Obecná diskuze
Obecná diskuze
musim si zvyknut na to heavy!dneska ste boli na mna prilis rychly,ale v gt6 vas snad dobehnem .ps:majkl je husty
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
jelikož mě vzbudil Hanz přčesně v 20:00 tak jsem nevyměnil olejiček a tak na konci zavodu o 5 PPček miň a ještě to palivi -stalo mě to misto Ale jinak dobry zavod.Diky všem.Škoda teamu RedBull z Hořovic ale snad si to na přiště předplati Diky hoši za organize.
PS:Posilam Hanzovi par pokladu z testu na předepokladany zavod na čtvrtečny večer. Vice info očekavejte již zitra na strankach od šefmekanika RedBull teamu Hanza
ps: oprava.ne na čtvrtek ale čtvrteho večer
PS:Posilam Hanzovi par pokladu z testu na předepokladany zavod na čtvrtečny večer. Vice info očekavejte již zitra na strankach od šefmekanika RedBull teamu Hanza
ps: oprava.ne na čtvrtek ale čtvrteho večer
Naposledy upravil(a) SJ.sprint dne 2.12.2013 18:08, celkem upraveno 1 x.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
chtěl jsem zakončit GT5 včerejším online závodem, ale bohužel ..... můj net se 2x rozhodl, že mě prostě nedovolí se svézt. Vrátil jsem se do místnosti a dobrovolně odstoupil. Pak Hanzovi spadla elektrika a už nebyl důvod zůstávat v místnosti. Ale než jsem odešel, tak jsem sledoval závod. Moc pěkné souboje okolo Trámka (než vyjel mimo) a potom také jízdu Potyho. Jel velmi dobře. Určitě ho doporučuji do CUPu 2014. Až se otrká, bude OK.
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
Je škoda, že jsi Máro nejel, no co se dá dělat, když internetovej šotek řádí, nezmůžeš nic
JJ, souboje byly super, ale pak jsem dal písek a bylo to v tahu
JJ, souboje byly super, ale pak jsem dal písek a bylo to v tahu
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Tak jsme se s Kubou důstojně rozloučili po Gran Turismovsku !! Třikrát restart závodu jak je zvykem a v 3 kole nám doma vylpli elekriku. Vše se vším všudy co více si přát!!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
- markoduno
-
Obecná diskuze
co víc si přát??? No přeci GT6
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
GT6: Jméno hráče
Osi malá technická otázka...zamykání témat je bezpodmíněčně nutná záležitost pro chod našeho webu?
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Obecná diskuze
Přesunuto z Gran Turisma.
Pokud myslíš, téma Gran Turismo 6 (před vydáním), tak samotný název tématu k tomu vybízí. Určitě se můžeme bavit k jednotlivým novinkám v jednotlivých tématech a ne to plácat páté přes deváté.
EDIT: Ale, hlavně ten pocit moci
Ne bezpodmínečná, ale vhodná pro udržení přehlednosti. Viz. tvůj OT příspěvek. Pokud máš na mysli téma nicky, tak jsem usoudil, že už není co řešit a pokračuje se zde. Pokud myslíš, že to není dořešené, tak to klidně odemknu. Stačí říct.eddie píše:Osi malá technická otázka...zamykání témat je bezpodmíněčně nutná záležitost pro chod našeho webu?
Pokud myslíš, téma Gran Turismo 6 (před vydáním), tak samotný název tématu k tomu vybízí. Určitě se můžeme bavit k jednotlivým novinkám v jednotlivých tématech a ne to plácat páté přes deváté.
EDIT: Ale, hlavně ten pocit moci
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
K nickům něco napíši jinam nic neotvírej...a sekce GT-6 před vydáním se mohla plynule změnit na sekci GT-6...neb někteří tam psali už poznatky ze hry, ale to je jen můj pohled, když myslíš, že je lepší zamykat témata, aby si měl dobrý přehled jako správce webu, tak v tom myslím není problém.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Obecná diskuze
Pokud je to k nickům a gt-racing.cz, pokračuj prosím v původním tématu.eddie píše:K nickům něco napíši jinam nic neotvírej
Ze zavřeného tématu vypíchnu to nejlepší a nejzajímavější a na jejich základě založím jednotlivá témata. V podstatě se jedná pouze o Redjousovi příspěvky (čti fejetony).eddie píše:a sekce GT-6 před vydáním se mohla plynule změnit na sekci GT-6...neb někteří tam psali už poznatky ze hry, ale to je jen můj pohled, když myslíš, že je lepší zamykat témata, aby si měl dobrý přehled jako správce webu, tak v tom myslím není problém.
Obecná diskuze
Tak dneska jsem si vyzvedl řidičák a už jsem jezdil Meganem Pecka to turbo jak syčí, když tomu šlápnu Začátek byl sice trošku horší než jsem našel záběr spojky, ale baví mě to Sice mi to párkrát chcíplo, ale už vím jak s tou spojkou a to je hlavní.
- Trámek
-
Obecná diskuze
Majkl mě právě ve hře nazval brečounkem.. to si vypršuju kuwa.. "úcta k stáří musí být" !!!
... katovači stejně mě sereš a půjdeš do písku i tak.. Kuba taky !!!
ps: hodně štěstí v reálu jo, ale tam nekatuj
... katovači stejně mě sereš a půjdeš do písku i tak.. Kuba taky !!!
ps: hodně štěstí v reálu jo, ale tam nekatuj
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-
Obecná diskuze
tady se bude konat BURNOUT
- Trámek
-
Obecná diskuze
Takže je to jasný: black list u Trámka se pomalu začíná naplňovat:
1) majkl - katovač
2) kuba - chce ohrozit mé výhry
3) osiwaru - nemá rád gran turismo, stále remcá a já nevím co, prostě black list!
4) zbytek týmu GT-Racing - všichni podváděj s creditama
Ty woe ???? mě zbyli v kontaktech jen dva lidi... GT-Racing-cz_TRA a GT-Racing-cz_MK .. aha, asi je někde chyba
1) majkl - katovač
3) osiwaru - nemá rád gran turismo, stále remcá a já nevím co, prostě black list!
Ty woe ???? mě zbyli v kontaktech jen dva lidi... GT-Racing-cz_TRA a GT-Racing-cz_MK .. aha, asi je někde chyba
- markoduno
-
GT6: Online závody
nechce mě to pustit na PSN. Píše to údržba, ale nikde jsem nenašel info o údržbě
GT6: Online závody
kolem pátý hodiny jsem měl dneska to stejný, ale asi za půl hoďky to šlo, nevim co to mělo bejt
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
Hoši,nejlepši na GT6 je to ,že zase s nama pojede Tramis...Ja už se tak těšim na tu naši HRUTrámek píše:Takže je to jasný: black list u Trámka se pomalu začíná naplňovat:
1) majkl - katovač
- SJ.sprint
-
Obecná diskuze
Megane s turbem ktere zabira? Že by to byl MeganeR26 .....Majkl píše:Tak dneska jsem si vyzvedl řidičák a už jsem jezdil Meganem Pecka to turbo jak syčí, když tomu šlápnu Začátek byl sice trošku horší než jsem našel záběr spojky, ale baví mě to Sice mi to párkrát chcíplo, ale už vím jak s tou spojkou a to je hlavní.