LAN 8 - 2014 *** BĚSTVINA u Třemošnice *** 7-11.5.2014
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
no tak ok no
Naposledy upravil(a) Trámek dne 25.4.2014 21:06, celkem upraveno 1 x.
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Trámek
-
NU PAGADI !!!! ALE NĚCO NA TOM BUDE.. LETOS TAM BUDE LIDÍ JAK NA FOTBALE A JEŠTĚ K TOMU VŠICHNI OD ÚTERÝ.. CHJOOO... ANI DŽUS NEZBYDE *smajlík*
Trámku....nevím nevím zda stihne plzeň. Kdyžtak ti koupíme do foroty soudeček staročecha nebo pražana. Popřípadě ti Pavel přiveze Vyškovské patoky
Trámku....nevím nevím zda stihne plzeň. Kdyžtak ti koupíme do foroty soudeček staročecha nebo pražana. Popřípadě ti Pavel přiveze Vyškovské patoky
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Marku doufám že ten hruškovej džus je od "Rauch" ! RedBull je taky zajištěnej tak já můžu vyrazit. Pítí je ready. Pochvala pro šéfa.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Protože Trámek chlastal jako kráva!!!!osiwaru píše:Akorát vám uniká důvod proč tenkrát došlo. Teď se to nestane.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Souhrn všech informací:
Začínáme 6.5. Já budu odjíždět kolem 8:30. Nedočkavci mohou přijet na Čáslavské náměstí a pojedeme společně. Jinak se potkáme až na místě. Zde je pro jistotu internetový odkaz na mapu, kde si můžete odečíst GPS data. http://www.mapy.cz/#!q=t%25C5%2599emo%2 ... _9619780_1
V případě dotazů, problémů atd., mě zavolejte (605825298 - Krejbich)
Pití:
bude zajištěno.Seznam zde:
Pivo - 280 litrů
Víno Č a B - 10 a 10 litrů
Coca Cola - 81 litrů
Fanta - xx litrů - ještě nemám
Sprite - 28 litrů
kofola - 24 litrů
džusy - xx litrů - ještě nemám (hurška pro Trámka)
voda perlivá - 27 litrů
voda neperliva - 27 litrů
káva rozpustná - 2 x 200 g
káva klasická - 4 x 250 g
čaj - X druhů
mléko - 12 litry
cukr - asi 1,5 kg
Smetana do kávy - 100 ks
smetana v konvičce - 2 ks
lemonek - 2 ks
Tonic - xx litrů - ještě nemám
Ještě jednou připomínám, že se na místě bude doplácet 100,-/os/pobyt. Možná 200,- (ještě není vše komplet nakoupeno, tak nevím, jak se cena změní.
Pokud něco dojde, dokoupí se na místě.
Jídlo:
Jak jsem avizoval, obědy bude vařit Koly. Kdo bude mít zájem, nahlásí se Kolymu na místě. Teprve potom se pojednou koupit suroviny. Snídaně a asi i večeře každý ve své režii. Pokusím se zajistit gril od speedyho na večerní steaky a klobásy. Popřípadě lze objednat z nedaleké restaurace teplé jídlo. Pizza, klasická jídla atd.. Odkaz: http://www.lihovartremosnice.cz/rozvoz-jidel
Nezapomeňte přivézt nějaké ty koláče, buchty, perníčky, bábovičky atd. na snídani. Jak jsem psal, stalo se to tradicí, že každý něco přiveze a pak se vše hodí do placu. Největší radost tím uděláte Redjousovi
***Kdo co přiveze***:
Pájínek - playseat, PS3, TV, volant
Kapsa - playseat, PS3, TV, volant
Trámek - PS3, TV, volant
Hanz - playseat, PS3, TV, volant + PC
Kuba - playseat, PS3, TV, volant
Bális - PS3, volant
Michal - PS3, volant
Segej - playseat, PS3, TV, volant
Redjouse - playseat, PS3, TV, volant
Pavel67 - playseat, PS3, TV, volant
Jarda - playseat, PS3, TV, volant
Joshua - playseat, PS3, TV, volant
markodun - playseat, PS3, TV, volant
martinsipy - stojan, PS3, TV2x, volant 2x
Zahis - playseat, PS3, TV, volant + letecký simulátor
vratim - playseat, PS3, TV, volant
Osiwaru - PC - iRacing atd..
nezapomeňte na sluchátka, prodlužovačky, něco pod playseaty (koberec atd.) a možná ventilátor.
Na místě je možné nechat si opravit volanty atd. . Servis MAMA (martinsipy, markoduno) bude k dispozici. Ale pouze dopoledne. Pak už na to neuvidím
Pokud něco nesouhlasí, dejte mi vědět přes soukromou zprávu. Případné změny budu doplňovat.
TIK TAK 9 dnů
Markoduno
Začínáme 6.5. Já budu odjíždět kolem 8:30. Nedočkavci mohou přijet na Čáslavské náměstí a pojedeme společně. Jinak se potkáme až na místě. Zde je pro jistotu internetový odkaz na mapu, kde si můžete odečíst GPS data. http://www.mapy.cz/#!q=t%25C5%2599emo%2 ... _9619780_1
V případě dotazů, problémů atd., mě zavolejte (605825298 - Krejbich)
Pití:
bude zajištěno.Seznam zde:
Pivo - 280 litrů
Víno Č a B - 10 a 10 litrů
Coca Cola - 81 litrů
Fanta - xx litrů - ještě nemám
Sprite - 28 litrů
kofola - 24 litrů
džusy - xx litrů - ještě nemám (hurška pro Trámka)
voda perlivá - 27 litrů
voda neperliva - 27 litrů
káva rozpustná - 2 x 200 g
káva klasická - 4 x 250 g
čaj - X druhů
mléko - 12 litry
cukr - asi 1,5 kg
Smetana do kávy - 100 ks
smetana v konvičce - 2 ks
lemonek - 2 ks
Tonic - xx litrů - ještě nemám
Ještě jednou připomínám, že se na místě bude doplácet 100,-/os/pobyt. Možná 200,- (ještě není vše komplet nakoupeno, tak nevím, jak se cena změní.
Pokud něco dojde, dokoupí se na místě.
Jídlo:
Jak jsem avizoval, obědy bude vařit Koly. Kdo bude mít zájem, nahlásí se Kolymu na místě. Teprve potom se pojednou koupit suroviny. Snídaně a asi i večeře každý ve své režii. Pokusím se zajistit gril od speedyho na večerní steaky a klobásy. Popřípadě lze objednat z nedaleké restaurace teplé jídlo. Pizza, klasická jídla atd.. Odkaz: http://www.lihovartremosnice.cz/rozvoz-jidel
Nezapomeňte přivézt nějaké ty koláče, buchty, perníčky, bábovičky atd. na snídani. Jak jsem psal, stalo se to tradicí, že každý něco přiveze a pak se vše hodí do placu. Největší radost tím uděláte Redjousovi
***Kdo co přiveze***:
Pájínek - playseat, PS3, TV, volant
Kapsa - playseat, PS3, TV, volant
Trámek - PS3, TV, volant
Hanz - playseat, PS3, TV, volant + PC
Kuba - playseat, PS3, TV, volant
Bális - PS3, volant
Michal - PS3, volant
Segej - playseat, PS3, TV, volant
Redjouse - playseat, PS3, TV, volant
Pavel67 - playseat, PS3, TV, volant
Jarda - playseat, PS3, TV, volant
Joshua - playseat, PS3, TV, volant
markodun - playseat, PS3, TV, volant
martinsipy - stojan, PS3, TV2x, volant 2x
Zahis - playseat, PS3, TV, volant + letecký simulátor
vratim - playseat, PS3, TV, volant
Osiwaru - PC - iRacing atd..
nezapomeňte na sluchátka, prodlužovačky, něco pod playseaty (koberec atd.) a možná ventilátor.
Na místě je možné nechat si opravit volanty atd. . Servis MAMA (martinsipy, markoduno) bude k dispozici. Ale pouze dopoledne. Pak už na to neuvidím
Pokud něco nesouhlasí, dejte mi vědět přes soukromou zprávu. Případné změny budu doplňovat.
TIK TAK 9 dnů
Markoduno
No původně se můj iR účet měl prezentovat na Hanzovo PC. Ale, čím dám víc si hraji s myšlenkou, že tam vezmu i své nádobí - mám velký loďák.
- markoduno
-
Ještě doplněk:
loni byl problém s pytli na odpadky. Letos jsou zajištěné díky Kapsikovi.
Mám prosbu. Pokud by jste měl někdo přístup k ředidlu (aceton), tak vás požádám o 0,5 litru. Když se totiž po lance odlepí ta samolepka (která drží kabely na zemi) z dlažby, tak tam zůstane bordel a nejde to dolů. Dejte mi prosím vědět. Díky
Pro ty, kteří s námi jednou poprvé: vemte si přezůvky a ručníky. Ložní prádlo je v penzionu zajištěné.
Po příjezdu provedu školení, bo pořádek musi byt. Protože tak je to spravne, tak to ma byt.
loni byl problém s pytli na odpadky. Letos jsou zajištěné díky Kapsikovi.
Mám prosbu. Pokud by jste měl někdo přístup k ředidlu (aceton), tak vás požádám o 0,5 litru. Když se totiž po lance odlepí ta samolepka (která drží kabely na zemi) z dlažby, tak tam zůstane bordel a nejde to dolů. Dejte mi prosím vědět. Díky
Pro ty, kteří s námi jednou poprvé: vemte si přezůvky a ručníky. Ložní prádlo je v penzionu zajištěné.
Po příjezdu provedu školení, bo pořádek musi byt. Protože tak je to spravne, tak to ma byt.
- markoduno
-
Gril je zajištěný. Mluvil jsem s Romanem a půjčí nám ho. Loni se o něj nejvíce staral Kapsik (mimo Romana), tak to bude mít na povel i letos.
Koukal jsem na počasí a moc nám přát nebude. Teploty předběžně kolem 12°C. Když bude 12° tak si dáme Plzeň. Když 11, tak Kozla
Koukal jsem na počasí a moc nám přát nebude. Teploty předběžně kolem 12°C. Když bude 12° tak si dáme Plzeň. Když 11, tak Kozla
Nebude prat pocasi? Kdyz lije je to idealka na chlemtani a gamesky.
Jestli se vycasi bych musel snad vyrazit a i na prochazku
Jestli se vycasi bych musel snad vyrazit a i na prochazku
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
..na procházky není čas, ani kdyby pařila zoncna jako sviňa! Leda tak na skok k jezírku s Trámkem a pak pěkně šupky-dupky zpět do teploučka chalupy vyhřáté nažhavenými volanty a PS3, na teplou kávu a dobrou buchtu Nebo jedině ven na plac ke grilu pro maso
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
jakmile přijedu, tak se nikam nehnu Maximálně k výčepu a do kuchyně.
Doufam mate zmaknutou logistiku. Napr. vycep by mel byt co nejbliz volantum.
Nedojde tak ke zbytecnym prodlevam zavodu pri chozeni pro pivo. Ze
Nedojde tak ke zbytecnym prodlevam zavodu pri chozeni pro pivo. Ze
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
Výčep piva je v dosahu cestou na WC, hned vedle chlaďáku s jinými nápoji, které podporují "dobrou náladu", kterou prý zajišťuji já - takže... ani krok nazmar
Vycep cestou na WC!? Bravo!!
Je videt ze to mate za ty roky vypilovany !!!
Je videt ze to mate za ty roky vypilovany !!!
- pavel67
-
- Kontaktovat uživatele:
To si Piš!!! Jdeš se vyWC, roztočíš si pivo když stíháš a cestou zpět už jen dorovnáš míru, postojíš u lednice - většinou tam někdo čeká, a valíš zase motat kolečkem.
- Trámek
-
TyWLe, normálně jsem se pobavil a od srdce zasmál těm vašim příspěvkům.. už se fest těším na tu megaakci *smajlík*
to: ToyRipper, sice tě osobně neznám, ale budeš asi taky pěknej liják.. lol, to bude partička *smajlík*
No a každopádně si nenechej radit od Pavla67, to je hroznej wožbrunda a nepij od něj domácí měruňku, pálí to sám a ředí jabkama a tím nelegál lihem, po kterém se třeba i oslepne *smajlík*
to Markoduno: ohledně kolaloky... není 80L málo? já bych ještě 200L přikoupil *hodněvysmátejsmajlík* jinak zásobování luxus
a jedna technická !!! nešlo by přehodit výpečky na čtvrtek, nebo pátek, nebo sobotu ???
a jedna důležitá: Plzeň se naráží až ve čtvrtek ráno... do té doby pouze kozlovsky !!!!
to: ToyRipper, sice tě osobně neznám, ale budeš asi taky pěknej liják.. lol, to bude partička *smajlík*
No a každopádně si nenechej radit od Pavla67, to je hroznej wožbrunda a nepij od něj domácí měruňku, pálí to sám a ředí jabkama a tím nelegál lihem, po kterém se třeba i oslepne *smajlík*
to Markoduno: ohledně kolaloky... není 80L málo? já bych ještě 200L přikoupil *hodněvysmátejsmajlík* jinak zásobování luxus
a jedna technická !!! nešlo by přehodit výpečky na čtvrtek, nebo pátek, nebo sobotu ???
a jedna důležitá: Plzeň se naráží až ve čtvrtek ráno... do té doby pouze kozlovsky !!!!
Tramis....no jo, ty vlastne ani neochutnas tu skvelou plznicku, protoze nez se dostavis, tak uz bude jenom kozel :-D
Vypecky muzou pockat na tebe, ale uvidime, jak na tom bude p.domaci s pekacema, bo kdyz das plnej pekac bucku, tak ve finale je toho tretina.....mozna na tebe zbyde nejaky sosik..
Vypecky muzou pockat na tebe, ale uvidime, jak na tom bude p.domaci s pekacema, bo kdyz das plnej pekac bucku, tak ve finale je toho tretina.....mozna na tebe zbyde nejaky sosik..
Báli se Bálise?