Kluci, já si z vás dělám srandu, mě je jedno jak to kde funguje, hra to nemusí být špatná, jen je na pc a tady je prostě většina lidí včetně mě, konzolisti, tak možná škoda, že to není na psku, a i bych to možná zkusil.
Chci na LANce omrknout u Hanze na pc, ty "projekty" které by měli vyjít na psku jak píšete a uvidím co dál.
Gran Turismo Osi taky není špatná hra a kdo jí má rád, bere jí takovou jaká je. Každá hra má nějaké problémy, leč nejhorší je, když je problém v on-linu. To pak člověka trošku znechutí a tak remcá.
Chápu, že tu prosazuješ iracing, prtotože ho hraješ a baví tě, ale myslím, že tu najdeš pramálo lidí, co by definitivně emigrovalo na pc. Já osobně preferuju v on-linu pokecat při hraní, nenervovat se a zahrát si kdy chci... tak taky momentálně hraju jinou hru, protože v gran turismu 6, skoro on-line nikdo nebyl, a abych jezdil s někým cizím, to není pro mě to pravé ořechové, ale zas někdo v tom zálibu najde.
Když vyšlo GT5, mohl sis místnosti v kamarádama vybírat, teď ??? abys hledal jehlu v kupce sena, nebo čekal na zorganizovanej závod... špatný, špatný, ale zas jak říkám, někomu to vyhovuje a tak je někdo spokonej a někdo ne...
ale já jsem happy
hlavně když mě skončí práce už dopoledne