Já to měl jako dárek ke 40 od alegrie.speedy píše: Jak ty to chlape děláš ....jsem si myslel, že Fuldadays jsou už minulostí. Že už se s pohárovou oktávkou nikdo po okruhu nepovozí ukázka
Obecná diskuze
Obecná diskuze
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Tak všechno nejlepší!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Obecná diskuze
Díky díky, ještě je trošku brzo, ale já si to musel vybrat teď, v prosinci by to asi nešlo, to bych si asi musel vzít jenom lýže.Hanz.77 píše:Tak všechno nejlepší!
Obecná diskuze
Jo jinak speedy, pohárový Octavie stále žijou. Několik jich jezdí Liqui Moly Berg Cup a dvě jsem viděl na Carbonia Cupu, ale řádně předělané a na soupisce jsou jako Octavia DTM. A ty co jsme s nima jezdili ted na Mosteckym okruhu má stále Fulda a dělá s nima tyhle promoakce.
Obecná diskuze
mohl by někdo ochotný přeposlat barvu: "TAIGA METALLIC" ?? .... předem díky
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Zatím co většina týmu se "válela" ve sklepě u Tondy a mrzla na automotodrómu, Bális "dřel" na turnaji v kulábru v Olomócu...
tady je video
tady je video
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
nó, že by se tam předřel
..... čas 04:20 cosi bílého v hledišti?? Ale má to u krka motýla, to asi nebude _MBéčko
......čas 44:49 tak je to jasné opravdu tam byl pracovně
..... čas 04:20 cosi bílého v hledišti?? Ale má to u krka motýla, to asi nebude _MBéčko
......čas 44:49 tak je to jasné opravdu tam byl pracovně
Obecná diskuze
No, ve finale jsem uz byl jako divak.Povinosti rozhodciho pro me skoncily v semifinale, tak jsem si to paradne uzil jako inspiraci pro moji hru.Ja pak vzdy po takovem zazitku hraju jako buh!!:-D:-D
Báli se Bálise?
Obecná diskuze
tohle se prostě nikdy neokouká....
Obecná diskuze
JJ, to je svatá pravda bral to rozhodcování tak vážně, že když jsem na něj mával aby si mě všimnul,tak mě prostě nevidělbalis píše:Ale Kapsa mi potvrdi, ze jsem tam "drel"...ze jooo?
Obecná diskuze
Je ho velká škoda, neznal jsem ho osobně, ale je mi to opravdu velice líto, že tenhle dravec opustil náš svět a teď si jezdí někde na obláčku s ostaníma nebeskej závod.speedy píše: tohle se prostě nikdy neokouká....
Obecná diskuze
Ještě k Seanovi.
Všichni jezdci PorscheSupercupu se dohodli že poslední závod v ABU DHABI nebude bodován a tím tak Sean Edwards získá prvenství v tomto cupu InMemoriam.
Všichni jezdci PorscheSupercupu se dohodli že poslední závod v ABU DHABI nebude bodován a tím tak Sean Edwards získá prvenství v tomto cupu InMemoriam.
Re: Obecná diskuze
Trochu agitace před příštím víkendem.
http://www.novaustava.cz/clanky/pravicovym-volicum
Pro mě asi jediná volba.
www.svobodni.cz
http://www.novaustava.cz/clanky/pravicovym-volicum
Pro mě asi jediná volba.
www.svobodni.cz
Obecná diskuze
Chtěl jsem napsat nějaký zážitky z autodromu Most s Mistrem Evropy, ale nějak na to nemám buňky, tak sem aspoň hodim video z celé akce.
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Tak zážitek asi na celý život. Byl jsem na spoustě závodů po evropě ale tohle se nedá srovnat. Jízda + svezeníčko no mooc pěkný. Gratuluji oslavenče.
Ale já jim to wrcko stejně jednou protáhnu!
Ale já jim to wrcko stejně jednou protáhnu!
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
...každej má něco, já jezdím...
Obecná diskuze
Je to tak, přes tři roky jsem se pohyboval v depu OctaviaCupu jako umývač kol a závodní inženýr, ale sednout si do toho vzít to kolo do ruky a sekat tam tou sekvencí ryhlosti je prostě zážitek na celej život.Hanz.77 píše:Tak zážitek asi na celý život. :