Tak a máme tu opět ožehavé téma, aby jsme si nenaběhli jako u předchozího zakoupení PS4.
Uběhli 3 roky a přišel čas obnovit herní techniku. Již tenkrát mě kamarád radil, že moje investice do PS4+GT7 za 13.000,-Kč a krasohled zdarma bude špatná a že sem měl raději investovat jako on do projektůskárama, kterej se hraje na mašině za 28 táců jako z praku, akorát je trošku kostrbatej obraz a závodím sám na trati a chodím posuzovat svoje výsledky na konzolové forum
No nedal jsem na něj a koupil jsem to PS4+GT7, což byla fakt chyba, protože jsem stále v on-line lobby musel odmítat kamarády do závodů, jelikož jich v on-linu je jako máku.
Tak těď vážně, jsem rád že jsem našel tohle PC FORUM a doufám, že mě nyní poradíte jak se znova nenapálit.
Základ mám... koupil jsem 3 televize, místo 256 paměti jsem investoval do 512 a sehnal si i prvního spoluhráče(je to sice můj pes, ale je věrnej) tak doufám, že startuju dobře. Tak a poradíte teda jak dál?
Zajet do NASA pro novej pc, nebo koupit tu čínskou konzoly PS5 ???
Playstation 5
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Playstation 5
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Playstation 5
ty woe....co jsi hulil???
Playstation 5
Trámku, Trámku! Dovolím si říct, že v poslední době, jsem odjel víc závodů, než všichni tady dohromady.
Protože, já můžu.
Protože, já můžu.
Playstation 5
Tramis : No ty kravoooo. Tak ten matros chci taky.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- markoduno
-
Playstation 5
bůh ví, kde s spolu s Joshuou byli
Playstation 5
Pozor, za chvíli se zde objeví další Trámkovo příspěvek ....
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Playstation 5
Klucííííííí... žádnej matroš v tom není stačí být členem GT-Racing a časem to přijde samo
tywoe osi, jak jsi to věděl
tywoe osi, jak jsi to věděl
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
Playstation 5
protože tě zná prde