LeMans 2017
Re: LeMans 2017
linky jsou par prispevku zpatky!
Jinak rychlost kterou davaji prvni sikanu nechapu. A to jak vystreli z ni ven uz vubec!
Jinak rychlost kterou davaji prvni sikanu nechapu. A to jak vystreli z ni ven uz vubec!
Ty vogoooo. Koukám si tak teď na Lemans a hned po bouračce Erika Masiera se z TV slovy Martina Straky vyloudí ,, Je to zrovna v úseku kde je spousta českých maršálů jako třeba Pavel Fic a další,, .
Hustyyyy
Ty píí...., Ta Toyota letí neuvěřitelně. No toto !!!!!. Kamui Kobiashi : 3:14.7xx . Jako ty vole. Vždyť za chvilku budou jezdit Lemans pod 3. Ty kokos. Vždyť to lítá snad rychleji než F1. Masakr
Hustyyyy
Ty píí...., Ta Toyota letí neuvěřitelně. No toto !!!!!. Kamui Kobiashi : 3:14.7xx . Jako ty vole. Vždyť za chvilku budou jezdit Lemans pod 3. Ty kokos. Vždyť to lítá snad rychleji než F1. Masakr
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Pepo, musíš prostě znát a kamarádit s těmi správnými lidmi jako je třeba Martin Straka
Je příjemný se s ním pak třeba v Brně potkat a slyšet to jeho ..ahoj Paolo
Jinak samozřejmě zdravím odsud z LeMans z traťáckýho kempu u šikany. ToyRipper, Xanavi, Speedy a Kapsa jsou teď někde u startu (asi...) a slintají tam z hlavní tribuny na tu kvaldu.
Je příjemný se s ním pak třeba v Brně potkat a slyšet to jeho ..ahoj Paolo
Jinak samozřejmě zdravím odsud z LeMans z traťáckýho kempu u šikany. ToyRipper, Xanavi, Speedy a Kapsa jsou teď někde u startu (asi...) a slintají tam z hlavní tribuny na tu kvaldu.
...každej má něco, já jezdím...
Ano slintaji! Lita to tady uzasne! 23:45 vam to pustim live na FB z hlavni tribuny!
BTW; se ochlazuje. Pocitam pudou casy dolu!!!
BTW; se ochlazuje. Pocitam pudou casy dolu!!!
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Fotky pěkný kluci, musí to být super, ale co jste tam dali dneska, ty z toho muzea, to je fakt pecka !
Každej u svojí káry, je to fakt suprový a aspoň mě se teda líběj nejvíc a jsou TOP !
Nahodte je pak i sem do galerie, ty budou dle mě legendární
Každej u svojí káry, je to fakt suprový a aspoň mě se teda líběj nejvíc a jsou TOP !
Nahodte je pak i sem do galerie, ty budou dle mě legendární
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Vytah fotek je na FB. Top na disku. Link najdes o par prispevku zpet... Enjoy!
- Trámek
-
To Porsche 911GT1 a 917 a tvle BIG TOP ten černej Cadillac ... toho bych chtěl
Tuhle návštěvu muzea bych dal taky, to se vám povedlo
Mě se spíš víc líběj ty starší kousky, než ty new krabice
Tak ještě aby to Porsche letos vyhrálo a bude to dobrý
Tuhle návštěvu muzea bych dal taky, to se vám povedlo
Mě se spíš víc líběj ty starší kousky, než ty new krabice
Tak ještě aby to Porsche letos vyhrálo a bude to dobrý
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Uzivejte pánové.
A propo tomu kdo fotil to Pescarolo v muzeu moc dekuji. Konecne mam podklad pro stavbu dalsich dvou mazliku. Detail motoru my chybel. Diky.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A propo tomu kdo fotil to Pescarolo v muzeu moc dekuji. Konecne mam podklad pro stavbu dalsich dvou mazliku. Detail motoru my chybel. Diky.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Rado se stalo. Do muzea muzem na karty zadara. Klidne si rekni o dalsi detaily
Klucí užívejte si to. Fakt Vám v dobrém závidím. Máte super počásko .
Teď koukám na Porsche Cup a ty kokos 61 aut na trati. To je fakt legendární. Parádní Crash v první zatáčce hned na startu a teď ty souboje o první místo. Paráda.
Edit: 16:17 - No tak Toy musi být v sedmém nebi. Toyoty si to davaj mezi sebou Conway a Buemi , jako by byl za pět minut konec závodu. Hustýýý. A v povzdálí číha Porsche. Jak tohle dopadne. A zrovna havárka Lmp2 ( GDrive) a GT Porsche
Teď koukám na Porsche Cup a ty kokos 61 aut na trati. To je fakt legendární. Parádní Crash v první zatáčce hned na startu a teď ty souboje o první místo. Paráda.
Edit: 16:17 - No tak Toy musi být v sedmém nebi. Toyoty si to davaj mezi sebou Conway a Buemi , jako by byl za pět minut konec závodu. Hustýýý. A v povzdálí číha Porsche. Jak tohle dopadne. A zrovna havárka Lmp2 ( GDrive) a GT Porsche
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Je to rachot!!! Pomalu balime v sikane a presouvame na start...
Zacinaji dochazet pametovy karty a disky
Zacinaji dochazet pametovy karty a disky
- Trámek
-
Tak už jsme doma z výletu, zapínám Eurosport a co nevidím...
PORSCHE VE VEDENÍ ... HURÁÁÁÁ .. yeeeesssss
ps: ale nevím zatím podrobnosti
PORSCHE VE VEDENÍ ... HURÁÁÁÁ .. yeeeesssss
ps: ale nevím zatím podrobnosti
-
-
- PSN ID: perisbond007
to je maso ty Toyky. Ty nevyhrajou i kdyby jeli sami. Ale treba dojede ta osma.
Harakiri...
- Trámek
-
Porscheeeeeeeee
Nazdar páni! Závidím vám (v dobrém) výlet. Měl jsem jet taky, ale "kamarádi"... znáte to Tak snad příští rok. Doufám že mi vyjde letos alespoň ta Spa
Diky ToyRipperovi za fota na drivu ^^ dobrej tah
Diky ToyRipperovi za fota na drivu ^^ dobrej tah
-
-
- PSN ID: perisbond007
Porsche kaput.
- Trámek
-
jj, je to ještě drama.. Porsche 2 vs LMP2
- Trámek
-
Gratulace Porsche! Pěknej závod! Sláva vítězům, čest poraženým! Triple je doma
Toyota byla dobrá-škoda, možná za rok se to povede.
Porsche mělo výdrž a štěstí, ale to k tomu patří
Super taky byl závěr Chevy vs Aston v GT.. poslední kola fakt mazec
Toyota byla dobrá-škoda, možná za rok se to povede.
Porsche mělo výdrž a štěstí, ale to k tomu patří
Super taky byl závěr Chevy vs Aston v GT.. poslední kola fakt mazec
Jsme na ceste domu. Plni zazitku a emoci. Je to opravdu motoristickej svatek!
Diky tratakum se nam naskytla nevidana podivana. Poznali jsme jak se mava a cely to pozadi zavodu. Fakt pecka. Navic se tam klukum rozsekalo to Ferrari tak mame par karbonovejch ulomku na pamatku.
LaSarthe je obrovska trat a boxy jsou jak fotbalovej stadion. Auta samotny pak jsou svetovej top. Jak ty drzi v zatackach a zrychluji je neuveritelny. LMP2 a GT trida byly letos top. Absolutne vyrovnany. LMP1 bohuzel proridlo a zavod 5+1 auta je ne uplne ono. Uvidime co za rok! Treba oba zustanou a prida se BMW a nejaci soukromnici. Kdyz jsem to ale vse videl na vlastni oci je mi jasne, ze to nebude lehke. Naklady musi byt astronomicke... Uvidi se. Kazdopadne fandim dal a vsem preju at to zaziji jednou taky! Je to bomba!
Diky tratakum se nam naskytla nevidana podivana. Poznali jsme jak se mava a cely to pozadi zavodu. Fakt pecka. Navic se tam klukum rozsekalo to Ferrari tak mame par karbonovejch ulomku na pamatku.
LaSarthe je obrovska trat a boxy jsou jak fotbalovej stadion. Auta samotny pak jsou svetovej top. Jak ty drzi v zatackach a zrychluji je neuveritelny. LMP2 a GT trida byly letos top. Absolutne vyrovnany. LMP1 bohuzel proridlo a zavod 5+1 auta je ne uplne ono. Uvidime co za rok! Treba oba zustanou a prida se BMW a nejaci soukromnici. Kdyz jsem to ale vse videl na vlastni oci je mi jasne, ze to nebude lehke. Naklady musi byt astronomicke... Uvidi se. Kazdopadne fandim dal a vsem preju at to zaziji jednou taky! Je to bomba!