Gran Turismo 6 (před vydáním)

vše o hře
Odpovědět
kubik94
PSN ID: kubik94cz

Re: Gran Turismo 6

Příspěvek od kubik94 »

Hlavně to jde koupit s někým na půl :D
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Gran Turismo 6

Příspěvek od Majkl »

Beru taky tu lepší edici.

S jejich rozpočtem by se dala udělat daleko lepší hra, taky mě některý ty chyby docela s*rou. Nedokážou prostě využít ten potenciál, co ta série by mohla mít. Hlavní ale je, že máme na čem jezdit a dobře se u toho pobavíme, pokecáme, apod. 8-)
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Majkl píše:Hlavní ale je, že máme na čem jezdit a dobře se u toho pobavíme, pokecáme, apod. 8-)
Dobrý, dobrý, ale něco jsi tam zapomněl nebo nemohl napsat ;)

Další velká škoda jsou tratě, ono to prostě podle fotek a google map lépe udělat nejde, když je ve finále ledová plocha vyměněná za asfalt, tak pak ani není třeba nějaké sofistikovanějšího FFB modelu.

Existují nějaké plusy, kvůli kterým, si GT Hater má koupit GT6?

Btw. to demo (GT Academy 2013) asi už nefunguje, pravda?
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Gran Turismo 6

Příspěvek od speedy »

někde jsem četl info, že jakási verze bude obsahovat příručku "APEX2"...... Tu bych si i pořídil a během zimy snad i přeložil (hlavně pasáž o nastavování vozu - dodnes totiž není jasný výklad jaký klíč PD použili)
Tušíte někdo, která verze to bude ?? Kupovat předraženou plechovku s potiskem GT6 nebo výroční vozy , které stejně nikde nepoužiji atd... to fakt nechci. Díky předem za doporučení.
Majkl

Gran Turismo 6

Příspěvek od Majkl »

tuším, že v tý lepší edici je ta knížka
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 6

Příspěvek od pavel67 »

osiwaru píše:
Majkl píše:Hlavní ale je, že máme na čem jezdit a dobře se u toho pobavíme, pokecáme, apod. 8-)
Dobrý, dobrý, ale něco jsi tam zapomněl nebo nemohl napsat ;)
že je jak starej páprda??? :?: :twisted: :?:
...každej má něco, já jezdím...
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 6

Příspěvek od Hanz.77 »

Gran Turismo 6 se pochlubilo kompletním seznamem vozidel
Úterý 5.11.2013 11:25 - Autor: Michal "Miky" Burian - Rubrika: Novinky www.zing.cz
Celkem 1197 vozidel bude při vydání nabízet závodní titul Gran Turismo 6. Navíc dva nové trailery.

Na oficiálních stránkách Gran Turisma si můžete prohlédnout finální seznam vozidel, který bude k dispozici v připravovaném šesté dílu. Ten vyjde 6. prosince na PlayStation 3 a nabídne celkem 1197 různých automobilů, některé tam jsou několikrát, jen mírně pozměněné, např. jiný skin. Chybět pochopitelně nemohou historická auta, stejně tak ty moderní.

Těšit se tak můžete například na Aston Martin One-77 '11, Audi R18 TDI Prototype '11, Audi Sport quattro S1 Rally Car '86, BMW 507 '57, Bugatti Veyron 16.4 '13, BMW Z8 '01, Cadillac CTS-V Coupe '11, Chevrolet Corvette Coupe (C2) '63, Ferrari FXX '07, Ford Focus ST '13, Honda FIT RS '10, Jaguar XKR-S '11, Lamborghini Diablo GT2 '98 a na spoustu dalších.

Připomínáme, že jde o automobily, které budou v základní verzi hry, tedy bez DLC balíčků. Ty budou vycházet později a přidají do hry další auta a tratě.
Naposledy upravil(a) Hanz.77 dne 6.11.2013 00:18, celkem upraveno 1 x.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Hanz.77 a ještě někdo neznámý píše:Připomínáme, že jde o automobily, které budou v základní verzi hry, tedy bez DLC balíčků. Ty budou vycházet později a přidají do hry další auta a tratě.
Kolik vás tam u toho sedí? To tam spolu píšete s Kubou?
Majkl

Gran Turismo 6

Příspěvek od Majkl »

Je to zkopírovaný ze zingu.
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Gran Turismo 6

Příspěvek od Redjous75 »

OFF TOPIC : Kucí už jsem si toho všimnul i v jiných tématech našeho fora. Pokud někdo kopíruje text z jiného webu části článků měl by na konci kopírovaného textu použít alespoň zmíňku od kud byl text použit . Nejsem si jistej jestli se to vůbec smí, takhle natvrdo kopčit, tak aby nebyl problém.

GT6 - Tak je jasný že s hrou jsme nejvíc spjatý, jako hráči, někdo více a jiný méně. Všechny nedostatky co zde probíráme jsou bohužel skutečností a podstatnými fakty.Eddie píše že i přes všechny nedostatky GT prostě má rád a umí se u toho pobavit a to je super a je to OK. Problém ale vidím v tom ,že s novým dílem nepřichází nic na co bychom mohli navázat na další rok v čem by se to Vaše snažení zůročilo a dalo vzniknou novým nápadům a možnostem.Jako sorry, ale neumím si představit kolik dílčí práce a hodin dává zabrat všechno o kolo CUP2013 a přiznejme si, že se tady povedlo něco neuvěřitelného v rámci propojení tolika pilotů napříč weby i zeměmi ( ČR - SK ) v jedné roční soutěži.Všechny ty tabulky složitosti procesů, webová prezentace, tolik telefonátů a mnoho dalšího kolem. Vždyť proboha na příští rok by stačilo jedno DLC u GT5 a máme totožnou hru a můžeme dělat Cup 2014 totožný s 2013. Copak nikomu nedochází že na další dva roky s GT6 nepůjde dělat nic co bychom už během předešlích 5 let nedělali nebo nevyzkoušeli. Nikdo nevidí že je ti nulový progres, opět se chceme scházet v místnosti do které Vám budou běhat občasní kolem jdoucí, nebo hru co neumí kvalifikační formát a budem se hlásit jako v první třídě pěkně za sebou ... ,,první jde Pepíček pak Jaroušek, a Spíďánek protože se pocintal půjde na konec řady". Marek bude muset znovu sedávat v osobním volnu a sledovat hodiny záznamu zda někdo v 14 nebo 25 kole náhodou nekatnul zatáčku o něco více než je zdrávo protože to hra prostě neumí pohlídat sama !!!! - kde jakej arkádovej kýýýbl to umí a při výjezdu tě doslova zabrzdí a ještě ti tam hodí za 1 a 5 sec. tě nepustí - ámen a vyřešeno , ale to né v Gt to nejde.
Ale moment, vždyť to tu už bylo a znovu koukám na krabičku zda jsem nezakoupil náhodou GT5 - sakra né je tam napsáno GT6. Ale co tu hru miluju počkáme dalších pár let a třeba nám to tam daj tohle a tamto.
Prdím na grafiku, nebo poletující lístečky vždyť všichni víme že to PD umí tady nemaj co dokazovat překvapí sakra někoho u PD poletující lísteček nebo lepší nasvícení . Je mě buřt tisícovej seznam aut. Sere mě, že nebudu mít co napsat za závod nebo malej šampík něco co tu nebylo ( DTM 2013, WTCC, BTCC, GT1-3) ,že víc než kdekoliv jinde mám jenom u GT pocit, že když mě auto ustřelí, přetočí , nebo sklouzne je to chybou právě příšerné fyziky hry a né moje ?. Jako to, že u 6 let starýho simulátoru na PC nebo arkady se peskuju jak jsem to odjel příšerně a u GT mám pocit, že si ta hra ze mě dělá prču ?. Pojďme se tu Vážně bavit co budeme jako GT-Racing prezentovat v dalších letech, co chcete psát za ( kvalitní ) závody ?. 50 kol na GW s RX-7 na 8 variací a fosforeskující barvičkou. Lidi to není sranda vždyť nám tady tlačej to samí znovu a znovu už 10 let. GT4 - špica , GT5 - vše odpuštěno, ale doufáme a GT6 - ?? - Co že ??????.
Jako nezlobte se na mě ale opravdu mě vadí ta nůlová progresivita k závodění to vše. Někdo kdysi před léty z novinářů někde napsal : ,, je až k nevíře, jakým způsobem PD dokáže mrhat takovým potenciálem". Dříve jsem v tom viděl jen pár chybějících tratí ve hře, a standartky.Dnes si už plně uvědomuji mnohem hlubší význam té věty.
Paradoxem zůstává že si tu placku asi koupím možná né hned, možná ano. Ano rád si občas zajedu závod s Vámi, ale abych mohl být aktivnější ve směru něco zorganizovat a připravit , tak to snad asi až v daleké budoucnosti u GT co bude od tohoto směru mnohonásobně vzdáleno.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Řádky níže berte jako reakci na Redův příspěvek a vlastně takové mé satori a vnitřní smíření.

Kdyby gt-racing přestal pořádat závody a každý by jen závodil. Tak časem by někdo pochopil, že sáhl po špatné hře, ale hlavně po špatné platformě. Protože, tohle je konzole a ta je na hraní - hrání si na závody. Někoho by zachránila gtarena, někoho time trialy, ale zbytek by šel závodit. A to tam, kam chodí všichni co chtějí virtuálně závodit - na PC. A když, opomeneš vroucí lásku k sérii GT, tak narazíš na jeden zásadní a většinový problém gt-racingu a tím je PC a asi i počítačová gramotnost, už to není jen o tom stisknout tlačítko Zapnout, vsunout placku a promačkat se do lobby. Já osobně to nemám, ani nemohu mít někomu za zlé, já jsem zase "levej" na ty práce kolem bydlení. Ale, je to celkem logické, že se tady sešla parta lidí, kteří tomu PC prostě, až tak nehoví, měli a mají konzoli a stačí jim to.

Není to v Gran Turismo, ať si je jaké je, lidi to baví. Lidi, co to bavit přestalo, to vyřešili nebo vyřeší jinak.

Říkal jsem si, že v tomto tématu o tom psát nebudu, ale na závěr mého příspěvku musím. Extra cíle v iRacingu nemám, je to furt o té zábavě a radosti za závodu. Ale, líbí se mi ten řád, ta funkčnost, to, že to má pravidla, která jsou dodržována a na konec, což je paradox i ta jednoduchost samotného systému.
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Redjous75 píše:OFF TOPIC : Kucí už jsem si toho všimnul i v jiných tématech našeho fora. Pokud někdo kopíruje text z jiného webu části článků měl by na konci kopírovaného textu použít alespoň zmíňku od kud byl text použit . Nejsem si jistej jestli se to vůbec smí, takhle natvrdo kopčit, tak aby nebyl problém.
Na fóru bych to neřešil. Zrovna zing, určitě nikdo nejel do Fukuoky, aby vyzpovídal tiskového mluvčího PD.
KAPSA
PSN ID: GT-Racing-cz_IZ

Gran Turismo 6

Příspěvek od KAPSA »

osiwaru píše:Ale, je to celkem logické, že se tady sešla parta lidí, kteří tomu PC prostě, až tak nehoví, měli a mají konzoli a stačí jim to.
V tomhle bodu s Tebou musím jen souhlasit,když jsem prvně kupoval PSone s GT1,2, jsem žádné PC doma ještě neměl.
Při vydání GT3 jsem si pořídil PS2 a atd to už znáte .A až do vydání PS3 jsem byl spokojenej s tím,že vložíš do konzole placku a hned hraješ,ale hlavním kriteriem pro mě byla pořizovací cena,očipovaná PS2 za 3 tisíce(a to mi pořád ještě funguje),byla ideální varianta.Takže abych to zkrátil GTčko je pro mě prostě srdcovka :D a máma je až za... :roll: :roll: :lol: a stačí mě to a jsem spokojenej na rozdíl od druhých :lol:
ToyRipper

PSN ID: ToyRipper

Gran Turismo 6

Příspěvek od ToyRipper »

hocky
PSN ID: HockyCZ

Gran Turismo 6

Příspěvek od hocky »

Musim se přiznat že dneska jsem si předobjednal Anniversary Edition. Je fakt že už dvě serie s GT nejsem spokojený, ale je to pro mě tak nějak srdcovka. Osobně jsem zvědavý jestli bude na konzoli ProjectCars a jestli to bude taková pecka, pokud ne zbude aspoň ta GTšestka.
Kuba98cz

PSN ID: GT-Racing-cz_K98

Gran Turismo 6

Příspěvek od Kuba98cz »

Project CARS nebudou na PS3 a Xbox 360 vyjdou na nové platformy ps4 xbox one a pc nově OS. http://www.wmdportal.com/projects/cars/
Tak kecáš nebo jedeš?
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Gran Turismo 6

Příspěvek od markoduno »

pokud budou Cars stát za to, tak si pořídím i PS4. Počkám si ale na nějaká hodnocení a hráčů.
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Gran Turismo 6

Příspěvek od Hanz.77 »

Project Cars jsou a budou božíí !!!!!!
:o :o :lol: :lol:
Tak a tady máš hodnocení.
Už ted dávám potajmu dohromady komunitu hráčů Cz a Sk podobnou té naší. Tak pak se nás zeptej až to vyjde. Zatím všichni vlastníme alfa verzi ale až vyjde ostrá verze budeme už připraveni na nápor hráčů. :-)
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
osiwaru

Gran Turismo 6

Příspěvek od osiwaru »

Kazimír přidává do GT6 další, uplně skvělou, mega super káru. Aby, ho husa kopla. Kdo se ho prosí o takový auta :roll:
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Gran Turismo 6

Příspěvek od Redjous75 »

OSI : Tyhle výroční auta tam Kaz prostě dává. Jako spousta těch amerik předělaných ze standartu na premium kvalitu je pěkná to jako jo. Projet se na okruhu OK, ale reálně pořádat nějaké závody to už jako je mimo. Což pak vede k tomu že - a to už předvedla GT5, že já osobně jsem ani z 50% neprojel, nebo jinak nezávodil se všemi vozy. Takže pak je na úvahu tolik práce pro pár minut hráčovi pozornosti , místo lépe struktůrováné závodní hry, místo více licencovaných závodních okruhů atd.

ToyR : Slideshow je opravdu pěkná , ale takové je, bylo a bude gaždé GT :)

Projec Cars na PS4 to už stojí za úvahu. Minimálně s vozovým parkem jsem už teď více pro PrCa. Vše pak už jen rozhodně struktůra onlinu , systém, stabilita, variabilita pro hráče, komunity atd.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Odpovědět