Gran Turismo 6 (před vydáním)

vše o hře
Odpovědět
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 6

Příspěvek od Hanz.77 »

Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-................... :lol:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Hanz.77 píše:Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-................... :lol:
Jo, jo, takhle tiká časovaná bomba :twisted:
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

GT6 bude ke stažení z PSN Store, balík bude mít pouhých 15GB, po instalaci 30GB. K dizpozici bude verze Sranda i Anisenevyseru. K předobjednávce dostanete "Precižn Pak", který obsahuje bohovské káry, jako jsou:
  • GT-R NISMO GT3 15th Anniversary Edition
  • R8 LMS ultra 15th Anniversary Edition
  • Corvette Stingray (C7) 15th Anniversary Edition
  • Model S Signature Performance 15th Anniversary Edition
  • Viper GTS 15th Anniversary Edition
Huž, to je dostupné k předobjednání za 1.500,- a 1.700,-
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

Gran Turismo 6

Příspěvek od Trámek »

to Osiwaru:
moc toho poslední dobou nenapíšu, ale na tohle reagovat musím, protože já se rozhodně na GT6 těším a věřím, že mě dodá novou krev a elán do jěždění, protože to je prostě Gran Turismo !!!!

A ať si kdo chce, co chce říká, třeba jako ty :D tak GT, respektive GT6 bude ta nej závodní hra jaká je a né nějaké iracing a nebo nějakej projekt cars.
Je pravda, že GT5 už umřelo, a GT7 by mělo vyjít jak píší již za 2 roky, jinak i GT6 umře, ale já osobně, bych sérii GT za jinou hru nevyměnil a móóóóc se už těším a limited edici

Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle ;)
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 6

Příspěvek od Hanz.77 »

Gran Turismo je prostě Gran Turismo a je prostě pro konzole.
PCARS jsou PCARS a jsou božíí ! Kdo nemá těžko soudí.
iRacing je iRacing a je prostě pro každého.
Každému se líbí něco jiného tak to je a tak to bude.
Tečka.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 6

Příspěvek od Hanz.77 »

Trámek píše: Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle ;)
Proč tak pozdě ?
Tik-tak-tik........... :?
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Trámek píše:to Osiwaru:
moc toho poslední dobou nenapíšu, ale na tohle reagovat musím, protože já se rozhodně na GT6 těším a věřím, že mě dodá novou krev a elán do jěždění, protože to je prostě Gran Turismo !!!!

A ať si kdo chce, co chce říká, třeba jako ty :D tak GT, respektive GT6 bude ta nej závodní hra jaká je a né nějaké iracing a nebo nějakej projekt cars.
Je pravda, že GT5 už umřelo, a GT7 by mělo vyjít jak píší již za 2 roky, jinak i GT6 umře, ale já osobně, bych sérii GT za jinou hru nevyměnil a móóóóc se už těším a limited edici

Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle ;)
Trámku, nemusím reagovat, ale budu :) GT5 měla jako první "pořádný" online multiplayer, ale s jeho nedostatky, tak akorát umožňuje pokecat s kámoši a když už není o čem kecat, tak si zahrát na řízení auta. Neříkám, že ježdění s tebou v první roce jeho trvání, do tří do rána nebyla zábava (v té době jsem nebyl schopný nebyl zajet pořádné kolo), tak zábava to byla. GT zůstává věrné svému původnímu konceptu a z toho jsem vyrostl už při hraní GT4, kdy jsem to odstavil po pár dnech. Posledních pár let mě u "hraní" drží jen ten multiplayer. A ten je u GT k ničemu, ve srovnání s jinými tituly, resp. titulem. Už jsem to tu někde naznačoval a v podstatě mohu být GT5 vděčný, že mi ukázala svět online závodů, ale online závody jsou opravdu jinde.
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Hanz.77 píše:
Trámek píše: Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle ;)
Proč tak pozdě ?
Tik-tak-tik........... :?
Přesně tak, 2. - 3. prosince je "launch" dýchánek ve Španělsku, jedu se tam polít benzínem a na protest zapálit :twisted:
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Gran Turismo 6

Příspěvek od Redjous75 »

osiwaru píše:Přesně tak, 2. - 3. prosince je "launch" dýchánek ve Španělsku, jedu se tam polít benzínem a na protest zapálit :twisted:
..... Ty jseš strašnej kus Osi :lol: :lol:

Já si GT6 později taky koupím , kde jinde si pak s Vámi mám pokecat když ne v online místnosti GT6 že jo. Ale vydejchanej z hry už asi nebudu. Jediný co mě tak trochu zajímá je pozdější zpřístupnění funkce toho GPS co pak umí přenést projetý úsek z reálu do hry. Tak nějak si to neumím moc představit. Jako dostat profil tratě jako OK ale co modelace okolí. Úplně super by byl způsob tvorby tratí jako maj PC-čkáři. V podstatě jsou schopni vymodelovat pro PC závodní hry jakou koliv světovou trať.
No tak uvidíme. Předpokládám že tak v lednu na bazarech už budou první GT6 do 1000,- .
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Trámek

Gran Turismo 6

Příspěvek od Trámek »

Až si Osi koupí placku s GT6, opět změní názor a bude každej den otravovat v lobby jako dřív :lol: :lol: :lol:
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Gran Turismo 6

Příspěvek od speedy »

Redjous75 píše:....Jediný co mě tak trochu zajímá je pozdější zpřístupnění funkce toho GPS co pak umí přenést projetý úsek z reálu do hry. Tak nějak si to neumím moc představit..
Kam až má chabá paměť sahá, tak renderování tratí podle GPS měla už nesmrtelná TOCA3... A to už je dobrých pár let..... Dnes se již tratě digitalizují pomocí laserového skenování, doba trochu pokročila... Fakt jsem na ten jejich "zázrak" zvědavý :roll:
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Trámek píše:Až si Osi koupí placku s GT6, opět změní názor a bude každej den otravovat v lobby jako dřív :lol: :lol: :lol:
Placka to určitě nebude, ale jestli to koupím, tak to bude jen kvůli tobě a tomu, že tě chci vidět ve zpětném zrcátku :mrgreen:
Trámek

Gran Turismo 6

Příspěvek od Trámek »

Ve zpětným zrcátku mě uvidíš, to máš pravdu, ale jen když tě budu předjíždět o jedno kolo :lol:
Ty bys bez GT6 nedokázal žít !!! tě znám !!!
osiwaru píše:
Trámek píše:Až si Osi koupí placku s GT6, opět změní názor a bude každej den otravovat v lobby jako dřív :lol: :lol: :lol:
Placka to určitě nebude, ale jestli to koupím, tak to bude jen kvůli tobě a tomu, že tě chci vidět ve zpětném zrcátku :mrgreen:
Martinsipy

PSN ID: GT-Racing.cz_MS

Gran Turismo 6

Příspěvek od Martinsipy »

Na GT6 se moc těším, na vánoce doufám řádně pojezdím, těším se na kariéru, na licence, prostě klasika. Chyby?? Ty v GT budou, to je jasné, ale mě je to šumák, zajezdím a pobavím se, v tom mě GT nikdy nezklamalo (Jsem skromnej :D :D :D ). Pc pro mě vždy bylo a bude pouze pracovní nástroj, teď jsem vyměnil noťas po 8letech! - mám bez herní grafiky, možnost byla, ale dal jsem spíš na kvalitní procík, a neutrácel za pro mě zbytečnou grafiku. A když budu mít práci? - přijde na řadu B.špek a bude jezdit místo mě, prostě pohoda, nemůžu jezdit, můžu se alespoň kochat pohledem :) . Využiju téměř vše, co hra nabízí a už se moc těším ... tik ... tak ... tik ... ;)
RC cars 1/10 elektro
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Martinsipy píše:Na GT6 se moc těším, na vánoce doufám řádně pojezdím, těším se na kariéru, na licence, prostě klasika. Chyby?? Ty v GT budou, to je jasné, ale mě je to šumák, zajezdím a pobavím se, v tom mě GT nikdy nezklamalo (Jsem skromnej :D :D :D ).
Kaz Yamauchi z Japonska nemůže udělat chybu, pokud něco vypadá jako chyba, tak to berte jako vlastnost.
Trámek

Gran Turismo 6

Příspěvek od Trámek »

to Martinsipy... jsem stejného názoru jako ty... co od hry čekat, už vím dopředu, takže mě nějaká chyba nerozhodí a oproti GT5 které jsem na začátku doslova žral, se budu v GT6 kochat vším novým/starým jen pro radost a hru si budu užívat opravdu jako hru *-*
Já jsem sérii GT věrný od začátku, kdy jsem mastil GT1 ještě na tý stříbrný potvoře PSX co se ještě otevírala nahoru :lol: a asi s GéTéčkem umřu, třeba s pořadovým číslem 15 a i s těma všema nedostatkama. Ale co, hra je to dobrá, B-Spec taky použiju, třeba když budu večer mastit on-line poker, takže se taky už těším.
Takže Marťas, rychlostně jsme na tom stejně, proto už se těším na naše prosincové závody, až se potkáme na trati a pěkně si to rozdáme ;)
Ufoni si pojedou svojí ligu, kde se budou hádat o každej fér/nefér šťouchanec na trati, ale my... my si pojedem tu svojí pohodovku.. tik..tak..tik..tak

to Osivaru ... z tvých příspěvků jde samá láska ke hře.. doporučuji ti, ty si ji raději nekupuj :lol:
Martinsipy

PSN ID: GT-Racing.cz_MS

Gran Turismo 6

Příspěvek od Martinsipy »

To Trámek: Před pár rokama jsem si zopáknul GT 1 i 2 na PSPčku, bylo to fajn. Taky jsem odjel asi všechny GT, alespoň co znám.

To Osi: Takže už jsem si zahrál celkem 9 dílú GT a ještě některé 2x (HD Concept a 3x Akademie do toho ani nepočítám, jen to, co mám doma na discích), to Ti asi musí být jasné, že já svůj názor na GT nezměním, ... je to jako s manželkou, jedna mi stačí i když není dokonalá ... jééé, kdyby mě slyšela :lol: :twisted: :roll: ;)

... a takhle to tu má asi většina, takže co se týká GT6, nemám obavy, že bychom se nudili.
RC cars 1/10 elektro
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Co vás znám, tak mi prostě přišlo, že hlavní "gró" je závodění a pak ta hra. Ale, jak to tak vypadá, je to právě naopak. Ale, co se dá dělat, já jen, že mi je poslední dobou smutno, během toho co závodím :twisted:

GT2 jsem hrál znovu ještě v roce 2010, těsně před vydáním GT5.
LEPAR
PSN ID: AS-GTRacing-SVK
Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 6

Příspěvek od LEPAR »

novcze
PSN ID: novcze

Gran Turismo 6

Příspěvek od novcze »

speedy píše:
Redjous75 píše:....Jediný co mě tak trochu zajímá je pozdější zpřístupnění funkce toho GPS co pak umí přenést projetý úsek z reálu do hry. Tak nějak si to neumím moc představit..
Kam až má chabá paměť sahá, tak renderování tratí podle GPS měla už nesmrtelná TOCA3... A to už je dobrých pár let..... Dnes se již tratě digitalizují pomocí laserového skenování, doba trochu pokročila... Fakt jsem na ten jejich "zázrak" zvědavý :roll:

skenování laserem pro reálné tratě má i Gran Turismo, ale možnost převést trasy, které si zaznamenáš třeba telefonem s GPS, na trať ve hře, je asi tak nejvíc zajímavá věc na GT6 pro mě ... ovšem bude moc záležet na tom jak to mají vychytané, protože v záznamech z GPS může být dost nepřesností (i +/- 40 metrů), nahrávám trasy z bajku jak na Google Earth tak na tréninkový web Strava.com a kdyby se z toho měla udělat trať, tak by se ty body musely nějak upravit, aby se vystihly reálné tvary zatáček.

Úplně nejlepší možnost by byla na mapě naklikat trasu a pak si nechat vygenerovat soubor s GPS daty nebo existující data upravit, ale to jsem nějak nezkoušel.

Až bude GT6 venku, tak to někdo otestujte, ať vidím jestli má smysl to kupovat :D

dole je ukázka např. výškových nepřesností z GPS, mezi 5 - 10 km ty špičky až skoro k 300m jsou nesmysl, cesta vede kolem vody ve zhruba 220m a je to tam nahoru dolů tak cca 5 výškových metrů max.
Obrázek
Odpovědět