Kytlice 13.2. - 15.2.2015 ( offline párty )
Re: Kytlice 13.2. - 15.2.2015 ( offline párty )
Uvažoval jsem příjezd už ve čtvrtek večer, jenže z toho sešlo. Žena přijde domů z noční až v pátek ráno.... předám jí juniora mezi dveřmi a posádka:speedy-sprint-martinsipy vyráží kamsi do lesů mezi vlky
Trio Pavel-Precho-Toy vyrazi v 10:00 z Brna. Cesta zabere pouhe 4hod.
Je to preci jen malinko z ruky. Jestli nebudou zacpy / naledi jsme do 15:00 na stanovisti.
Je to preci jen malinko z ruky. Jestli nebudou zacpy / naledi jsme do 15:00 na stanovisti.
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
já dorazím s Hanzem ve čtvrtek kolem 18 hodiny. Pokud tam ještě nikdo nebude, čekáme v hospodě
Máro.Já myslel,že jedeš s námi.Jestli pojedeš s Hanzem,tak ok,akorát v 18h tam opravdu nikdo nebude,protože Eddie dělá do 18h a pak teprve vyrážíme.Já bych tam teoreticky mohl být dříve,ale stejně nemám klíče.My tam budeme nejdříve v 19h.
Báli se Bálise?
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
v jaký hospodě
můžete zatím odházet sníh na zahradě, aby jsme měli nachystaný flíčky na parkování určitě tam bude sněhu jak na horách
můžete zatím odházet sníh na zahradě, aby jsme měli nachystaný flíčky na parkování určitě tam bude sněhu jak na horách
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
ano Martine. Nakonec jsem se dohodl s Hanzem, že bych frčel do Práglu a tam by mě nabral. Akorát jsem ti to nějak opomenul sdělit Se stane
Ohledně času příjezdu...proč myslíš, že jedeme tak brzy? Abychom na vás mohli počkat v hospodě
Pavle, já bych ten sníh tak strašně rád odházel, ale protože určitě nikdo neposkytne pracovní nástroje (myslím, že se tomu říká lopata), tak právě proto budu nucen čekat s Hanzem v hospodě
Ohledně času příjezdu...proč myslíš, že jedeme tak brzy? Abychom na vás mohli počkat v hospodě
Pavle, já bych ten sníh tak strašně rád odházel, ale protože určitě nikdo neposkytne pracovní nástroje (myslím, že se tomu říká lopata), tak právě proto budu nucen čekat s Hanzem v hospodě
Tak nam pribyl jeden ucastnik nasi akce.Nekteri z vas ho mozna znaji pod nickem gibson.Protoze je z Prahy,tak nejspise prijede v patek s Joshuou.Akorat nevim,kam ho vykonostne zaradim,ale nejdulezitejsi je,ze priveze playset (drive speedyho pak redjouse)a snad volant T300,takze budeme moci porovnat volanty.
Báli se Bálise?
- markoduno
-
dnes jsem ještě zkusil přemluvit Vratima, ale bohužel bezúspěšně. S další akcí však počítá
Ahoj, výkonnostně mně zařaďte někam nakonec, GT nejezdím už dlouho (to neznamená že Gran Turismo nemám rád ) Na akci se moc těším, díky za přijetí.
Jééé tak to je překvápko. Gibsn čééšť . To jsem netušil, že ještě někdy spatřím playseat . Bális s těmi výkonostními rozdíly to budeš mít složité. Naposledy jsem GT řídil na Lance2014 ale myslím, že po Pavlíkově meducíně se do toho rychle dostanu. A co pa náš pan důchodec Speedy ?. Kolik, že to slavíme roků 65 ?????? . Se asi jako moc teším.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
.... čekám s Vámimarkoduno píše:já dorazím s Hanzem ve čtvrtek kolem 18 hodiny. Pokud tam ještě nikdo nebude, čekáme v hospodě
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- markoduno
-
Sedíme hned za dveřmi v pravoRedjous75 píše:.... čekám s Vámimarkoduno píše:já dorazím s Hanzem ve čtvrtek kolem 18 hodiny. Pokud tam ještě nikdo nebude, čekáme v hospodě
- joshuabaraka
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_JSH
zaplaceno. akorát neumim počítat, tak platba je za tři noci, dorazím však v pátek. s gibsonem počítám. čau
Ahoj pánové. Tak jsem včera seděl u PSka do půl druhé do noci a testoval ty naše závody. Čekal jsem,že to bude jednoduší. Vždy se mi v závodě objevilo nějaké šíleně rychlé auto a já měl strach abychom byli schopní vůbec vyhrát. Takže jsem stihl připravit 5 závodů, každý v trvání zhruba tří hodin.
Závod č.1:
Tak si to můžete najet.
Závod č.1:
Závod č.2:Le Mans 2013 60 kol.Vůz Mazda LM55 VGT.Výkon omezit na 75%-682IV.Převodovku natáhněte na 390km/h.Nastavení trati:Čas závodu 12:00h,posun času 9,zbytek 0,přilnavost reál,gumy závodní tvrdé,obtížnost profesional
závod č.3:Silverstone GP,99kol,vůz Toyota FT-1 VGT,výkon 100%,IV645.Nastavení trati:čas startu 12:00h,posun času 9,zbytek 0,obtížnost profesional,přilnavost real gumy závodní měkké
závod č.4:Mount Panorama 99kol,vůz Mercedes Benz AMG VGT Racing series,výkon před vstupem omezit na 70% 586IV/440HP,obtížnost sředně pokročilí,v místnosti pak výkon zvedněte na 100%...632IV/629 HP.Nastavení trati.čas 12:00h rychlost času 9,zbytek 0, gumy závodní měkké
závod č.5:Nurb GP/F 99kol,vůz VW GTI Roadster VGT.Výkon omezit před vstupem na 85% 595 IV/499 HP.Po vstupu zvýšit výkon na 94% 608 IV/552HP,start závodu 12:00h,rychlost času 9,zbytek 0, obtížnost závodů profesionál,gumy závodní tvrdé
Pánové - startujte motory! Závodní dráha je pro běžný provoz uzavřena a je zde jen pro Vás....Nurb 24h 25 kol.Vůz BMW VGT,výkon snížit před vstupem na 75%..583IV/432HP,po vstupu zvýšit výkon na 100% start závodu 12:00h rychlost času 9,zbytek 0,obtížnost závodu středně pokročilí,gumy závodní střední.
Tak si to můžete najet.
Báli se Bálise?
- markoduno
-
A co budeme dělat já a Trámek?
Dělám si srandu. ALe chudák ten, který mě bude mít v týmu. Mám nápad.....založíme tým odpadlíků, já, Trámek, Redjouse a možná Osi (když přijede).
Dělám si srandu. ALe chudák ten, který mě bude mít v týmu. Mám nápad.....založíme tým odpadlíků, já, Trámek, Redjouse a možná Osi (když přijede).
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
A co já ? No hlavně že tě tam povezu !
Jsem zvědavej jestli tyhle věci z vesmíru budu umět vůbec řídit. Asi budu muset zapnout PSko a projet se.
@ Pavel : Super fotka ! Hlavně ten komentář u ní. Neboj sníh odklidíme.
Jsem zvědavej jestli tyhle věci z vesmíru budu umět vůbec řídit. Asi budu muset zapnout PSko a projet se.
@ Pavel : Super fotka ! Hlavně ten komentář u ní. Neboj sníh odklidíme.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- markoduno
-
Hanzi, ty jsi měl být tajná zbraň. Tak už nic no. A s tím sněhem...jasně že ho odklidíme. Dejte mi lidi a já to udělám.
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkusil Bathurst, Silverstone a LeMans...
Silverstone dobrý , ale na těch dalších 2 jsem nějak marnej . Je to celkem na knop
...a to si myslím, že tím kolečkem kroutím cekem obstojně
Silverstone dobrý , ale na těch dalších 2 jsem nějak marnej . Je to celkem na knop
Taky jsem to zkusil. Na LeMans nezapomeň natáhnout převodovku (390kmh) a pak už to jde. Volal jsem kvůli tomu M.B. a případné úpravě se nebrání. Také doporučuje nastavení brzd (3-1). Nóó, já jsem LM dával, ale za 3 kola jsem získal jen asi 3sec. Je to slušně našlápnutý .... aspoň se nebudeme nudit.pavel67 píše:Tak jsem zkusil Bathurst, Silverstone a LeMans...
Problém vidím v pitstopu!! Umělí piloti do pitu nejedou, ty tam sice můžeš ale jen projedeš. Jestli to bude stačit na vystřídání např . speedyho za trámka ..... no na to jsem zvědavej !! To bude docela hlína a pár slušných nahrávek pro redjousovo video
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Auta mam nastaveny (nejsem jouda), prevodovka je na 390km, a taky jsem tam 3 kola odolaval Pescarolu Judd, nez jsem se vyvrtel do pisku a odolavani bylo to tam...
A PIT stop jsem zkousel v GB a tam me auto zastavilo. Vymenili mi gumy a poslali dal do sveta. Nehlede na to, ze mi naskocila tabulka s "vyberem" pneu a Michalove zacli makat az po odmacknuti.
A vase vystridani bude asi GOLD hrebik vecera I kdyz az tak moc asi nee, kdyz mate vzdalenost zidle od stolu vlastne oba stejnou...
A PIT stop jsem zkousel v GB a tam me auto zastavilo. Vymenili mi gumy a poslali dal do sveta. Nehlede na to, ze mi naskocila tabulka s "vyberem" pneu a Michalove zacli makat az po odmacknuti.
A vase vystridani bude asi GOLD hrebik vecera I kdyz az tak moc asi nee, kdyz mate vzdalenost zidle od stolu vlastne oba stejnou...