LAN 8 - 2014 *** BĚSTVINA u Třemošnice *** 7-11.5.2014
Tak dneska vše nachystáme a zabalíme a zítra v 6:00 vyrážíme! No já se těším.
Tak kecáš nebo jedeš?
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
pro "nedočkavce" sraz zítra v 8:00 na náměstí v Čáslavi. Vyzvednu si vás.
Ostatní po vlastní ose přímo na místo setkání
Pivo je nakoupené
Pivo je nakoupené
Naposledy upravil(a) markoduno dne 5.5.2014 12:24, celkem upraveno 1 x.
Tak to bude super.Až přijedeme my(kolem 14h)tak už bude naraženo a pleyseaty nastartované.markoduno píše:pro "nedočkavce" sraz zítra na náměstí v Čáslavi. Vyzvednu si vás.
Pivo je nakoupené
Báli se Bálise?
Prdele, ja jeste 2 dny tvrdnu v hokne ....
- markoduno
-
Tak je naloženo:
Zde je pár obrázků
Zítra mi však musí někdo pomoci odvézt pár balíků vody. Auto je opravdu přetížené
Zde je pár obrázků
Zítra mi však musí někdo pomoci odvézt pár balíků vody. Auto je opravdu přetížené
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Pěkně naloženo máš Máro hihi... už se na vás těším... v UT+ST si s vámi zajezdím online z domova... poslední dny drtím GT6 a i přes nemalé problémy v sekci on-line, mě to docela chytlo. Jen škoda nulové účasti z týmu na startovním roštu.
Tak jo, pročisťěte pořádně od zítra pívovod a nezapomeňte narazit jako první kozlovskyho *-*
Tak jo, pročisťěte pořádně od zítra pívovod a nezapomeňte narazit jako první kozlovskyho *-*
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
narazíme oba druhy najednou. Máme dvoukohoutové chlazení Jsem zvědavý, který sud se vypije jako první
- Trámek
-
Tak chlápáci, vyzkoušel jsem si harmonogram závodů LANky připravený Majklem.
Celkově je to zábavné a myslím dobře sestavené, ale bez ironie říkám:
ENDURANCE se dle mě stanou místo zábavy, spíše trápením a nemyslím, že všichni odstartují, natož dojedou do cíle v závodním duchu. Výkon vozů+voda+čas startu+alkohol=spíše boj o přežití, než nějaké závody. Je to škoda, protože týmovka ve dvou mohla být zajímavá.. Majkle proberte to ještě zítra na místě a vyzkoušejte.
Šampionát FR mě teda moc nesedí, ale každý má rád něco jiného.. ale Jaguár na Silverstounu a na gumách sport medium ??? Tady se obávám, že moje účast nebude, doslova se s těma 1810Kg na trati peru, než abych jel nějaké závodní tempo... změna auta, či pneu, by nebyla od věci. No tak to je asi vše, zkoušku jsem si udělal abych byl v obraze, jedu se na LANku víceméně pobavit, takže pohoda *smajlík*
ps: ještě aby ti naši Jágrovci v pátek porazili naše bratry a bude to vše oukej *-*
Celkově je to zábavné a myslím dobře sestavené, ale bez ironie říkám:
ENDURANCE se dle mě stanou místo zábavy, spíše trápením a nemyslím, že všichni odstartují, natož dojedou do cíle v závodním duchu. Výkon vozů+voda+čas startu+alkohol=spíše boj o přežití, než nějaké závody. Je to škoda, protože týmovka ve dvou mohla být zajímavá.. Majkle proberte to ještě zítra na místě a vyzkoušejte.
Šampionát FR mě teda moc nesedí, ale každý má rád něco jiného.. ale Jaguár na Silverstounu a na gumách sport medium ??? Tady se obávám, že moje účast nebude, doslova se s těma 1810Kg na trati peru, než abych jel nějaké závodní tempo... změna auta, či pneu, by nebyla od věci. No tak to je asi vše, zkoušku jsem si udělal abych byl v obraze, jedu se na LANku víceméně pobavit, takže pohoda *smajlík*
ps: ještě aby ti naši Jágrovci v pátek porazili naše bratry a bude to vše oukej *-*
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Kuba už má vše zbaleno to jo! Ale já se s tím nádobíčkem tak nějak s..u. Samý kabely a pro pitivo si jedu až v 21.00 hod.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- markoduno
-
trámku - klídek. Když nebudeš chtít jet, tak nejezdi. Dáš si Kozlíka (plzeň už asi nebude ) a pohoda klídek.
Endurance se ale určitě jede ve dvou. Nebo jsem to špatně pochopil?
Endurance se ale určitě jede ve dvou. Nebo jsem to špatně pochopil?
[quote="markoduno"]trámku - klídek. Když nebudeš chtít jet, tak nejezdi. Dáš si Kozlíka (plzeň už asi nebude ) a pohoda klídek.
Endurance se ale určitě jede ve dvou. Nebo jsem to špatně pochopil? [/:-(quote]
Tramek chtel rici, ze ne kazdy bude schopen ve 22:00h!! jet vice jak dvouhodinovy zavod v podnapilem stavu.Proc to nejedeme treba od 20, nebo 21h? To nas asi moc nebude, bo se taky nechci prat s LMP1 na mokru
Endurance se ale určitě jede ve dvou. Nebo jsem to špatně pochopil? [/:-(quote]
Tramek chtel rici, ze ne kazdy bude schopen ve 22:00h!! jet vice jak dvouhodinovy zavod v podnapilem stavu.Proc to nejedeme treba od 20, nebo 21h? To nas asi moc nebude, bo se taky nechci prat s LMP1 na mokru
Báli se Bálise?
ÚÚÚÚŠŠŠŠŠ............ZZÍÍÍÍTTTTRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ
- markoduno
-
Není problém dát deku i Michalovi a udělat si to po svémbalis píše:Tramek chtel rici, ze ne kazdy bude schopen ve 22:00h!! jet vice jak dvouhodinovy zavod v podnapilem stavu.Proc to nejedeme treba od 20, nebo 21h? To nas asi moc nebude, bo se taky nechci prat s LMP1 na mokru
Ne ne pánové. LANka v dnešní podobě má být hlavně o zábavě a ne o nutnosti či jakési povinnosti. Tak se na místě domluvíme a bude dobře. Proto jsem na začátku tohoto vlákna psal, že 3-4 závody denně budou ideální. Jeden dopoledne (nejdříve v 10:00), 1-2 odpoledne a večer endurance. Pak už jen sranda mače. Endurance bych ale také viděl tak ve 20 hodin nejpozději.
- Trámek
-
Máro, já sem úplně v klidu a na pohodu, jen jsem si to dnes vyzkoušel a napsal pocity pro ostatní. Pro mě nebude problém to po prvním nevydařeném kole odstavit... je to neovladatelný a po celodenním chlastání to bude teprve kurva neovladatelný *velký smích* To že se jede endurance ve dvou vím, právě proto jsem to sem napsal, že by byla chyba ty endurance takhle pohřbít. Ale ono je to celkem jedno.. pívo bude a ostatní řešit stejně nebudu.. teda jen tebe ohledně hruškových... grrrr... rok se těším, nejím, nepiju, šetřím na sraz každou kačku stejně to je na pikaču, když nebude hruška grrrr
ps: záhis super fotka.. namotivován běžím do lednice pro jedničku *-*
ps: záhis super fotka.. namotivován běžím do lednice pro jedničku *-*
- Trámek
-
hele lidi, jednou větou.. endurance wožralej a na vodě, je to v prdeli... chce to sucho a jet tak po 10ti pívech a né po 18ti *velkej smích*
- markoduno
-
Trámku - možná mi nebudeš věřit, ale dnes jsem se svou drahou polovičkou navštívil všechny místní markety a hledal hruškový džus.....a.....NIC!!!! Nikde nemají ani kapku hrušky. NJN. Čáslav.
A závody v opojném stavu?....zeptej se Joshuy. Loni jsem jel s ním. Po 3 kolech mě vyhodil a radši si to odjel sám
Za to se mu ještě jednou omlouvám.
A závody v opojném stavu?....zeptej se Joshuy. Loni jsem jel s ním. Po 3 kolech mě vyhodil a radši si to odjel sám
Za to se mu ještě jednou omlouvám.
Tak jsou dvě možnosti. Když chcete začínat v 8, ten Endurance, tak bych přesunul Red Bull Cup na jiný termíny a můžeme jet všichni. Nebo, někteří pojedou RB Cup a zbytek Endurance. Zítra to proberu s Hanzem + toho Jaguara dáme teda na Sport:Soft
- Trámek
-
Kvůli mě nic neměňte.. počkejte až co řekne zbytek týmu! Já stejně v pátek nepojedu, to je hokej... ve čtvrtek to nějak skousnu a co bude v sobotu.. to je mě šumák, protože se budu zajímat o dopití sudů hihi
Jinak Marku ten džus, twole ten je zakletej! od minulé lanky vlastně to je rok, po něm pošilhávám v marketech a taky nic.. nikde není, tak jsem se na něj těšil na lanku, bo byl super! Je milion druhů, ale tenhle byl jedinečnej *-*
Jinak Marku ten džus, twole ten je zakletej! od minulé lanky vlastně to je rok, po něm pošilhávám v marketech a taky nic.. nikde není, tak jsem se na něj těšil na lanku, bo byl super! Je milion druhů, ale tenhle byl jedinečnej *-*
No ty vole já to zítra v práci nevydrzim to bude pěkné posranej den.Aleeee ve středu odpoledne jsem tam a kostuju první buchticku.Se tesim voeeee.
P.S. Ještě jsem se chtěl zeptat co je to ten ,,endurance,, a některém názvům taky nerozumíme jako je ,,sport sort,, Jaguár to teda vim je to zvíře ,ale ostatní me nic neříká. No nic budu si muset dat pekelného panáka Pavlovi pálenice, tomu rozumím dobře.
P.S. Ještě jsem se chtěl zeptat co je to ten ,,endurance,, a některém názvům taky nerozumíme jako je ,,sport sort,, Jaguár to teda vim je to zvíře ,ale ostatní me nic neříká. No nic budu si muset dat pekelného panáka Pavlovi pálenice, tomu rozumím dobře.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- markoduno
-
palačinky na zítřejší snídani jsou hotové
Teď už jen čekám na Zahise, Hanze s Kubou a Sergeje a vyrážíme směr LANKÁÁÁÁÁÁ
Teď už jen čekám na Zahise, Hanze s Kubou a Sergeje a vyrážíme směr LANKÁÁÁÁÁÁ