Redjous75 píše:
No to je taky otázka. ,,posílit klubovou pozici" . Nechápu kde borci berou tolik bodů. Za trial s Venomem dostanu sotva 15tis tedy pokud to nejezdím hodinu v kuse a kariéra odjetá. Pak samozřejmě body za věrnost k značce nebo jak to nazvat ( počet km odjetý ve značce vozu ) , Accolade - to vůbec nevím co znamená a za co to je. Za čisté kola 1000,- atd. Jenže to jsou drobáčky pořád. Mám sotva 6.5mil a jsou borci co maj 30levl já 35l ale oni maj třeba 17mil. Kde to berou ????.
,,posílit klubovou pozici" jsem myslel, dostat se někam dopředu světového žebříčku s časem v Time Trialu na Tamil Nadu 01 s Venomem, ne grindovat body pro klub
Zatím co jsem zkoušel auta a tratě je docela jednoduché dostat se do první desítky celosvětově.
Ty accolades jsou nějaké ocenění v různých kategoriích, třeba čisté předjíždění, drift, věrnost značce, které si pak můžeš dát na auto ve formě nějakého znaku, ale nějak jsem to ještě nezkoumal.
Body, nebo fame jak tomu říkají se dostávají za různé věci, čisté sektory, úspěšnost v challenge, drifty, předjetí v závodech, zatím jsem neřešil jak vytěžit co nejvíc bodů, zkus ten time trial na Tamil Nadu 01 a než se dostanež na čas 1:14.5xx tak skoro 100k budeš mít