Obecná diskuze
Re: Obecná diskuze
KUMHO sponzoruje spoustu sampionatu po svete, ale v Evrope to neni zrovna no.1 Mel jsem asi pred 10lety a byly OK. Ale jinej typ a rozmer samozrejme. Jestli maji dobry parametry bych se toho nebal
Pripravujes Mazdici na LeMans???
Pripravujes Mazdici na LeMans???
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Speedy, jistě znáš server Heureka , tak mrkni tam. Já osobně se tím dost řídím u všech věcí co kupuju, hlavně mě tam zajímaj názory lidí. U pneu je trošku problém, protože kvalitu poznáš až po nějakých odjetých km a to už tam víceméně moc lidí názor nenapíše, ale najdeš tam odkazy na testy a recenze.
Já vybíral pneu cca před měsícem a vyšlo mě nejlíp Dunlop a Continental, ale samozřejmě rozhoduje přesnej typ pneu... no mrkni tam a uvidíš. Hlavně u nákupu koukej na DOT a kde jsou vyrobené... ale je to polemika... kámoš z pneuservisu říkal, neber výrobu Polsko, ber Německo, neber DOT 2017 (uplně nově vyrobené) a neber DOT starší 2 roky. Tak snad jsem aspoň malinko pomohl....
Já vybíral pneu cca před měsícem a vyšlo mě nejlíp Dunlop a Continental, ale samozřejmě rozhoduje přesnej typ pneu... no mrkni tam a uvidíš. Hlavně u nákupu koukej na DOT a kde jsou vyrobené... ale je to polemika... kámoš z pneuservisu říkal, neber výrobu Polsko, ber Německo, neber DOT 2017 (uplně nově vyrobené) a neber DOT starší 2 roky. Tak snad jsem aspoň malinko pomohl....
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Dík oběma za info, pomohlo to.
Ááááno, skutečně připravuji MPS na LeMans
...Na heureku jsem koukal dlouho, testy pročítal pečlivě - každej tam píše něco jinýho a v tom aby se prase vyznalo Doopravdy jsou užitečné jen recenze po delší době používání gumy.
...Dunlop jako dobrý gumy Vždyť převedli výrobu do Polska a vod tý doby je to snad nejhorší guma na trhu Ještě horší jsou už jen GoodYear - ty pro změnu vyrábí pneu v JAR a to je sráč nejhorší (to nešlo ani vyvážit a tak jsem je nasraně z Audiny vyhodil přímo do zmoly)
----
Tak jóó, koupím teda Kumho a snad nás na cestě za životním zážitkem nenechají ve štychu... BtW; už se to blíží ... TIKTAK
Ááááno, skutečně připravuji MPS na LeMans
...Na heureku jsem koukal dlouho, testy pročítal pečlivě - každej tam píše něco jinýho a v tom aby se prase vyznalo Doopravdy jsou užitečné jen recenze po delší době používání gumy.
...Dunlop jako dobrý gumy Vždyť převedli výrobu do Polska a vod tý doby je to snad nejhorší guma na trhu Ještě horší jsou už jen GoodYear - ty pro změnu vyrábí pneu v JAR a to je sráč nejhorší (to nešlo ani vyvážit a tak jsem je nasraně z Audiny vyhodil přímo do zmoly)
----
Tak jóó, koupím teda Kumho a snad nás na cestě za životním zážitkem nenechají ve štychu... BtW; už se to blíží ... TIKTAK
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Vobuj tam Barumky a maš klid.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Speeďáku, ono asi nejvíc bude záležet na tom co od gum očekáváš a kolik do toho hodláš investovat. Upřímně na suché vozovce jsou ty gumy více méně na stejno, rozdíl je v hluku,spotřebě (+-1l) a v životnosti. Vlastnosti gumy se pořádně projeví až na mokré vozovce nebo při ostré jízdě.Tak že takhle bych na to nahlížel já.
Na vodě jsou dobré Continentály a Mišky. Např. zcela u mě propadly Pirelli Cinturato, to jsme loni skoro poslali na mokrém vjzedu do podzemek Stanga do sloupu Nebál bych se Speedy ani Yokohamy nebo Hankooků, mají dobrý grip ale na úkor životnosti. Bratr má dva Měďoury (zadokolky) a na obouch má gumy NANKANG už třetím rokem a chrochtá si. Mi je máme na firemní dodávce ale zimáky, ty jsou super. Jsou to ale číny a předsudky mohou být velmi silný faktor
Na vodě jsou dobré Continentály a Mišky. Např. zcela u mě propadly Pirelli Cinturato, to jsme loni skoro poslali na mokrém vjzedu do podzemek Stanga do sloupu Nebál bych se Speedy ani Yokohamy nebo Hankooků, mají dobrý grip ale na úkor životnosti. Bratr má dva Měďoury (zadokolky) a na obouch má gumy NANKANG už třetím rokem a chrochtá si. Mi je máme na firemní dodávce ale zimáky, ty jsou super. Jsou to ale číny a předsudky mohou být velmi silný faktor
Zdarec. Michale prosím tě jak koukáš na JGTC? Z youtube to mám hodně trhaný. Mám něco u sebe blbě nebo na to koukáš od jinud nebo prostě máme smůlu a musí stačit ta hrozná youtube kvalita. Třeba WTCC mi jedou krásně plynule
Ahoj Venco, hele koukám na Youtube kanál NISMO.TV. Kvalita je v poho a plynulá, ale je fakt že první závod v Okayamě se mi stream občas seknul. Dělalo to i při 3h Blancpain v Monze. Tam byl prý porblém s wifi připojením.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Vím že někteří nemají FB a třeba tohle vůbec nikdo z Vás nesledujete, ale odkaz na poslední díl sem prostě musím dát
Kancelář Blaník: Toníčku, nevzlykej
Kancelář Blaník: Toníčku, nevzlykej
...každej má něco, já jezdím...
Zdravím všechny!
zrovna jsem narazil na Váš web a forum a příjde mi to tady jako skvělá komunita!
Se simracingem mám nějaké zkušenosti - začínal jsem na Gran Turismu 2. Poslední dobou jsem na to neměl moc čas, mám jen pár hodin v Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, ale nic profesionalního.
Tenhle týden jsem dodělal sedačku s T300, T3PA, TH8A a plánuju začít jezdit Dirt 4 (od zítřka ), Project Cars 2 na PC a samozřejmě GT Sport, kvůli kterému se mi ještě doma válí PS4.
Doufám, že bych se mohl přidat do nějakých eventů a závodů s vámi.
Jinak v reálu momentálně bydlím v Brně a řídím MR2 spyder (který momentálně prodávám). Příští rok bych si chtěl udělat výlet do LeMans, tak se tam třeba můžeme potkat.
Hezký den,
Hoja
zrovna jsem narazil na Váš web a forum a příjde mi to tady jako skvělá komunita!
Se simracingem mám nějaké zkušenosti - začínal jsem na Gran Turismu 2. Poslední dobou jsem na to neměl moc čas, mám jen pár hodin v Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, ale nic profesionalního.
Tenhle týden jsem dodělal sedačku s T300, T3PA, TH8A a plánuju začít jezdit Dirt 4 (od zítřka ), Project Cars 2 na PC a samozřejmě GT Sport, kvůli kterému se mi ještě doma válí PS4.
Doufám, že bych se mohl přidat do nějakých eventů a závodů s vámi.
Jinak v reálu momentálně bydlím v Brně a řídím MR2 spyder (který momentálně prodávám). Příští rok bych si chtěl udělat výlet do LeMans, tak se tam třeba můžeme potkat.
Hezký den,
Hoja
What Brno a mas MR2 Spyder? Ja jsem taky z Brna a mam MR2 Spyder. Viz. avatar ZZW30?
Jinak zavody vidis na hlavnim webu a muzes se pridat kdykoli. Vetsina lidi tu jezdi uz nekolik let.
Jezdime ted PCARS a AC. Netrpelive cekame an GTSport a PCARS2 Vse na PS4.
Na LeMans jedeme letos. Mame volne jeste 2 tratacke listky (kemp, autobusy, vsechny tribuny a box v cene) za 1600
Jinak zavody vidis na hlavnim webu a muzes se pridat kdykoli. Vetsina lidi tu jezdi uz nekolik let.
Jezdime ted PCARS a AC. Netrpelive cekame an GTSport a PCARS2 Vse na PS4.
Na LeMans jedeme letos. Mame volne jeste 2 tratacke listky (kemp, autobusy, vsechny tribuny a box v cene) za 1600
No nejsem z Brna, ale bydlím tu už třetím rokem
Jojo, ZZW30 r.2000. Bohužel nemám takovej hezkej hardtop jako ty - https://www.sportovnivozy.cz/89853-toyota-mr2-brno . Zatím žádný *vážný* zájemce, budu muset slevit
Díky za info! v GTSport se určitě potkáme, snad i v PCARS2, jestli jezdíte na PC.
Jojo, ZZW30 r.2000. Bohužel nemám takovej hezkej hardtop jako ty - https://www.sportovnivozy.cz/89853-toyota-mr2-brno . Zatím žádný *vážný* zájemce, budu muset slevit
Díky za info! v GTSport se určitě potkáme, snad i v PCARS2, jestli jezdíte na PC.
Pekna MR2 Na foto vypada velmi dobre! Bohuzel rok 2000 = 5ti kvalt bez LSD, 15palcu vzadu a 1ZZ-FE s blbejma pistama. Cenu bych ale chvili nechal. Neni az tak prestrelena.
Jinak tady se jezdi vyhradne PS4. Pouze 2 silenci mydlej iRacing na PC
Jinak tady se jezdi vyhradne PS4. Pouze 2 silenci mydlej iRacing na PC
Jojo, přesně jak říkáš. Je vidět, že se vyznáš. No, každopádně jí chci vyměnit za něco na delší cesty. Máme doma ještě Yaris 1.5 TS. - Komu příští víkend asi budu fandit, žejo.
Mimochodem, měl jsi hardtop přímo k autu, nebo jsi ho sehnal extra? Chvíli jsem přemýšlel, že bych dotáhl druhou, s hardtopem, LHD z UK. Když se tam dají sehnat za tak směšný ceny, viz. https://goo.gl/6URqyY
iRacing je fajn, kdysi jsem tam pár hodin s MX-5 najezdil, ale dál by to lezlo moc do peněz.
Mimochodem, měl jsi hardtop přímo k autu, nebo jsi ho sehnal extra? Chvíli jsem přemýšlel, že bych dotáhl druhou, s hardtopem, LHD z UK. Když se tam dají sehnat za tak směšný ceny, viz. https://goo.gl/6URqyY
iRacing je fajn, kdysi jsem tam pár hodin s MX-5 najezdil, ale dál by to lezlo moc do peněz.
Ja to koupil tak jak je. Puvodni hardtop 2003. Vse v cajku jen jsem musel udelat generalku motoru. 1ZZ-FE no. Radsi nebudu komentovat. Ale ted uz vse slape jak ma. BTW: v cervnu mame sraz jak budou jizdy ve Vysokym Myte. Myslim 16.7. nebo tak. Bude jich tam nekolik. Dojed taky
No jo, není nad Japonskou výrobu a 1ZZ-FED Budou jízdy? Nemůžu to nikde najít.
https://www.autickar.cz/trackday
Letos cervenec a rijen. Ja budu mozna v cervenci na dovolene tak pojedu az v rijnu.
Letos cervenec a rijen. Ja budu mozna v cervenci na dovolene tak pojedu az v rijnu.
Hmm, to vypadá dobře, díky! Uvidím, jestli do té doby bude prodaná nebo ne, kdyžtak přijedu zničit gumy.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden jsem byl v Těrlicku mávat roadracingové závody - Havířovský zlatý kahanec.
videó
dokonce přímo já v akci
Jinak já osobně jsem nevyfotil/nenatočil ani jednu motorku, možná v depu na stojanu.
P.S. Jirka/Jarka nebyli doma, byli někde na dovolený...
videó
dokonce přímo já v akci
Jinak já osobně jsem nevyfotil/nenatočil ani jednu motorku, možná v depu na stojanu.
P.S. Jirka/Jarka nebyli doma, byli někde na dovolený...
...každej má něco, já jezdím...
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek