LAN 8 - 2014 *** BĚSTVINA u Třemošnice *** 7-11.5.2014
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Zahis se k nám také přidá. Přiveze sebou poměrně nadupanou mašinku, aby jste si mohli vyzkoušet i nějaké to létání
Bude tam od úterka do pátku, tak se potom jedna postel na víkend uvolní
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Ježiš !!! Záhis !!! Tak to bude pr..l !!! No potěš koště, to se snad i vož..u !!markoduno píše:Zahis se k nám také přidá. Přiveze sebou poměrně nadupanou mašinku, aby jste si mohli vyzkoušet i nějaké to létání
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Je asi fakt, že na příští rok už budeme muset sehnat větší objekt...
Měli by jste oslovit ještě Hockyho, protože už s námi byl na 3 akcích a nebylo by to od nás pěkné, kdyby jsme mu o tom alespoň neřekli...
Ale určitě 30 míst letos zaplníme, o tom žádná...
A nejspíš využijeme i ty spacáky...
Měli by jste oslovit ještě Hockyho, protože už s námi byl na 3 akcích a nebylo by to od nás pěkné, kdyby jsme mu o tom alespoň neřekli...
Ale určitě 30 míst letos zaplníme, o tom žádná...
A nejspíš využijeme i ty spacáky...
Tak kecáš nebo jedeš?
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Tvl, dyť tam z ty verandy je vidět velká lóka jako prase, tam se jich vydá...Kuba98cz píše:A nejspíš využijeme i ty spacáky...
...každej má něco, já jezdím...
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Hocky by se měl oslovit 100% je už skoro jako součást teamu.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- markoduno
-
pokud na něj někdo máte telefon, tak se ho zeptejte. Ale prosím rychle. Děkuji moc
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
A jak to vypada z klukama Kalibaba7, Sobmaister a Tom7374 ? Doufam že pro ně zbyde misto...jsou good
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- markoduno
-
já nevím. Ještě čekám na odpověď od Braňa.
- SJ.sprint
-
no koukam Braňo je online ...tak ho asi "kopnu" do kolena
edit: napsal jsem mu SZ na PS
edit: napsal jsem mu SZ na PS
Když, já tomu vůbec nerozumímmarkoduno píše:Zahis se k nám také přidá. Přiveze sebou poměrně nadupanou mašinku, aby jste si mohli vyzkoušet i nějaké to létání
- markoduno
-
to není možný Osi Ty nerozumíš? Dělám si prču Roberte
Zahis povídal. že by vzal svůj slušně vybavený komp, na kterém má letecký simulátor. Kdo bude mít zájem, tak si ho tam může vyzkoušet. To co mi tady odjezdili v GT, to on "odcouval" v letadle
Už ho jednou přivezl na Zbýšov, ale tak nějak nebyl čas. Dokonce měl tenkrát připravenou nějakou cenu pro vítěze své vlastní soutěže, ale protože se soutěž nakonec neuskutečnila, tak cenu dvezl zpět domů.
Zahis povídal. že by vzal svůj slušně vybavený komp, na kterém má letecký simulátor. Kdo bude mít zájem, tak si ho tam může vyzkoušet. To co mi tady odjezdili v GT, to on "odcouval" v letadle
Už ho jednou přivezl na Zbýšov, ale tak nějak nebyl čas. Dokonce měl tenkrát připravenou nějakou cenu pro vítěze své vlastní soutěže, ale protože se soutěž nakonec neuskutečnila, tak cenu dvezl zpět domů.
Já si to myslel, jen jsem to chtěl vidět černé na světle modrém
Letadla můžu velmi, tvrdím lidem, co se mnou někam letí. "Neboj, kdyby se udělalo pilotovi velký šoufl, tak si vlezu do kokpitu a v klidu se s tím kolosem posadím na zem, s prstem v nose."
EDIT: tedy doufám, že se jedná hlavně o velká civilní letadla. Vojenská moc nemusím, spíš neumím.
Letadla můžu velmi, tvrdím lidem, co se mnou někam letí. "Neboj, kdyby se udělalo pilotovi velký šoufl, tak si vlezu do kokpitu a v klidu se s tím kolosem posadím na zem, s prstem v nose."
EDIT: tedy doufám, že se jedná hlavně o velká civilní letadla. Vojenská moc nemusím, spíš neumím.
- markoduno
-
můžeš si vybrat Roberte. Má oboje. Vlastně je to něco jako tvé iR. Také si dokupuje postupně letadla. Hlavně z nostalgie. Ty, na kterých dělal.
A teď mám prosbu na všechny. Asi jste si všimli, že speedy se akce bohužel nezúčastní. Tím pádem jsme v pr.eli s grilem. Sice se nabídl, že by mi ho půjčil, ale já si nerad tyto věci půjčuji. Minule jsme mu ho málem zapálili . Proto se chci zeptat, zda někdo nemáte gril na půjčení, abychom si večer mohli udělat steaky nebo jiné dietní pochutiny. Třeba klobásy
A teď mám prosbu na všechny. Asi jste si všimli, že speedy se akce bohužel nezúčastní. Tím pádem jsme v pr.eli s grilem. Sice se nabídl, že by mi ho půjčil, ale já si nerad tyto věci půjčuji. Minule jsme mu ho málem zapálili . Proto se chci zeptat, zda někdo nemáte gril na půjčení, abychom si večer mohli udělat steaky nebo jiné dietní pochutiny. Třeba klobásy
- SJ.sprint
-
No ja jsem se rozhodl že když si to speedy nerozmysli do konce měsice tak se odhlasim z lanky!
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
jestli nedostanu udělanej steak od steakmana speedyho na jeho grilu na lance, tak u mě skončil!
takže si to Romane pořádně rozmysli, jestli přijedeš, nebo si pro tebe osobně dojedu já a pak uvidíš to tóčo
jo a zato že nám všem děláš nervi, že nejedeš, tak ještě zaplatíš to maso celé ze svého
ps: já gril mám, ale je velkej, takže se mě nevejde do auta ani náhodou.. ale nebude potřeba, speedy doveze svůj a ještě koupí nové "mašinapresso", když je to jeho rozbité, to je bohatej frajer, nevidím probléma
takže si to Romane pořádně rozmysli, jestli přijedeš, nebo si pro tebe osobně dojedu já a pak uvidíš to tóčo
jo a zato že nám všem děláš nervi, že nejedeš, tak ještě zaplatíš to maso celé ze svého
ps: já gril mám, ale je velkej, takže se mě nevejde do auta ani náhodou.. ale nebude potřeba, speedy doveze svůj a ještě koupí nové "mašinapresso", když je to jeho rozbité, to je bohatej frajer, nevidím probléma
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Jak to vypadá s pivem?
Nic proti malým pivovarům, ale prosím už ne Ječmínka - pivo dobrý, ale ne na celodenní pití, tak to i vypadalo minule, trápili jsme se sním celkem dlouho. Mě přišlo, že nejvíc tam lidem chutnal právě ten odsuzovaný Budvar, ten byl hned pryč.
Nic proti malým pivovarům, ale prosím už ne Ječmínka - pivo dobrý, ale ne na celodenní pití, tak to i vypadalo minule, trápili jsme se sním celkem dlouho. Mě přišlo, že nejvíc tam lidem chutnal právě ten odsuzovaný Budvar, ten byl hned pryč.
- markoduno
-
O pivě se s vámi po minulé zkušenosti bavit nebudu
Jen nastíním. Bude 11° a možná...... To stačí
Ječmínek nebude a víte proč? Protože jej vždy koupil Kapsik a to proto, že měl v daném termínu narozeniny.
Jen nastíním. Bude 11° a možná...... To stačí
Ječmínek nebude a víte proč? Protože jej vždy koupil Kapsik a to proto, že měl v daném termínu narozeniny.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
eddie píše:Hocky by se měl oslovit 100% je už skoro jako součást teamu.
Mluvil jsem s Hockym, předběžné info: účast pá-ne, potvrzující info pošle co nejdřív buď mě nebo markovi v SZmarkoduno píše:pokud na něj někdo máte telefon, tak se ho zeptejte. Ale prosím rychle. Děkuji moc
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
šikulka. Díky