou a ještě vymýšlet strategii... no !!!!
hodnocení 9/10
ta jedna co chybí, je za to, že když jedete na volantu-musíte ze hry vyřadit ovladač a nebo hra s ovladačem, ale pak nefunguje volant
tak pic piloti
Dal jsem Daytonu-což je relativně lehká trať a vše nastaveno na to nejtěžší.... no bylo z toho 10. místo(závod na 30.kol) a to jsem závod jel po restartu, páč první závod uplná kalamita a trénikovej s jalovým settupem, ani komentovat nebudu
Fyzika je dobrá a grafika též, ale teda soupeři jsou neposední a je třeba je stále pozorovat co udělaj. V jednom závodě jsem měl asi 5x žlutou vlajku, což hodně zamíchá strategií, která se po prvním stintu(u mě na 10 kol) zdá velice lehká, ale pak to začne... žlutá vlaka-všichni v pytli a bum bác-hodně jich jde do pitu(mimochodem tam se musí vjíždět max. 88km/h nebo jsou hned pentle jedno kolo) samozřejmě hned jsem je dostal v prvním závodě a pokud si jich nevšimnete včas, že tam jdou, hned je bouračka.
Časomíra uplně super, máte přehled o soupeři za sebou, či před sebou-i celkovej čas(kam se na tohle hrabe GT5)
No, co bych ještě napsal... hru doporučuju... menu a nastavování dobré... setting auta a strategie do závodů-zatím jedna velká neznámá... já se zatím řídil stavem paliva a stavem auta/pneu.. nějaké velké nastavování, me teprve čeká.
Tak jo, snad to aspoň trošku osvětlí názor na hru a pozor.. kdo si řekne: kroužit jako blbec stále dokola je pitomost, tak, tak to není, třeba v další trati, už mám problém sám se sebou a ještě vymýšlet strategii... no !!!!
hodnocení 9/10
ta jedna co chybí, je za to, že když jedete na volantu-musíte ze hry vyřadit ovladač a nebo hra s ovladačem, ale pak nefunguje volant
tak pic piloti
NASCAR 2011
Super info Jirko. Já bych si i hru koupil, ale bohužel moje 60GB PS3 je už na místo velmi omezená. Dále pak jelikož mám Nascar 2009 kde jsem odejl sezonu tzn 36závodů s full počtem kola a s všemi pravidly ( mimo to pravidla jsem studoval skoro měsíc - jen správné zajetí do boxu na malých oválech jako je třeba Bristol to je opruz a maso, lucky dog, atd. ) kromě černé vlajky, jelikož to mě několikrát vypeklo, když jsem třeba v 266 kole do někoho lehce ve vláčku ťukl třeba dvakrát třikrát - bác a černá a vyloučení to zamrzí a kór, když se vlastně nic nestaně, takže černou vlajku jsem tedy měl vyplou. No takže vím, že třeba po 3 hodinách vylézt od volantu s křečí v rukou je fakt drsňačka a už to nepodstoupím znovu. No a vím, že kdybych N2011 měl lákalo by mě to jako sviň to zajet znovu. No a za další volant ( spíš pedály ) se odebral do věčných hráčských lovišť takže min. do konce prázdnin nejezdím. Ale nechám to otevřené možná si jí později ještě seženu na disku někde v bazaru.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- Trámek
-
NASCAR 2011
Pepány, tak to klobouk dolů... to jsi teda držák s těma kolama! To žes pak vypl černou vlaku, jasně chápu.. bych se asi picnul taky, dostat jí v 266 No já mám zatím vše zapnuté a viděl jsem jenom žlutou a bílou vlaku( zatím ) ale s hrou se peru jako sviň! Obtížnost mě baví a jestli to budu hrát třeba 2 roky, než se mě to povede, tak jen dobře. Tady dost záleží na settingu a na easy obtížnost to nemá cenu jezdit-to je start cíl první místo a to mě neba. Dneska jedu v Bristolu a ladím a ladím a ladím.. už jsem tomu propadnul-bez settingu nelze vyhrát. Já teda naposledy hrál NASCAR sérii 6 a to ještě na PS2 a od té doby nic krom série v GT5. Tahle hra ti určitě z PS Store neuteče a nebudeš muset shánět starší disk, takže neboj. Horší je ten tvůj volant-to už je nutná scháňka a hned Ale nesmíš na něj být naštvanej, vždyť už ti dal tolik zábavy, že si odchod do "penze" zasloužil
No nic, jdu se ještě sklouznout a až budu mít nějaké další poznatky, určo to sem písnu, ale jde mě to vážně pomalu.. dnes třeba kvalda asi 10-15x než z toho bylo aspoň 6. místo, z kterého jsem už konečně závod vyhrál, protože jinak je to boj... předjet soupeře mě trvá třeba celé jedno kolo a když startuješ třeba 28, tak už je to dost riskantní
No nic, jdu se ještě sklouznout a až budu mít nějaké další poznatky, určo to sem písnu, ale jde mě to vážně pomalu.. dnes třeba kvalda asi 10-15x než z toho bylo aspoň 6. místo, z kterého jsem už konečně závod vyhrál, protože jinak je to boj... předjet soupeře mě trvá třeba celé jedno kolo a když startuješ třeba 28, tak už je to dost riskantní