GT6: Auta
Gran Turismo 6 (před vydáním)
Taky Vás tak sejří to ozvučení ? Buďto to mám já blbě nastavený, nebo mám špatné repráky v TV, nebo je to nějak špatně ale já neslyším prostě vytočenej motor. Jako jsem zvyklej řadit na otáčkách , ale u GT6 slyším jen jakési bzučení bez výrazu a to je příšernost . To jsem zase tekl. Ale pak příjde Noční Apricot Hill a jsem nadšenej jak je to boží . GT6 houpačka s překvapením. Ale ozvučení je humáč - největší sprzněnost.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Ano.Ozvučeni je přišerne...Nabidka aut ,tratě a jine vychytavky jsou super ale ten zvuk,zvlašt' u některych''kousku'' vubec neni slyšet...je slyšet jen vitr To museji opravit jinak nevim jak to dopadne...Ozvučeni u GT6 kazi jinak moc skvěly zbytek, co se opravdu povedl.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
musím se přiznat, že zvuk je opravdu nic než moc. Ale věřím, že s nějakým updatem to opraví
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Čtěte pozorně ... měl jsem podobný dojem jako vy.
Když jsem z hrou začínal jezdit na začátku, zdálo se mě to samé jako vám.. ale pozor! měl jsme zvuk puštěný z TV !!!
Zvrat, respektive mega rozdíl nastal ve chvíli, kdy jsem si nasadil svá sluchátka, s kterýma jezdím obvykle, už z dob GT5 .. myslím, že zvuk ve hře je nyní vyladěný o trochu lépe, ale chce to mít lepší zařízení, než jen nějaký headseat... sluchátka mám studiová a zvuk motoru je zcela jiný než z TV.
Nejsem znalec, ale je to asi jako rozdíl ve zvuku 7.1 surround vs 5.1 či jak se to nazývá, nebo poslouchat zvuk z TV, či domácího kina
Sony PlayStation 3 video herní konzole má výstup až 7.1 LPCM skrze HDMI pro oba Blu-ray filmy a hry
ps: Osiwaru nyní napíše.. já mám sluchátka za 15.000kč a zvuk je na hovno i tak
Když jsem z hrou začínal jezdit na začátku, zdálo se mě to samé jako vám.. ale pozor! měl jsme zvuk puštěný z TV !!!
Zvrat, respektive mega rozdíl nastal ve chvíli, kdy jsem si nasadil svá sluchátka, s kterýma jezdím obvykle, už z dob GT5 .. myslím, že zvuk ve hře je nyní vyladěný o trochu lépe, ale chce to mít lepší zařízení, než jen nějaký headseat... sluchátka mám studiová a zvuk motoru je zcela jiný než z TV.
Nejsem znalec, ale je to asi jako rozdíl ve zvuku 7.1 surround vs 5.1 či jak se to nazývá, nebo poslouchat zvuk z TV, či domácího kina
Sony PlayStation 3 video herní konzole má výstup až 7.1 LPCM skrze HDMI pro oba Blu-ray filmy a hry
ps: Osiwaru nyní napíše.. já mám sluchátka za 15.000kč a zvuk je na hovno i tak
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Re: Gran Turismo 6 (před vydáním)
Trámku i s mým vybavením opravdu stojí zvuk za prd (D/A převodník a sluchátkový zesilovač NuForce HDP a sluchátka Shure SHR 840). Musíš mít srovnání. I NFS Shift 2 měli mnohem lepší zvuk, tak to prostě je. A co jsem viděl na LAN, tak si troufnu říct, že tvé bezdrátové sluchátka k televizi nepoužívají žádná nahrávací studia na této planetě a nakonec v celém vesmíru. Nakonec to, že zvuk v GT stoji za prd, můžeš potvrdit i s reproduktory v monitoru, tam prostě není co přehrát, není. Je tady video, kde je srovnání GT6 a Assetto Corsa.
Neber si to prosím tě nijak osobně, to jsou ověřitelná (možná i měřitelná) fakta. Teď si tady pouštím ty videa a jak tam skočilo GT, tak mi Jonášek pozvracel rameno, náhoda? To čtvrté video, už se moc netýká zvuku v GT.
Neber si to prosím tě nijak osobně, to jsou ověřitelná (možná i měřitelná) fakta. Teď si tady pouštím ty videa a jak tam skočilo GT, tak mi Jonášek pozvracel rameno, náhoda? To čtvrté video, už se moc netýká zvuku v GT.
- Trámek
-
Máš pravdu Osi.. tentokrát to nemyslím ironicky
Balím hru a jdu jí prodat do bazaru... škoda, měl jsem Gran Turismo rád........................
...................................
............................................
....................................................... než jsi o něm začal psát poznatky ty Osi
ps: mým příspěvkem jsem jen chtěl říct, že poslech zvůků ve hře GT6 v TV, nebo v headsetu, je horší, než ve sluchátkách, tak ať si to lidi popřípadě vyzkouší a bude se jim to líbit třeba víc.
Balím hru a jdu jí prodat do bazaru... škoda, měl jsem Gran Turismo rád........................
...................................
............................................
....................................................... než jsi o něm začal psát poznatky ty Osi
ps: mým příspěvkem jsem jen chtěl říct, že poslech zvůků ve hře GT6 v TV, nebo v headsetu, je horší, než ve sluchátkách, tak ať si to lidi popřípadě vyzkouší a bude se jim to líbit třeba víc.
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Kdo šmejdí je prý šmejd, tak jsem vyšmejdil, že přebarvený standartky MX-5 Miata hodí nějaký pěkný pruhy...
...každej má něco, já jezdím...
V tom případě bych to spíš pak viděl naopak, čím lepší vybavení, tím větší pravda o zvuku aut v GT6 a dalších GT. Prostě to vypadá, že v Polyphony Digital nemají mikrofón k záznamu skutečného zvuku vozu a řeší to nějakým programovou syntézou, proto to zní jak to zní. Je jasný, že by bylo v nadlidských silách udělat pro každé auto extra zvuk, dle předlohy skutečného vozu, ale aspoň ty prémiové verze to tak mohly mít. K čemu mi je detailní reflektor, když nevím jestli někdo doma hraje GT6, vysává obývák nebo si suší vlasy.Trámek píše:ps: mým příspěvkem jsem jen chtěl říct, že poslech zvůků ve hře GT6 v TV, nebo v headsetu, je horší, než ve sluchátkách, tak ať si to lidi popřípadě vyzkouší a bude se jim to líbit třeba víc.
Nic neprodávej, já si GT6 koupil hlavně kvůli tobě, aby si v tom on linu nebyl sámTrámek píše:Balím hru a jdu jí prodat do bazaru... škoda, měl jsem Gran Turismo rád.
Hlavně musíš přijmout pravdu, mojí pravdu ...
Že zvuk v GT obecně a v GT6 je na prd to víme všichni. Ale stává se mi že někdy sliším jen zvuky z tratě jako průjezd retardérem a tak, ale zvuk motoru prostě vypadl. Někdy se to během jízdy sparaví, ale někdy musim vyskočit ze závodu a znovu ho spustit. Co kua je?
Jinak nechápu proč když se auto nastartuje v garáži, tak má skvělej zvuk tak jak má mít, ale jak do něj sedneš tak to bzučí jak vysavač. Vždyť když ten zvuk tam jednou je, proč ho nedaj i do jízdy.
Jinak nechápu proč když se auto nastartuje v garáži, tak má skvělej zvuk tak jak má mít, ale jak do něj sedneš tak to bzučí jak vysavač. Vždyť když ten zvuk tam jednou je, proč ho nedaj i do jízdy.
Re: GT6: Auta
Já mám ty SONY PS3 sluchátka 7.1 a stojí to taky z aprd....zvuky motoru nic moc, navíc prehlušený kvilenim pneu, sumenim vzduchu jako bych jel bez helmy na motorce a semtam mi taky zvuk vypadne uplne, ze slyším jen pipani checkpointů....
Na druhou stranu díky tomu, že se na to každej nadava, se možná PD sahnou za nos a opravěj to...
Na druhou stranu díky tomu, že se na to každej nadava, se možná PD sahnou za nos a opravěj to...
- Trámek
-
KAZ si bere zpátky cos mu ukradl a patří to jemu
Kuba98cz píše:Hele jak je to tam s tím parkovištěm já jsem si tam dal auta a oni mi zmizeli... Píše to: Aut na parkovišti 0.
A měl jsem jich tam 109
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- Trámek
-
Vy máte furt starosti.. podívejte se na mě, já už mám garáži 500 aut + 2800 aut na parkovišti a víte jaká je to práce, je všechny vykoupit ve všech barvách ?? !! Mám série ve všech barvách a ještě je kupuju každé auto na jiné sadě pneumatik, abych furt nemusel do závodu přezouvat...
A vy tu hledáte 109 tuláků někde na vrakovišti
A vy tu hledáte 109 tuláků někde na vrakovišti
https://imageshack.com/i/nr26b7j celkom fajne fotky sa daju robit