Gran Turismo 6 (před vydáním)
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-...................
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Gran Turismo 6
Jo, jo, takhle tiká časovaná bombaHanz.77 píše:Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-Tik- tak-...................
Gran Turismo 6
GT6 bude ke stažení z PSN Store, balík bude mít pouhých 15GB, po instalaci 30GB. K dizpozici bude verze Sranda i Anisenevyseru. K předobjednávce dostanete "Precižn Pak", který obsahuje bohovské káry, jako jsou:
- GT-R NISMO GT3 15th Anniversary Edition
- R8 LMS ultra 15th Anniversary Edition
- Corvette Stingray (C7) 15th Anniversary Edition
- Model S Signature Performance 15th Anniversary Edition
- Viper GTS 15th Anniversary Edition
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Gran Turismo 6
to Osiwaru:
moc toho poslední dobou nenapíšu, ale na tohle reagovat musím, protože já se rozhodně na GT6 těším a věřím, že mě dodá novou krev a elán do jěždění, protože to je prostě Gran Turismo !!!!
A ať si kdo chce, co chce říká, třeba jako ty tak GT, respektive GT6 bude ta nej závodní hra jaká je a né nějaké iracing a nebo nějakej projekt cars.
Je pravda, že GT5 už umřelo, a GT7 by mělo vyjít jak píší již za 2 roky, jinak i GT6 umře, ale já osobně, bych sérii GT za jinou hru nevyměnil a móóóóc se už těším a limited edici
Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle
moc toho poslední dobou nenapíšu, ale na tohle reagovat musím, protože já se rozhodně na GT6 těším a věřím, že mě dodá novou krev a elán do jěždění, protože to je prostě Gran Turismo !!!!
A ať si kdo chce, co chce říká, třeba jako ty tak GT, respektive GT6 bude ta nej závodní hra jaká je a né nějaké iracing a nebo nějakej projekt cars.
Je pravda, že GT5 už umřelo, a GT7 by mělo vyjít jak píší již za 2 roky, jinak i GT6 umře, ale já osobně, bych sérii GT za jinou hru nevyměnil a móóóóc se už těším a limited edici
Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Gran Turismo je prostě Gran Turismo a je prostě pro konzole.
PCARS jsou PCARS a jsou božíí ! Kdo nemá těžko soudí.
iRacing je iRacing a je prostě pro každého.
Každému se líbí něco jiného tak to je a tak to bude.
Tečka.
PCARS jsou PCARS a jsou božíí ! Kdo nemá těžko soudí.
iRacing je iRacing a je prostě pro každého.
Každému se líbí něco jiného tak to je a tak to bude.
Tečka.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Proč tak pozdě ?Trámek píše: Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle
Tik-tak-tik...........
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Gran Turismo 6
Trámku, nemusím reagovat, ale budu :) GT5 měla jako první "pořádný" online multiplayer, ale s jeho nedostatky, tak akorát umožňuje pokecat s kámoši a když už není o čem kecat, tak si zahrát na řízení auta. Neříkám, že ježdění s tebou v první roce jeho trvání, do tří do rána nebyla zábava (v té době jsem nebyl schopný nebyl zajet pořádné kolo), tak zábava to byla. GT zůstává věrné svému původnímu konceptu a z toho jsem vyrostl už při hraní GT4, kdy jsem to odstavil po pár dnech. Posledních pár let mě u "hraní" drží jen ten multiplayer. A ten je u GT k ničemu, ve srovnání s jinými tituly, resp. titulem. Už jsem to tu někde naznačoval a v podstatě mohu být GT5 vděčný, že mi ukázala svět online závodů, ale online závody jsou opravdu jinde.Trámek píše:to Osiwaru:
A ať si kdo chce, co chce říká, třeba jako ty :D tak GT, respektive GT6 bude ta nej závodní hra jaká je a né nějaké iracing a nebo nějakej projekt cars.
Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle ;)
Gran Turismo 6
Přesně tak, 2. - 3. prosince je "launch" dýchánek ve Španělsku, jedu se tam polít benzínem a na protest zapálitHanz.77 píše:Proč tak pozdě ?Trámek píše: Tak čágos piloti a 6.12. zase naschle
Tik-tak-tik...........
Gran Turismo 6
..... Ty jseš strašnej kus Osiosiwaru píše:Přesně tak, 2. - 3. prosince je "launch" dýchánek ve Španělsku, jedu se tam polít benzínem a na protest zapálit
Já si GT6 později taky koupím , kde jinde si pak s Vámi mám pokecat když ne v online místnosti GT6 že jo. Ale vydejchanej z hry už asi nebudu. Jediný co mě tak trochu zajímá je pozdější zpřístupnění funkce toho GPS co pak umí přenést projetý úsek z reálu do hry. Tak nějak si to neumím moc představit. Jako dostat profil tratě jako OK ale co modelace okolí. Úplně super by byl způsob tvorby tratí jako maj PC-čkáři. V podstatě jsou schopni vymodelovat pro PC závodní hry jakou koliv světovou trať.
No tak uvidíme. Předpokládám že tak v lednu na bazarech už budou první GT6 do 1000,- .
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- Trámek
-
Gran Turismo 6
Až si Osi koupí placku s GT6, opět změní názor a bude každej den otravovat v lobby jako dřív
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Gran Turismo 6
Kam až má chabá paměť sahá, tak renderování tratí podle GPS měla už nesmrtelná TOCA3... A to už je dobrých pár let..... Dnes se již tratě digitalizují pomocí laserového skenování, doba trochu pokročila... Fakt jsem na ten jejich "zázrak" zvědavýRedjous75 píše:....Jediný co mě tak trochu zajímá je pozdější zpřístupnění funkce toho GPS co pak umí přenést projetý úsek z reálu do hry. Tak nějak si to neumím moc představit..
Gran Turismo 6
Placka to určitě nebude, ale jestli to koupím, tak to bude jen kvůli tobě a tomu, že tě chci vidět ve zpětném zrcátkuTrámek píše:Až si Osi koupí placku s GT6, opět změní názor a bude každej den otravovat v lobby jako dřív
- Trámek
-
Gran Turismo 6
Ve zpětným zrcátku mě uvidíš, to máš pravdu, ale jen když tě budu předjíždět o jedno kolo
Ty bys bez GT6 nedokázal žít !!! tě znám !!!
Ty bys bez GT6 nedokázal žít !!! tě znám !!!
osiwaru píše:Placka to určitě nebude, ale jestli to koupím, tak to bude jen kvůli tobě a tomu, že tě chci vidět ve zpětném zrcátkuTrámek píše:Až si Osi koupí placku s GT6, opět změní názor a bude každej den otravovat v lobby jako dřív
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Gran Turismo 6
Na GT6 se moc těším, na vánoce doufám řádně pojezdím, těším se na kariéru, na licence, prostě klasika. Chyby?? Ty v GT budou, to je jasné, ale mě je to šumák, zajezdím a pobavím se, v tom mě GT nikdy nezklamalo (Jsem skromnej ). Pc pro mě vždy bylo a bude pouze pracovní nástroj, teď jsem vyměnil noťas po 8letech! - mám bez herní grafiky, možnost byla, ale dal jsem spíš na kvalitní procík, a neutrácel za pro mě zbytečnou grafiku. A když budu mít práci? - přijde na řadu B.špek a bude jezdit místo mě, prostě pohoda, nemůžu jezdit, můžu se alespoň kochat pohledem . Využiju téměř vše, co hra nabízí a už se moc těším ... tik ... tak ... tik ...
RC cars 1/10 elektro
Gran Turismo 6
Kaz Yamauchi z Japonska nemůže udělat chybu, pokud něco vypadá jako chyba, tak to berte jako vlastnost.Martinsipy píše:Na GT6 se moc těším, na vánoce doufám řádně pojezdím, těším se na kariéru, na licence, prostě klasika. Chyby?? Ty v GT budou, to je jasné, ale mě je to šumák, zajezdím a pobavím se, v tom mě GT nikdy nezklamalo (Jsem skromnej ).
- Trámek
-
Gran Turismo 6
to Martinsipy... jsem stejného názoru jako ty... co od hry čekat, už vím dopředu, takže mě nějaká chyba nerozhodí a oproti GT5 které jsem na začátku doslova žral, se budu v GT6 kochat vším novým/starým jen pro radost a hru si budu užívat opravdu jako hru *-*
Já jsem sérii GT věrný od začátku, kdy jsem mastil GT1 ještě na tý stříbrný potvoře PSX co se ještě otevírala nahoru a asi s GéTéčkem umřu, třeba s pořadovým číslem 15 a i s těma všema nedostatkama. Ale co, hra je to dobrá, B-Spec taky použiju, třeba když budu večer mastit on-line poker, takže se taky už těším.
Takže Marťas, rychlostně jsme na tom stejně, proto už se těším na naše prosincové závody, až se potkáme na trati a pěkně si to rozdáme
Ufoni si pojedou svojí ligu, kde se budou hádat o každej fér/nefér šťouchanec na trati, ale my... my si pojedem tu svojí pohodovku.. tik..tak..tik..tak
to Osivaru ... z tvých příspěvků jde samá láska ke hře.. doporučuji ti, ty si ji raději nekupuj
Já jsem sérii GT věrný od začátku, kdy jsem mastil GT1 ještě na tý stříbrný potvoře PSX co se ještě otevírala nahoru a asi s GéTéčkem umřu, třeba s pořadovým číslem 15 a i s těma všema nedostatkama. Ale co, hra je to dobrá, B-Spec taky použiju, třeba když budu večer mastit on-line poker, takže se taky už těším.
Takže Marťas, rychlostně jsme na tom stejně, proto už se těším na naše prosincové závody, až se potkáme na trati a pěkně si to rozdáme
Ufoni si pojedou svojí ligu, kde se budou hádat o každej fér/nefér šťouchanec na trati, ale my... my si pojedem tu svojí pohodovku.. tik..tak..tik..tak
to Osivaru ... z tvých příspěvků jde samá láska ke hře.. doporučuji ti, ty si ji raději nekupuj
-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Gran Turismo 6
To Trámek: Před pár rokama jsem si zopáknul GT 1 i 2 na PSPčku, bylo to fajn. Taky jsem odjel asi všechny GT, alespoň co znám.
To Osi: Takže už jsem si zahrál celkem 9 dílú GT a ještě některé 2x (HD Concept a 3x Akademie do toho ani nepočítám, jen to, co mám doma na discích), to Ti asi musí být jasné, že já svůj názor na GT nezměním, ... je to jako s manželkou, jedna mi stačí i když není dokonalá ... jééé, kdyby mě slyšela
... a takhle to tu má asi většina, takže co se týká GT6, nemám obavy, že bychom se nudili.
To Osi: Takže už jsem si zahrál celkem 9 dílú GT a ještě některé 2x (HD Concept a 3x Akademie do toho ani nepočítám, jen to, co mám doma na discích), to Ti asi musí být jasné, že já svůj názor na GT nezměním, ... je to jako s manželkou, jedna mi stačí i když není dokonalá ... jééé, kdyby mě slyšela
... a takhle to tu má asi většina, takže co se týká GT6, nemám obavy, že bychom se nudili.
RC cars 1/10 elektro
Gran Turismo 6
Co vás znám, tak mi prostě přišlo, že hlavní "gró" je závodění a pak ta hra. Ale, jak to tak vypadá, je to právě naopak. Ale, co se dá dělat, já jen, že mi je poslední dobou smutno, během toho co závodím
GT2 jsem hrál znovu ještě v roce 2010, těsně před vydáním GT5.
GT2 jsem hrál znovu ještě v roce 2010, těsně před vydáním GT5.
Gran Turismo 6
speedy píše:Kam až má chabá paměť sahá, tak renderování tratí podle GPS měla už nesmrtelná TOCA3... A to už je dobrých pár let..... Dnes se již tratě digitalizují pomocí laserového skenování, doba trochu pokročila... Fakt jsem na ten jejich "zázrak" zvědavýRedjous75 píše:....Jediný co mě tak trochu zajímá je pozdější zpřístupnění funkce toho GPS co pak umí přenést projetý úsek z reálu do hry. Tak nějak si to neumím moc představit..
skenování laserem pro reálné tratě má i Gran Turismo, ale možnost převést trasy, které si zaznamenáš třeba telefonem s GPS, na trať ve hře, je asi tak nejvíc zajímavá věc na GT6 pro mě ... ovšem bude moc záležet na tom jak to mají vychytané, protože v záznamech z GPS může být dost nepřesností (i +/- 40 metrů), nahrávám trasy z bajku jak na Google Earth tak na tréninkový web Strava.com a kdyby se z toho měla udělat trať, tak by se ty body musely nějak upravit, aby se vystihly reálné tvary zatáček.
Úplně nejlepší možnost by byla na mapě naklikat trasu a pak si nechat vygenerovat soubor s GPS daty nebo existující data upravit, ale to jsem nějak nezkoušel.
Až bude GT6 venku, tak to někdo otestujte, ať vidím jestli má smysl to kupovat
dole je ukázka např. výškových nepřesností z GPS, mezi 5 - 10 km ty špičky až skoro k 300m jsou nesmysl, cesta vede kolem vody ve zhruba 220m a je to tam nahoru dolů tak cca 5 výškových metrů max.