Gran Turismo 6 (před vydáním)
Re: Gran Turismo 6
Pěkný já jen doufám, že konečně spravili slipstream..
Kompletní car list http://www.gtplanet.net/gt6-car-list/
Kompletní car list http://www.gtplanet.net/gt6-car-list/
Gran Turismo 6
Naposledy upravil(a) Majkl dne 4.11.2013 23:52, celkem upraveno 1 x.
Gran Turismo 6
Mraky informací, obrázky menu, funkce, apod., jsou tady: http://www.gran-turismo.com/cz/products/gt6/
Gran Turismo 6
Majkl píše:Startovní Car List pro Gran Turismo 6
http://www.gran-turismo.com/local/jp/da ... st_en.html
Tak jsem si prošel car list a vypadá to že tam nejsou formule a taky chybí pár wrc a z třídy gt3 jsou tam jen 3 modely což je docela škoda
Naposledy upravil(a) kubik94 dne 5.11.2013 00:34, celkem upraveno 1 x.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
aut je tam HAFO, ale pozná někdo rozdíl mezi ... ???
.
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’92
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’93
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’95
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’96
.
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’92
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’93
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’95
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’96
.
*Honda S2000 ’06
*Honda S2000 ’01
*Honda S2000 ’03
.
*Mitsubishi GTO SR ’95
*Mitsubishi GTO SR ’96
*Mitsubishi GTO SR ’98
.
atd . atd . atd ...samej japonec... jako že su
ty tři stovky navrch už mě nevytrhnou...
.
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’92
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’93
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’95
*Mazda RX-7 Type RZ (FD, J) ’96
.
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’92
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’93
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’95
*Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ’96
.
*Honda S2000 ’06
*Honda S2000 ’01
*Honda S2000 ’03
.
*Mitsubishi GTO SR ’95
*Mitsubishi GTO SR ’96
*Mitsubishi GTO SR ’98
.
atd . atd . atd ...samej japonec... jako že su
A kdo bude jakou edici objednávat??? Osobně beru asi Gran Turismo 6 - Anniversary Edition (výroční edice),Majkl píše:Mraky informací, obrázky menu, funkce, apod., jsou tady: http://www.gran-turismo.com/cz/products/gt6/
ty tři stovky navrch už mě nevytrhnou...
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Gran Turismo 6
něco mi to připomíná:
vylepšená škoda - od 1 minuty
vylepšená škoda - od 1 minuty
- b0riz__SVK
- PSN ID: b0riz__SVK
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
http://www.gran-turismo.com/cz/products/gt6/
Trefný popis.
Žánr: Skutečný závodní simulátor online
Speedy jako GT Skeptik to má dobrý, ze mě se zatím stal GT Hater
Takže, zde je moje "pre-release preview"
Více než 1200 vozů
Jasný, je to Gran Turismo
Vision Gran Turismo
Jasný, je to hlavně o těch autech
Obsahuje 37 lokalit a 100 tratí
Tak určitě díky za "kolbiště" Gran Turismo Arena
Proměnlivé počasí, střídání denní doby a systém astronomické simulace
Pro milovníky noční oblohy super
Uživatelské rozhraní
Pěkné, inspirace z operační systémů je určitě velké plus
Arkáda
Neřeším
Kariéra
Závody proti tupcům, pokud nebudou přísné restrikce pro vývěr vozu, tak zase další kariérní blbost
Oddechovka
Asi v rámci kariéry, nakonec proč ne
Speciální soutěže
Special eventy, další závody s tupci, viz. kariéra nebo vytřískej z hry co nejvíc, hlavně nekoukej na to, že GT je Skutečný závodní simulátor online
Nová dynamika jízdy
To může být všem fuk, protože to nikdo nezjistí, jestli bude pokračovat přetahovaná s volantem, který je nastavený na sílu 2 až 10. Ale, co, čím těžší ovládání, tím víc Skutečný závodní simulátor online, hlavně, že se to přetáčí, při rozjezdu na semaforech.
Autosalón
Zase ty auta, kde si koupím měsíční vozidlo, doufám, že se ozvou rusové - "My chceme Lunochod"
Výběr
Wakari ma sen
Garáž
OMG, zase ty auta
Tuningové díly
Zabiják všeho autentičnosti aut, ale co hlavně, že to víc prdí a je za co utrácet "herní kredity"
Přídavné díly
Proč si nezkurvit pěkné auto, hnusným křídlem od NASA
Údržba vozu
To taky miluju
Závodní výstroj
Tak jak bez toho ani ránu, doufám, že se to aspoň objeví ve změně fyziky u nekapotovaných vozů, lepší přilbice mi sundá 0.184 z času na kolo
Lak
Tak určitě, barvy-laky. Livreje? Sněte dál
Foto režim
Kdo by nechtěl fotit tak pěkná auta, já bych se bez toho určitě obešel
Komunita
Kdo ví, ale asi nějaká klubová fičura
Lobby
Super, lobby až pro šestnáct hráčů, škoda, že ne pro šestnáct simracerů, ale opravdu pro jen 14 hráčů
Rychlý závod
Kdo ví, asi "nestavíme máme spoždění"
Sezónní závody
Miluji drifty, jako každý správný simracer
Kompatibilní volanty
Na co volant, stačí když to zabrní při přejezdu těch červených okrajů v zatáčkách
Prostorový zvuk
Proč ně, hlavně už se všichni těší, jako to uslyší od kolegů hráčů ve svých headsetech
B-Spec
Zabte toho japonce
Traťový editor
Kdo ví, ale do budoucna mají připravenou aktualizaci
Záznamník dat
Známe, používáme po každém závodu v offline režimu, ale počkejte si na aktualizaci
GPS vizualizace
Kdo ví, ale spíš si myslím, že to nebude jen tak a bude třeba nějaké zařízení, ale hlavně až v budoucí aktualizaci
Mobilní zařízení
Kdo ví, asi přístup do klubu apod.
3D kompatibilita
Už jsem se lekl, že nebude
Trefný popis.
Žánr: Skutečný závodní simulátor online
Speedy jako GT Skeptik to má dobrý, ze mě se zatím stal GT Hater
Takže, zde je moje "pre-release preview"
Více než 1200 vozů
Jasný, je to Gran Turismo
Vision Gran Turismo
Jasný, je to hlavně o těch autech
Obsahuje 37 lokalit a 100 tratí
Tak určitě díky za "kolbiště" Gran Turismo Arena
Proměnlivé počasí, střídání denní doby a systém astronomické simulace
Pro milovníky noční oblohy super
Uživatelské rozhraní
Pěkné, inspirace z operační systémů je určitě velké plus
Arkáda
Neřeším
Kariéra
Závody proti tupcům, pokud nebudou přísné restrikce pro vývěr vozu, tak zase další kariérní blbost
Oddechovka
Asi v rámci kariéry, nakonec proč ne
Speciální soutěže
Special eventy, další závody s tupci, viz. kariéra nebo vytřískej z hry co nejvíc, hlavně nekoukej na to, že GT je Skutečný závodní simulátor online
Nová dynamika jízdy
To může být všem fuk, protože to nikdo nezjistí, jestli bude pokračovat přetahovaná s volantem, který je nastavený na sílu 2 až 10. Ale, co, čím těžší ovládání, tím víc Skutečný závodní simulátor online, hlavně, že se to přetáčí, při rozjezdu na semaforech.
Autosalón
Zase ty auta, kde si koupím měsíční vozidlo, doufám, že se ozvou rusové - "My chceme Lunochod"
Výběr
Wakari ma sen
Garáž
OMG, zase ty auta
Tuningové díly
Zabiják všeho autentičnosti aut, ale co hlavně, že to víc prdí a je za co utrácet "herní kredity"
Přídavné díly
Proč si nezkurvit pěkné auto, hnusným křídlem od NASA
Údržba vozu
To taky miluju
Závodní výstroj
Tak jak bez toho ani ránu, doufám, že se to aspoň objeví ve změně fyziky u nekapotovaných vozů, lepší přilbice mi sundá 0.184 z času na kolo
Lak
Tak určitě, barvy-laky. Livreje? Sněte dál
Foto režim
Kdo by nechtěl fotit tak pěkná auta, já bych se bez toho určitě obešel
Komunita
Kdo ví, ale asi nějaká klubová fičura
Lobby
Super, lobby až pro šestnáct hráčů, škoda, že ne pro šestnáct simracerů, ale opravdu pro jen 14 hráčů
Rychlý závod
Kdo ví, asi "nestavíme máme spoždění"
Sezónní závody
Miluji drifty, jako každý správný simracer
Kompatibilní volanty
Na co volant, stačí když to zabrní při přejezdu těch červených okrajů v zatáčkách
Prostorový zvuk
Proč ně, hlavně už se všichni těší, jako to uslyší od kolegů hráčů ve svých headsetech
B-Spec
Zabte toho japonce
Traťový editor
Kdo ví, ale do budoucna mají připravenou aktualizaci
Záznamník dat
Známe, používáme po každém závodu v offline režimu, ale počkejte si na aktualizaci
GPS vizualizace
Kdo ví, ale spíš si myslím, že to nebude jen tak a bude třeba nějaké zařízení, ale hlavně až v budoucí aktualizaci
Mobilní zařízení
Kdo ví, asi přístup do klubu apod.
3D kompatibilita
Už jsem se lekl, že nebude
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Osi - šťoural pesimista.
Nemít ho, se ani nezasmějem ...
Nemít ho, se ani nezasmějem ...
...každej má něco, já jezdím...
Gran Turismo 6
Hmm hodně zajímavé shrnutí. Dalo by se říct ,až úsměvné. Jen je velká škoda, že je v tom velký kus pravdy a že je to u GT. Posun hry ( více k tomu simracing) je téměř nulový a jen doplním k tomu ozvučení vozů : ,,no to si už v PD dělaj prdel .......".
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Gran Turismo 6
FYI: http://www.gtplanet.net/gt6-car-list/
Osi, mel by jsi pripravit nejake usmevne video z Bollywoodu na tema GT6 Lunochod
Osi, mel by jsi pripravit nejake usmevne video z Bollywoodu na tema GT6 Lunochod
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Gran Turismo 6
Na GT-6 se těším a nevadí mě, že to možná bude jenom GT-5 v novém hávu...beru to jako nový kousek do sbírky
K tomu simracingu....GT není určitě super simulátor, ale už pár let se u něho dobře bavím a některé by nejspíš neuspokojil ani "SIMRACING SIMULÁTOR" od "MARŤANŮ"
K tomu simracingu....GT není určitě super simulátor, ale už pár let se u něho dobře bavím a některé by nejspíš neuspokojil ani "SIMRACING SIMULÁTOR" od "MARŤANŮ"
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Gran Turismo 6
Japonec tam dal speciální trofej a to za odjetí 24-hodinovky s každým vozem (pozor, vůz musí být umytý, jinak se výsledek nezapočítává), který bude v GT6 při vydání. A pokud se pustíte do výpočtů jak to dlouho vám to bude trvat, dozvíte se datum vydaní GT7. Samozřejmě jak jinak, než speciální edice k dosažení plnoletosti, pro kterou si Japonec připraví další speciální modely vozů jako jsou, upírské auto z filmu Upír z Feratu, Batmobil a to všechny jeho generace (původní double-post i s místem pro Robina, Bartonovo batmobil i s vrhačem disků a speciální lanem na řezání zatáček a poslední Tumbler), už teď spolupracuje s NASA na vývoji vozítka pro astronauty, kteří se co nevidět vydají na Mars, ti budou trénovat právě na hře Gran Turismo. Doufám, že tam s nimi Japonec poletí, aby se mohl projet.
Gran Turismo 6
Dobře je za tři!eddie píše:GT není určitě super simulátor, ale už pár let se u něho dobře bavím
- markoduno
-
Gran Turismo 6
je sice pravda, že jsem si do GT6 přál trochu více věcí a naopak bych osobně pár ubral, ale těším se na ní. Moc se těším Je jasné, že nikdo neudělá hru přesně pro každého. Vždy bude někdo říkat, že to a tamto stojí za prd, či proč tam není tohle? Ale každý si může vybrat, kterou závodní hru bude jezdit. Třeba Burnou nebo super série NFS Dělám si srandu.
No nic. Nezbývá, něž čekat. A až GT6 vyjde, vezmu si volno, zavřu se do garáže s vagónem uhlí a pár litry nějakého dobrého pití, usadím se do sedačky z Citroena a budu happy
No nic. Nezbývá, něž čekat. A až GT6 vyjde, vezmu si volno, zavřu se do garáže s vagónem uhlí a pár litry nějakého dobrého pití, usadím se do sedačky z Citroena a budu happy
Gran Turismo 6
Pravda, hrát to střízlivý, tak nevím, nevímmarkoduno píše:No nic. Nezbývá, něž čekat. A až GT6 vyjde, vezmu si volno, zavřu se do garáže s vagónem uhlí a pár litry nějakého dobrého pití, usadím se do sedačky z Citroena a budu happy
Nečetli jste náhodou, že bude k dispozici i verze DIGITAL, to jako ke stažení z PSN.
- markoduno
-
Gran Turismo 6
Blboune udělám si prostě pohodičku ty HATEreosiwaru píše:Pravda, hrát to střízlivý, tak nevím, nevím
Nečetli jste náhodou, že bude k dispozici i verze DIGITAL, to jako ke stažení z PSN.
Pokud by tomu tak bylo a byla by digiverze, pak zvolám OLÁÁÁÁ. Už mě nebavi skladovat doma cédéčka a dývídýčka
Gran Turismo 6
Jediná nevýhoda je cena, třeba při GTA V, jsem vysolil o 300,- více než za krabicovou verzi z krámu. Ale, u stálice jako GT6, ještě když vezmu v potaz, že někdo hraje jen GT, se příplatek za pohodlí relativně vyplatí.markoduno píše:Pokud by tomu tak bylo a byla by digiverze, pak zvolám OLÁÁÁÁ. Už mě nebavi skladovat doma cédéčka a dývídýčka