Redjous75: ta zvýšenou cenu volantu máš na mysli v CZC že? Já tam mám nastaveného hlídacího psa na pokles ceny a tak ten dotaz na změnu ceny pod volantem je můj
jsou to svi*ě
Ale z toho si hlavu nedělejte.. u jiného dodavatele je i za 7800,- a v CZC byl po slevě na krámě 150 asi na ceně 7650,- což už jde a možná i půjde na vánoce.
Jinak testuju tu betu The Crew a za sebe musím říct, o 100% lepší než DC a i když je to arkáda, tak do ní asi půjdu.
Až na malinko divnou fyziku, to je dobrá hra. Závody jsou v betě v 8 lidech, což je postačující a
TT klasika. Závodů i TT je tam fakt hodně, takže hra na dlouho. Tuning sice arkádovej, ale rozmanitej, třeba i změna barvy nití potahů( to je pro tebe Pepo
)
Kamarád co má Forzu Horizon 2, to porovnával a řekl, je to "skoro" to samé. Včera jsem byl zajezdit třeba na trati Laguna Seca, nebo oválu v Nascarech, což bylo taky super, takže vzhledem k absenci pCars, do toho asi půjdu, protože zatím lepší volba na PS4 není.
ZLATÉ DOBRÉ GRAN TURISMO NA PS3 !!!
Co se mě ale začíná nelíbit u her na PS4, je Season Pass. Začíná se to pomalu u každé hry stávat pravidlem, což je pouho-pouhá ždímačka na prachy, která zláká nejednoho hráče, už i mě, protože i když je to dobrovolné, tak vám tam prdnou novou mapu, nebo nové auto, které je většinou lepší než to v základu a donutí tě to investovat nemalé sumy, už do tak drahých her! Né že bych ty ceny řešil, když to chci, zaplatím, ale na tohle je zlaté GT, kde je vše zadarmo!
A ještě poslední poznatek... už sem měl tu čest hrát on-line s pár různýma lidma a kdo má wifi-katastrofa, ale pozor, kdo má upload pod 2mbit, tak má taky problémy a když hrajete týmově, ruší to stabilitu celé skupiny. Na PS3 tohle bylo o poznání lepší, na PS4 už jsou větší nároky na internet.
Příklad: kámoš UPC nějakej 40mbit down a 1,5 up a už nás to spolu nehodí do závodu, protože to kvůli němu něchce vyhledat závod. To samé sdílení.. špatnej net a máš prostě smůlu.
Neumím si představit "GT" v 16ti lidech na PS4 s lidma co mají špatný net.. to bude hrůza hrůzoucí