Obecná diskuze
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
ty opravdu neodjedeš
Obecná diskuze
Také se každý večer můžete účastnit několika závodů, které nejsou extra dlouhé, ale za to s pěkně obsazeným startovním polem?
- markoduno
-
Obecná diskuze
ano prosím Jen musíš chtít
Obecná diskuze
Ty jsi začal hrát Dostihy a sázky?markoduno píše:ano prosím Jen musíš chtít
- markoduno
-
Obecná diskuze
sakra, ty máš špiony snad všude
mimochodem - je to skvělá hra.
mimochodem - je to skvělá hra.
Re: Obecná diskuze
Tak o tom ani potom, taky mám rád monopoly a jeho klony. Určitě větší zábava než jistá videohra, neprobíraná na jistém konzolovém diskuzním fóru
- markoduno
-
Obecná diskuze
tak co Trámku? Jak vidíš LM v úterý? Manchester United vs Bayern Mnichov? že bych dal remízu?
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Já to vidím na Spartu. " Hele Ludvo ta Sparta má útok ty by rozkopali i Real Madrid ! No já řval jako kráva! "
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
Já to vidím na 2, protože Van Persie nehraje, což je pro ně velké oslabení a v sobotu Bayern odehrál zápas s béčkem, takže myslím budou hrát naplno a nečekat až domů.
Mimochodem minulej pátek hned po losu, jsem netrpělivě čekal na vypsání kurzů a čekal tak 1,35 že to hned nakváknu za 10t. na postup B. a ty kurvy tam dali 1,14 tak jsem to nedal.. teď už je tam jenom 1,11 .. myslím, že to bude celkově jednoznačný a hrozně se těším na tyhle čtvrt. fotbaly, to bude lahůdka
ps: remízu tu si můžeš vsadit u mě .. dám ti libovej kurz
Mimochodem minulej pátek hned po losu, jsem netrpělivě čekal na vypsání kurzů a čekal tak 1,35 že to hned nakváknu za 10t. na postup B. a ty kurvy tam dali 1,14 tak jsem to nedal.. teď už je tam jenom 1,11 .. myslím, že to bude celkově jednoznačný a hrozně se těším na tyhle čtvrt. fotbaly, to bude lahůdka
ps: remízu tu si můžeš vsadit u mě .. dám ti libovej kurz
markoduno píše:tak co Trámku? Jak vidíš LM v úterý? Manchester United vs Bayern Mnichov? že bych dal remízu?
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
Obecná diskuze
aby jsi se nedivil
Obecná diskuze
Nuda! Jen omluvy po závodě?
A ještě se podíváme do minulosti. Během nědělního odpoledne, nejedna mysl účastníka GT Cupu.
"Super, dnes je zase ten závod, už jsem se dlouhou někomu neomlouval. Naposled vlastně po posledním závodě. Ale, co. Stejně je na tom nejlepší to pondělní usmiřování."
Všichni co jezdí cup ať radši zůstanou u toho GT.
- "Jé, promiň, já nedobrzdil."
- "Jé, promiň, já tě neviděl."
- "Jé, promiňte, já vás neviděl."
- "Jé, promiň, já do tebe nechtěl vrazit."
A ještě se podíváme do minulosti. Během nědělního odpoledne, nejedna mysl účastníka GT Cupu.
"Super, dnes je zase ten závod, už jsem se dlouhou někomu neomlouval. Naposled vlastně po posledním závodě. Ale, co. Stejně je na tom nejlepší to pondělní usmiřování."
Všichni co jezdí cup ať radši zůstanou u toho GT.
- markoduno
-
Obecná diskuze
neboj Roberte. Zůstaneme. Alespoň si máme o závodě s kým pokecat. S kým si pokecáš o závodě ty?
A přitom je to tak jednoduché
A přitom je to tak jednoduché
Obecná diskuze
Včera jsem se účastnil tří závodů v sérii Mazda Cup. První ve 20:00, pak ve 21:00 a poslední 22:00.
1.závod (pole, 11 závodníků – síla pole 1617):
Start z předposlední pozice. Po první kole postup na sedmé místo, kde jsem se držel 4 kola. během pátého postup na čtvrtou pozici, kde jsem se udržel pouze dvě kola. To proto že, v šestém kole, T2 jsem projel moc pomalu a dojel mě pilot #7. Do T3 jsem proto musel po vnější straně, ale v zájmu větší bezpečnosti, jsem nechal útočícímu pilotovi moc místa a já se ocitl na krátkou dobu mimo trať. Po nárazu do barier z pneumatik, táhne řízení trochu doleva. Tím jsem spadl zpět na sedmé místo. Na stejné pozici jsem projel i cílovou rovinkou.
2.závod (pole, 12 závodníků – síla pole 1529):
Další závod mi celkově vyšel o něco lépe. Start ze šestého místa. Během druhého kola postup na čtvrtou pozici. V pátém kole postup na druhé místo. V boji během průjezdu T1, mi někdo narazil do nárazníku, na chování vozu to nemělo žádný vliv (od toho jsou přeci nárazníky). V sedmém kole ztráta dvou pozic, abych ji v devátém (nejrychlejším kole) začal postupně získávat zpět. Ve dvanáctém, tedy zpět na druhém místě. A po dalších třech kolech na druhém stupínku.
3.závod (pole, 11 závodníků – síla pole 2233):
Vzhledem k silnému poli, startuji z posledního místa. Strategie jasná, jet relativně v klidu a čekat na chyby celkem dobrých soupeřů. Do čtrnáctého kola probíhal souboj o deváté místo asi mezi třemi piloty. V předposledním kole získávám osmou pozici. Pěkný závod s minimem chyb – 1x vyjetí mimo trať.
Kdyby si měl takhle plácat játra po každém závodu, tak to asi ne
Protože, takhle to zhruba to probíhalo. Vycházím z grafického a tabulkového průběhu závodu a z toho jak si to pamatuji. Nevidím potřebu nějak rozebírat jednotlivé závody, možná proto, že to jsou většinou opravdu pěkné závody.
1.závod (pole, 11 závodníků – síla pole 1617):
Start z předposlední pozice. Po první kole postup na sedmé místo, kde jsem se držel 4 kola. během pátého postup na čtvrtou pozici, kde jsem se udržel pouze dvě kola. To proto že, v šestém kole, T2 jsem projel moc pomalu a dojel mě pilot #7. Do T3 jsem proto musel po vnější straně, ale v zájmu větší bezpečnosti, jsem nechal útočícímu pilotovi moc místa a já se ocitl na krátkou dobu mimo trať. Po nárazu do barier z pneumatik, táhne řízení trochu doleva. Tím jsem spadl zpět na sedmé místo. Na stejné pozici jsem projel i cílovou rovinkou.
2.závod (pole, 12 závodníků – síla pole 1529):
Další závod mi celkově vyšel o něco lépe. Start ze šestého místa. Během druhého kola postup na čtvrtou pozici. V pátém kole postup na druhé místo. V boji během průjezdu T1, mi někdo narazil do nárazníku, na chování vozu to nemělo žádný vliv (od toho jsou přeci nárazníky). V sedmém kole ztráta dvou pozic, abych ji v devátém (nejrychlejším kole) začal postupně získávat zpět. Ve dvanáctém, tedy zpět na druhém místě. A po dalších třech kolech na druhém stupínku.
3.závod (pole, 11 závodníků – síla pole 2233):
Vzhledem k silnému poli, startuji z posledního místa. Strategie jasná, jet relativně v klidu a čekat na chyby celkem dobrých soupeřů. Do čtrnáctého kola probíhal souboj o deváté místo asi mezi třemi piloty. V předposledním kole získávám osmou pozici. Pěkný závod s minimem chyb – 1x vyjetí mimo trať.
Kdyby si měl takhle plácat játra po každém závodu, tak to asi ne
Protože, takhle to zhruba to probíhalo. Vycházím z grafického a tabulkového průběhu závodu a z toho jak si to pamatuji. Nevidím potřebu nějak rozebírat jednotlivé závody, možná proto, že to jsou většinou opravdu pěkné závody.
- markoduno
-
Obecná diskuze
no vidíš Osi. A to je rozdíl mezi námi. Respektive mezi tebou a ostatními.
Proto hraješ iRacing a ostatní GT a právě ti ostatní nechávají tvůj iRaing bez povšimnutí.
Proto hraješ iRacing a ostatní GT a právě ti ostatní nechávají tvůj iRaing bez povšimnutí.
Obecná diskuze
Já to vím Marku. Ale, když to tam vidím ty komentáře pod každým závodem, tak se prostě neudržím a napíšu to sem. No ještě, aby někdo mluvil do něčeho co nezná
- markoduno
-
Obecná diskuze
to k tomu prostě patří. Však si to jistě pamatuješ.
kolik stojí vlastní šampionát v iRacing? Něco obdobného jako GT CUP.
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
Přestaň te se tady kluci hádat, protože celé fórum bedlivě sleduje sponzor, aby pak CUP nezastavil a neodebral ceny, nebo je po prdeli
Jéééééééé Osi, sponzor CUPu by ti napsal, která hra je nejlepší
ps: občanky na stůl
Jéééééééé Osi, sponzor CUPu by ti napsal, která hra je nejlepší
ps: občanky na stůl
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
Obecná diskuze
však já se s Osim nehádám.
Kdyby ano, tak tu budou tito smajlíci
:- )))))))))))))
Kdyby ano, tak tu budou tito smajlíci
:- )))))))))))))
Re: Obecná diskuze
Založení šampionátu na iRacing.com stoji 10 dolarů. Připraví se kalendář a pak už se jen, ale opravdu jen závodí. To znamená, že veškerou administraci provádí iRacing.com
- markoduno
-
Obecná diskuze
a čím je to omezené? Počtem lidí, jednotlivých závodů atd.?