LeMans 2017
Re: LeMans 2017
Jaky vyroci? Jede se to po 85.
Mam uz seznam co si vzit ssebou. Nachystanej stan a piiivo.
Ted uz jen doladit hodinu odjezdu. To musi nahodit Kapsa, protoze je nejvic z vychodu
Mam uz seznam co si vzit ssebou. Nachystanej stan a piiivo.
Ted uz jen doladit hodinu odjezdu. To musi nahodit Kapsa, protoze je nejvic z vychodu
právě jsem se vrátil z úřadu... Před týdnem mi totiž propadl cestovní pas Nový bude do měsíce. Dá se vystavit i do 5ti dnů, ale poplatek je nádherných 4000,-
Naštěstí se dá jet i na občanku
BtW; MPSka je v servisu, provádí se na ní potřebné úkony a kontroly před cestou... prý bude připravená včas
Naštěstí se dá jet i na občanku
BtW; MPSka je v servisu, provádí se na ní potřebné úkony a kontroly před cestou... prý bude připravená včas
JJ 85 závod. Vždy je to o něco lepší když je to kulaté či na půl cesty. Speedy PAS ?? V EU stačí občanka, neblbni prosim tě
Seznam věcí? To zní jako výhružka, na co seznam ?
Seznam věcí? To zní jako výhružka, na co seznam ?
Seznam potrebuji postarsi lide s pochybnymi pamatovacimi schopnostmi vzniklymi nadmernym pozivanim alkoholu, jako treba ja. Aspon rucnik a kartacek na zuby se fakt hodej ze
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Další malé info - vloni jsem si nainstaloval tuto aplikaci 24h LeMans a fungovala celkem slušně. Když jsem byl teda u trati v místech, kde byla Wifi z protějšího "baráku" KFC
Včera se mi aktualizovala, jinak bych si na ni vlastně možná nevzpomněl.
Díky této WiFi jsem taky reportoval domů, ale jestli budeme mít nějakou v dosahu i letos nevím...
Včera se mi aktualizovala, jinak bych si na ni vlastně možná nevzpomněl.
Díky této WiFi jsem taky reportoval domů, ale jestli budeme mít nějakou v dosahu i letos nevím...
...každej má něco, já jezdím...
Ja mam data roaming, ale jen 100MB/den. Na malou reportaz to staci. Ale videa na YT budou az z domu
Voe uz za tyden. Mi poser!!!
Jo ale LMP2 jim tam prej jezdi 340km/h .... LMP1 'jen 330'
Jo ale LMP2 jim tam prej jezdi 340km/h .... LMP1 'jen 330'
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Týjo, tu řešíte nějaký kartáčky apod. blbosti
Autoledničku nezapomeňte !!! Jinak nebudete mít kde chladit chlast
Autoledničku nezapomeňte !!! Jinak nebudete mít kde chladit chlast
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
BTW: mam moznost urvat jeste 2 lupeny na LeMans k tratakum do kempu.
Za 1500Kc jsou vase. Vstup vsude volny!!! Zajemci at daj vedet.
Za 1500Kc jsou vase. Vstup vsude volny!!! Zajemci at daj vedet.
Konečně jsem se dostal ke zveřejnění slibovaného seznamu s věcmi potřebnými pro letošní zážitkovou jízdu do LM. Třeba něco z toho poslouží někomu jako inspirace
Teda pánové tůristi, za týden touhle dobou už budeme u grillu po pár plechovkách píva debatit o kráse okolí řeky Loáry, jaké tam jsou nádherné zámky, jak jsou všechny francouzky strašně zmalovaný a kam budou prostatici chodit v noci sypat písek
------------------
BtW; Těšim se jak malej, cestovní horečka nastupuje naplno a prý na to žádný prášky nezabírají
------------------
BtW; Těšim se jak malej, cestovní horečka nastupuje naplno a prý na to žádný prášky nezabírají
Jo tak Speedy to bere vazne. Ja mam zatim v kufru karton piv a karimatku.
Zato jsem doma vystavel Toyota svatini a zapalil modlitebni svicky
Zato jsem doma vystavel Toyota svatini a zapalil modlitebni svicky
Byl jsem dnes nakupovat, mrknul jsem na ten seznam. Hele tácky na buřty neberte, ať to netaháme každý jak vocas. Vzal jsem balík (100ks), pásku stříbrnou s vláknem za 300,- na lepení + opravy atd Pytle na bordél též beru, mám jich tu plný kumbál
Pak se chci zeptat, ta vlaja která se ukázala i na ECCEHOMO, ta doufám bude s náma
chladící box neberu, po domluvě s toyriperem dnes.
Pak se chci zeptat, ta vlaja která se ukázala i na ECCEHOMO, ta doufám bude s náma
chladící box neberu, po domluvě s toyriperem dnes.
vypadá to, že se slezeme v pátek večer v tréninkové lobby a seznam probereme(upřesníme).
-----
BtW; MPS je opravená, dnes přistála na nových tlumičích+pružinách a po velkém servisu klimatizace úspěšně na svém modrém koberci v garáži. Během zítřka nahodím nové pneu a tradáááá
-----
BtW; MPS je opravená, dnes přistála na nových tlumičích+pružinách a po velkém servisu klimatizace úspěšně na svém modrém koberci v garáži. Během zítřka nahodím nové pneu a tradáááá
Ok, zítra večer se sejdem.
Co jsem se dozvěděl že nejede Hanz tak jsem nevahal a nechal vyrobit vlajku ještě jednu musime přeci pořadně reprezentovat,no a ve Šternberku jsem se s ní musel přeci pochlubit že no.xanavigtr píše:
AHA! Ta vlajka musi byt v televizi!!!