Já chci plnou svobodu v tom, kolik dám smajlíků, jak velké obrázky, jaké barvy, velikosti, atd. Rád si za prezentaci svých příspěvků ponesu odpovědnost sám, děkuji.markoduno píše:a další - proč nemohu udělat více jak 5 smajlíků??? Někoho cituji se smajlíky a sám už nemohu vložit žádný (tedy pokud neumažu něco z citátu)
Obecná diskuze
Obecná diskuze
Obecná diskuze
Pokud se vám zde nic nezobrazilo, tak odkaz dole ...osiwaru píše:možná to nefunguje
http://sdrv.ms/18pYgnx
Obecná diskuze
Rivalové, zítra premiéra.
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Obecná diskuze
Vypada to zajimavě,trošku nezvykle to ''gečko'' ...ale je to spiš nezvyk...Pěkny concept loga !osiwaru píše:Pokud se vám zde nic nezobrazilo, tak odkaz dole ...osiwaru píše:možná to nefunguje
http://sdrv.ms/18pYgnx
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Obecná diskuze
Logo moc pěkný Sice to G by mohlo bejt jiné ale jinak moc pěkný.
Tak kecáš nebo jedeš?
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
mé návrhy odeslány Hanzovi, Michalovi a Kapsikovi.
- markoduno
-
Obecná diskuze
Já hlava děravá - už by to mělo být OK.Majkl píše:E-mail mi sice přišel, ale bez přílohy
Obecná diskuze
Tak na tohoto mazla se v GTserii těším už dobrých pár let (od doby ToCa3 na PC )
Obecná diskuze
Doufám že to neni všechno co nám nové GT přinese. I když Bathurst je mekka všech motosportovců
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
No tak to se těšim až ti tam natrhnu ..... !!
Už to trénuju v Projectech. Protože jsou božíí !!
Už to trénuju v Projectech. Protože jsou božíí !!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Obecná diskuze
RIVALOVE - Tak mám za sebou sobotní premieru a za mě je to takový lepší průměr, když za staršími filmy z roku 1968 to prostě o vetší kousek zaostává. Rozumějte dobře film jako takový je výborný především ve své dramatické poloze , skvělá hudba, řekl bych i dobře byli vybraní herci alespoň herecký protagonista Laudy je dle mého velmi dobrej, ale i Hunt je skvěle zahranej. Stone je v tomhle prostě silnej dokáže z herců vymáčknout potenciál a pak jej umí dostat i do filmu. O příběhu jako takovým nemohu nic moc říct nejspíš uplně přesně se reality taky nedrží ale budiž že to tak bylo z 90%. Asi největší slabinou je technická stránka.Nepřesnosti v tratích úplně do očí byjící testování na Paul Ricardu je ve filmu ježděno na Brands Hatch to musí poznat i středně amaterský fanda. V celém filmu vlastně není jediné kolo projetý tak abychom si to užli. Šíleně rychlé a ořezané záběry většínou detaili tak abychom nepoznali buď nepřesnost lokality nebo jinou technickou nedokonalost, Celá sezona 1976 je odprezentovaná hrubě jen na několika tratích a vždy vidíme jen vlastně startovní rovinku, záběr na řvoucí motor, proklouznutí pneu při startu, dva předjížděcí manévry v silně roztřesené kaměře a jsme v cíli. Takže toho závodního je tam fakt málo. Ostatní je ale skvělý , jako Hunt na tiskovce s cigaretou, chlast , holky mejdan a tři hodiny po pařbě usedá do kokpitu k závodům. Tohle je už tak vzdálená reality že při pohledu na součastnou F1 je to opravdu pravěk , ale vyjímka potvrzuje pravidlo a tak jako součastného Hunta bych si uměl představit takovýho Kimiho R. . Jinak v pohodě film. Kdo vyloženě nemusí ,počkejte si na kvlitní Blue Ray za pár měsíců a stejně jako u dokumentu Sena si to užijete v klidu doma aniž by jste o něco zásadního návštěvou v kině přišli.
Součastná F1 v Koreii - šílenost a nestojí ani za koment. Už vím jak se cítili fanoušci Mc Larenu v době mezi roky 2000 až 2004 kdy kraloval Šumi. Trpím trpím a trpím.
Bathurst GT6 - jak to okomentovat. Je skvělé, že tahle kráska bude ve hře páč všichni víme že GT potřebuje tratě jako sůl. Kdo ale nikdy na Bathurstu nejel tak si ani neumí představit jak je tahle trať náročná. Jel jsem jí nedávno jako 4hodinovku v GT-R2 s Pc pilotem na střídačku a peklo na zemi.Přehřívající se motor, v 43 kole jsem musel řešit v boxech problém na brzdách atd. Prostě klasika Bathurst. Ale nebojte GT tohle simulovat neumí, takže pohoda . Rozhodně ostřílení technici přes na nastavení vozů budou potit krev, jelikož nastavit vůz pro tuhle trať je vždy šílenost a v podstatě vždycky se bude muset v nastavení prodat část tratě. Myslím, že pro spousty hráčů chválejíc v diskuzích příchod téhle královny tratí jejich entusiazmus rychle přejde po prvních kolech. Takže pro mě opět OK mám jí rád, ale stejně jako Spa jí nikterak dvakrát nevyhledávám.
Všchny zdravím a účastníkům GT Cupu přeju pevnou vůli do závěrečných závodů. Myslím že nejspíš se asi ještě v jednom závodě s Vámi na divoko zase z posledního místa v poslední skupině rád sklouznu. Redjous75
Součastná F1 v Koreii - šílenost a nestojí ani za koment. Už vím jak se cítili fanoušci Mc Larenu v době mezi roky 2000 až 2004 kdy kraloval Šumi. Trpím trpím a trpím.
Bathurst GT6 - jak to okomentovat. Je skvělé, že tahle kráska bude ve hře páč všichni víme že GT potřebuje tratě jako sůl. Kdo ale nikdy na Bathurstu nejel tak si ani neumí představit jak je tahle trať náročná. Jel jsem jí nedávno jako 4hodinovku v GT-R2 s Pc pilotem na střídačku a peklo na zemi.Přehřívající se motor, v 43 kole jsem musel řešit v boxech problém na brzdách atd. Prostě klasika Bathurst. Ale nebojte GT tohle simulovat neumí, takže pohoda . Rozhodně ostřílení technici přes na nastavení vozů budou potit krev, jelikož nastavit vůz pro tuhle trať je vždy šílenost a v podstatě vždycky se bude muset v nastavení prodat část tratě. Myslím, že pro spousty hráčů chválejíc v diskuzích příchod téhle královny tratí jejich entusiazmus rychle přejde po prvních kolech. Takže pro mě opět OK mám jí rád, ale stejně jako Spa jí nikterak dvakrát nevyhledávám.
Všchny zdravím a účastníkům GT Cupu přeju pevnou vůli do závěrečných závodů. Myslím že nejspíš se asi ještě v jednom závodě s Vámi na divoko zase z posledního místa v poslední skupině rád sklouznu. Redjous75
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
No nechci nic řikat ale trpět budeš jak to tak vypadá i na příští LANce. Dresíček, kalhotky a čepičku a kdyby ti byla zima tak mam ještě připravenou vestičku a bundičku.Redjous75 píše: Součastná F1 v Koreii - šílenost a nestojí ani za koment. Už vím jak se cítili fanoušci Mc Larenu v době mezi roky 2000 až 2004 kdy kraloval Šumi. Trpím trpím a trpím.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- b0riz__SVK
- PSN ID: b0riz__SVK
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Ahojte, pls nemáte niekto skúsenosti s wheel stand pro ?
- markoduno
-
Obecná diskuze
není to špatný stojan. Náš kolega to tady prodával. Sám jsem ho měl asi 2 roky. Ideální do menších prostorů. Kdybych si nepostavil vlastní playseat tak bych ho měl dodnes
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
....mám ho už pár let doma a jsem s ním plně spokojen....do paneláku je to ideální volba.b0riz__SVK píše:Ahojte, pls nemáte niekto skúsenosti s wheel stand pro ?
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- b0riz__SVK
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Dik moc chalani, ešte sa opýtam aká je stabilita počas hrania v extrémnych situáciach, trhanie a zaťaženie a tak. Či nemá tendenciu padať do strán a pod.
- markoduno
-
Obecná diskuze
musím přiznat, že za celou dobu, co jsem ho měl, mi zavrávoral snad 2x. Dokonce si pamatuji, že jsem se přijednom závodě přistihl, jak se nakláním. No a samozřejmě jsem spadl. ALE!!!!! stojan zůstal stát
Měl sem trochu upito
Měl sem trochu upito
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
nic neobvyklého, taky nikdy nejedu nepřipraven... vždy mám nějakej urychlovač po rucemarkoduno píše:Měl sem trochu upito
...každej má něco, já jezdím...
- b0riz__SVK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obecná diskuze
No pekne a potom že su karamboli Ešte raz dik moc chalani za odpovede, no idem oznámiť manželke čo si darujem k meninám (musim si najsť dôvod nech ma nezpucuje)