PlayStation 4

debata o všem možném
Kuba98cz

PSN ID: GT-Racing-cz_K98

PlayStation 4

Příspěvek od Kuba98cz »

Stejně trapný jako na PS3 noo...
Tak kecáš nebo jedeš?
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

PlayStation 4

Příspěvek od Redjous75 »

Ahoj Všichni
Jelikož jsem bohužel nevydržel u GT6 včetně aktivního ježdění závodů zde na webu ( a musím říct že mě to chybí , né že ne) a posunul se tak na určitou dobu do pozice neaktivního člena ,tak jsem se rozhodl trochu předčasně ( původně jsem chtěl nakupovat až s P.Cars ), pro nákup PS4. Nyní bych se chtěl trochu podělit o pár dojmů s novou PS4.
Hned na začátku musím říct že pro nás motoristicky zaměřené hráče budoucnost vypadá velmi nadějně :D . Ano výkonostně totiž PS4 umožnuje opravdu fantastické výsledky v podobě jak grafického pozlátka tak i pro fanouška závodění myslím že co do specifikace poměrně složitých závodních procesů, včetně dynamické fyziky, či zpracovávávání různých procesu ať již půjde o dynamické počasí , vlivy působící na vůz, časomíry ve složitých propočtech až po destrukční modelování jednotlivých vozů, či samotných částí vozů ( což by se mělo pozitivně projevit pro nás v tom, že prostě odřená karoserie bude pouze poškozením karoserie a né rovnou celého motoru při lehkém kontaktu v ztáčce kde Vás nechtíc zavře soupeř :D ). Ano PS4 je skutečným stělesněním moderního zpracování spolu s parádně navýšeným výkonem o proti již zastaralé PS3 a to prosím jsme na začátku cyklu PS4 a již taková Lara Croft ( Tomb Raider ) , která je vlastně jen přepracováním původní verze pro PS3 vykazuje neuvěřitelný rozdíl spolu s parádním pocitem hratelnosti. Musím říct že i když jsem Laru hrál na PS3 někdy minulí rok tak součastná verze a její hraní posouvá prožitek této hry úplně do jiných dimenzí a doslova jsem hru hltal, jako bych jí nikdy předtím nehral ( moje žena mě v některých momentech musela chodit zavírat pusu jak mě padala čelist ). Takhle bych mohl pokračovat od parádního Assasina 4 po zábavný Killzone.
Rozepisovat se o jednotlivých hrách nechci.Tyto hry jsou prostě na PS4 i přes to, že nejde o nové značky, mnohem lepší, intujitivnější a mají mnoho další vyjíměčných vlastnosti, které je dělají zábavnější a to vlstně jen proto, že jim to moderní a výkonný systém PS4 dovolí. Důvodem, proč sem píši tento sloupek je vnesením trocha toho pozitivního nadšení, které tu mírně řečeno poslední dobou tak trocha schází. Myslím, že i přesto, že se tu v součastnosti pár jezdců neukazuje a stáhli se mimo dění GT6 ( tak trochu narážím na Trámkovi blogy o týmovém cítění ) neznamená to, že se už nebudeme potkávat. Budeme a vůbec se nebojím o to, že příjdou závodní hry, které nebudou stát za to stejně tak, jako paskvil GT6. Ba naopak příjdou a bude to velký pánové!. Protože to co nás čeká na PS4 bude doslova bomba, vím to a věřím že v PD se už konečně chytnou za rypáčky a podívají se na to logicky. GT6 a její úspěšnost?, nekonečné nářky uživatelů napříč světem o naprostém nedodělku GT6 v oblasti doslova zamrznutého vývoje v oblasti onlinu. Doufám, že se vyprdnou na 1000-covky nepotřebných modelů aut a vezmou novou hru z gruntu. Příjdou s něčím inovativním, novátorským ve světle závodního ducha. GT jako značka totiž potřebuje refreš jako sůl !!!. PS4 jí to může umožnit. Pokud ,ale GT půjde stejnou cestou ani simulátor, ani závodění, ani vlastně jen zábavné ježdění spolu s patologicky zanedbaným online systémem, pak budoucí závodní konkurenční hry, GT značku zadupou do zapomění.
Takže na PS4 se máme na co těšit. Já si zatím užívám hry s jiným než závodním zaměřením a snad již brzo se zase potkáme v nějakém konečně už parádním závodním kláním, kde o neúspěchu bude rozhodovat klesající tlak v pneu díky hrubému přejetí závodního retardéru na apexu, nebo přidřená převodovka díky špatnému podřazování a né proto, že kolega zajíždí do boxů !.
Že to není možné ?. Ale je taková je totiž PS4 - konzole, která mění nemožné na možné !.
Redjous75 - ,,neaktivní GT6-tkař".
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

PlayStation 4

Příspěvek od Majkl »

Toho Tomb Raidera jsem odsmažil na 100%. Jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál, opravdová bomba, hlavně ta grafika a dabing, pocity Lary, prostě špica. Jenže už není moc času na hraní, škola, brigáda a další věci okolo. BF4 to stejný, neskutečnej rozdíl. Dobrá mašina to je :)
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

PlayStation 4

Příspěvek od Trámek »

Redjous75: pěkný článek.. to mě tu poslední dobou celkově chybí.... jsem rád, že ty a i Majkl, píšete pozitiva na stranu PS4, protože i já už uvažuji o zakoupení, jen co dohraju GTA5 na platinku.
Pepo, konzole jak popisuješ, pojme neskutečné věci, tak snad budeš mít pravdu, že i závodní hry budou tak super.
Zatím co mě kdo říkal, nebo jsem si přečetl, tak jen samá chvála na PS4, jen doufám, že to není tím, že to hodnotí ten co si jí koupil, tím, že nechce hanit svůj nákup, ale věřím, že ne ;)

Téma Gran Turismo je velká kapitola a dle mě to rosekne 7.díl kde to buď bude vše stejné, jen s lepší grafikou a enginem,(tím mě naserou úplně!!!) nebo přijde úplně jiné podoba hry-což si hodně přeji.

Jak je to z účtem? Stejný jako na PS3, zůstanou mě trofeje a přátelé, nebo si budu muset vytvořit nový?
Jeden kamarád mě vždy písne nějakou zprávu a mě to i píše, že je odeslána z PS4.. takže jak?
Jediný co mě bude asi vadit, je ten placenej mulťák... ale snad to nějak skousnu.... tak jo, pište chlapci dojmy, rád si zas něco přečtu ;)
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

PlayStation 4

Příspěvek od markoduno »

Pepa napsal opravdu hezký článek. Po jeho přečtení jsem na chvíli zauvažoval o jeho okamžité koupi, ale nakonec jsem se sklidnil. Penízky na PS4 už mám, ale krom GT nic jiného nehraju. Jak rád bych hrál, ale prostě není čas. No nic. Počkám si na Cars ;)
hocky
PSN ID: HockyCZ

PlayStation 4

Příspěvek od hocky »

pěkný članek Rede, dokonce jsem taky začal uvažovta že rozbiju prasátko, ale při pohledu na manželku a to že kladívko na prasátko chtěla použít na mě, jsem se probudil. Taky vim že GranTurismo pro mě šestkou skončilo, mrzí mě to mám je všchny od jedničky po šestku a měl jsem ty hry opravdu rád, ale to co šikmovočky předvedli se šestkou ....... :evil:
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

PlayStation 4

Příspěvek od Hanz.77 »

O koupi ani trochu neuvažuji. Jelikož jsem si PlayStation kupoval jen a pouze kvůli Gran Turismu tak dále zatím není důvod ke koupi. ;)
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
osiwaru

PlayStation 4

Příspěvek od osiwaru »

Hanz.77 píše:O koupi ani trochu neuvažuji. Jelikož jsem si PlayStation kupoval jen a pouze kvůli Gran Turismu tak dále zatím není důvod ke koupi. ;)
+1
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

PlayStation 4

Příspěvek od markoduno »

no jo . Mutant promluvil. Písíčkář a péeskář :lol:
Redjous75

PlayStation 4

Příspěvek od Redjous75 »

Joshi , Majkle : Jak je novej Battlefield 4 ?. Myslím především singl. Tak trochu uvažuji že si pro to skočím do krámu. Jinak délka singlu mě netrápí u mě je to skoro u všeho x2 páč co jeden dá za 4hodiny mě trvá 8hodin. Spíš jak se to hraje jestli příběh ujde , prostředí a tak.
Majkl

PlayStation 4

Příspěvek od Majkl »

Příběh slušnej, ale hra je to spíš na Multiplayer. Každopádně je to strašně krátký, je tam všehovšudy 7 misí. Až to dohraješ ten singl, tak tam není co dělat.
hocky
PSN ID: HockyCZ

PlayStation 4

Příspěvek od hocky »

A jakej je ten mulťák? s klukama už na PS3 nemáme co hrát.
Majkl

PlayStation 4

Příspěvek od Majkl »

Na PS3 tragickej kvůli plynulosti a grafice, na PS4 božíí 8-)
Redjous75

PlayStation 4

Příspěvek od Redjous75 »

Hmm tak to je až na bazarovku než za 1800,- kč. novou. Tak to pořídím asi toho Infamouse, sice mě to nějak zvlášť neláka ale tak na blbnutí tam toho asi bude dost.
Jinak těším se na Daying Light snad v Květnu a taky si dáme novýho Wolfa.. , pecka to jsem hrál, kdysi na PC.
osiwaru

Re: PlayStation 4

Příspěvek od osiwaru »

Rede, co tady řešíš tyhle pytloviny? :D Ty máš. být už dávno někde jinde, ne?
Majkl

PlayStation 4

Příspěvek od Majkl »

Táta včera koupil toho Infamouse, koukal jsem na to chvilku, jak to hraje a vypadá to libově. Tak snad si na to někdy najdu čas a chuť :)
Redjous75

PlayStation 4

Příspěvek od Redjous75 »

Infamous je opravdu graficky ucvrnkávačka ,totální nášup jen to ostatní je sranda pro patnáctky.Nevím asi jsem už na tohle staréj.Musím fakt už přestat řešit tyhle srajdy a nainstalovat IRacing :D
Trámek

PlayStation 4

Příspěvek od Trámek »

Cca před 14ti dny už jsem taky pokukoval po PS4, ale to, že na ni zatím nejsou pořádný hry(aspoň pro mě), rozhodlo o mém odložení. Máte někdo názor na Drive Club ? V květnu má vyjít.. je to dobrá hra?
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Majkl

PlayStation 4

Příspěvek od Majkl »

No některý hry za to stojí už teď. Battlefield 4 by tě mohl bavit po netu, Tomb Raider (příběh, poklady, multiplayer) - Uncharted styl celkem. Ale je jasný, že větší pecky přijdou tenhle rok, takže spíš počkej.

Driveclub bude jasná arkáda: http://www.youtube.com/watch?v=O3tExwH0hV8
Trámek

PlayStation 4

Příspěvek od Trámek »

No, nebudu rozepisovat můj názor na všechny hry na PS4(dle nabídky JRC, jsem prošel všechny tituly), ale Battlefield, to není moje krevní skupina, to já raději COD.. Tomb Raider mám za sebou všechny série od 1 dílu a na další už nemám náladu.. změna náhledu Lary mě naposled nesedla v demu ps3.. ale jinak to byla megasuper série! stejně jako třeba Metal Gear Solid.
Já bych si přál třeba Uncharted 4, to bude dle mě bomba! už 3 byla superis, jak herně, tak po stránce grafiky,
nebo GTA 6 ... tahle hra mě moc oslovila, 4 jsem nehrál a San Andreas byl taky super.
Tak a DC píšeš arkáda? No věřím a souhlasím s tebou, tohle video jsem už viděl a co píšou jiní, tak to samé co ty.. takže tu jsem taky zavrhnul, je to jak NFS, taky arkáda.
Ten infamous, co píšete níže.. to není pro mě-moc magórie.
Co se dost hraje je Killzone, ale to už mám taky za sebou... no já celkově na PS2 odehrál snad 400 titulů, to šlo ještě vypalovat hry stažené z netu, takže jsem měl doma snad každou hru co existovala a dle toho soudím další díly jejich sérií pro můj nákup.
Nojo, tak to byl můj letmej názor na hry pro PS4 a jdu sledovat F1 ;)
Odpovědět