GT-Academy 2013
GT-Academy 2013
http://www.re-play.cz/novinky/2013/06/p ... vni-sance/
Tak hoši a je to tu!!!
Tak hoši a je to tu!!!
Naposledy upravil(a) Kuba98cz dne 22.4.2014 16:15, celkem upraveno 1 x.
Tak kecáš nebo jedeš?
GT Academy 2013
KUbo musím říct, že letošní GT Academy mě vůbec nebere. Bral bych tu loňskou. Pěkně si stáhnout balíček 40 TT a pěkně doma si to odjezdit. Loni mě to fakt bavilo i když jsem to jzdil až těch posledních 14 dní. Ale jet někam do Prahy a tam se mačkat u dvou monitorů a něco zajet . To né. To je pro Vás mlaďochy
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
GT Academy 2013
Jestli jsem to pochopil, tak ještě bude možné zapojit se do GT Academy onlin, Nebo jsem snad tupec? Akorát místo 30 lidí který jeli v loni to finále se rekrutujou jen 2. A nebo zase plácám?
GT Academy 2013
Tak dnes jsem na té akci byl a probíhalo to následovně (já se samozřejmě nemohl zůčasnit protože mi není 18 a nemám řidický průkaz) ale zajel jsem tam nejrychlejší čas !!! 1:34:7xx Nurburgring GP/D s nissanem 370Z academy edition 12' sport soft ale ty jejich kokpity u jednoho probržďoval pedál u druhýho nešel zvuk u dalšího blikal plyn na dalším nešla posunout sedačka takže jsem tam seděl jak v trabantu atd... doma bych to určitě zajel líp no myslím, že prvních 6 jelo v nissan juke okruh a kdo to zajel nejrychleji vyhrál 2 lístky na LM 24H V.I.P a vstup do paddocku! a druhý společně s prvním postoupili jakoby na to finále které bude za dlouho a samozřejmě hocky... online závod se jede taky jako minulý rok s tím, že jsme v programu GT-Academy zařazeni také
Tak kecáš nebo jedeš?
GT Academy 2013
2. července si stáhněte ještě doma GT Academy 2013
EDIT: jasný, že července, dík
EDIT: jasný, že července, dík
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
GT Academy 2013
Ja som síce Slovák, ale z československej rodiny a podľa mňa července (júla).
A v deme bude 40 percent áut z plného GT6, čiže Nissany (joke).
A v deme bude 40 percent áut z plného GT6, čiže Nissany (joke).
- Substance242
- Kontaktovat uživatele:
GT Academy 2013
Je to oficiálne, Akadémia tento rok prvýkrát aj pre ČR a SR.
http://www.gtplanet.net/gt-academy-2013 ... announced/
(Síce neviem, či by som s čisto slovenským SEN (PSN) účtom to demo vôbec stiahol, asi nie.)
(Síce neviem, či by som s čisto slovenským SEN (PSN) účtom to demo vôbec stiahol, asi nie.)
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
GT Academy 2013
Mimochodem V "GT NEWS" mužete přečist info o GT Academy 2013 a Demo verzi ktera vyjde 2.07.2013 A vyčetl jsem tam že když zaregistrujete a zverějnite sve časy (jaky koliv-nemusite byt mezi 100 nejlepšich) tak dostanete možnost stahnout zadarmo nejaky dalši veci-co přesně, neni uvedeno
Nevim proč by si nemohl stahnout Demo s čistě slovenskym učtem - nebo jsem něco nepochopil ?
Substance242 píše:Je to oficiálne, Akadémia tento rok prvýkrát aj pre ČR a SR.
Nevim proč by si nemohl stahnout Demo s čistě slovenskym učtem - nebo jsem něco nepochopil ?
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- Substance242
- Kontaktovat uživatele:
GT Academy 2013
To nič, takéto veci nie sú ľahké na pochopenie. Ale pre mňa je istý rozpor v tom, že GT Academy sa môžeme zúčastniť aj na Slovensku, ale demo si stiahnuť nemôžeme. Sony tak vlastne hovorí "je OK klamať pri zakladaní účtu v inom štáte" a mne takéto veci trošku vadia. Morálka a tak, alebo čo.
Update: Pre istotu ak by išlo o toto - so slovenským účtom nie je prístupný PlayStation Store. Vôbec.
Update: Pre istotu ak by išlo o toto - so slovenským účtom nie je prístupný PlayStation Store. Vôbec.
Re: GT Academy 2013
2.7. bude GT6 demo, které zároveň bude i jako kvalifikace na GT Academy, už má Michal řidičák?
- SJ.sprint
-
Jj to vime že 2-ho července to vypukne... Majkl letos GTA ještě vynecha a připravi se lip na přišti rok. Nechci mluvit za něj ale jak jsme se tak bavili jak je letos připraveny a td., Tak že prostě na přišti Academy bude ve forměnovcze píše:2.7. bude GT6 demo, které zároveň bude i jako kvalifikace na GT Academy, už má Michal řidičák?
GT Academy 2013
o GT Academy mě osobně až tak nejde, ale už dlouho jsem nedělal žádný time trial ... hlavně ať to nezkazí asistentama, pak motivace jezdit značně klesá
tak příště no ...SJ.sprint píše:Jj to vime že 2-ho července to vypukne... Majkl letos GTA ještě vynecha a připravi se lip na přišti rok. Nechci mluvit za něj ale jak jsme se tak bavili jak je letos připraveny a td., Tak že prostě na přišti Academy bude ve forměnovcze píše:2.7. bude GT6 demo, které zároveň bude i jako kvalifikace na GT Academy, už má Michal řidičák?
GT Academy 2013
Řidičák nemám, navíc se budu chtít účastnit příští rok nebo možná až ten přespříští. Mám takové tři cíle na čem potřebuji ještě zapracovat: udělat řidičák a vyjezdit se trošku v reálu, zlepšit angličtinu a v neposlední řadě ještě trochu vypilovat fyzickou kondici. Chci tam prostě přijet připravený a mít co největší šanci, protože účastnit se můžeš jenom jednou a když tu šanci nevyužiješ, tak je konečná. Četl jsem in a GTPlanet, že se tam někteří rozhodli, že si změní jméno apod., ale to jde mimo mě.
GT Academy 2013
To je jasný, iniciály máš přímo legendárníMajkl píše:Četl jsem in a GTPlanet, že se tam někteří rozhodli, že si změní jméno apod., ale to jde mimo mě.
- SJ.sprint
-
GT Academy 2013
Hele, to je naš borec ty vole
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
GT Academy 2013
Kubo - co ta čára tam?!?!? To tě muselo rozptylovat, né???
...každej má něco, já jezdím...
GT Academy 2013
tak to je rozumné a je super, že to bereš tak vážně ...Majkl píše:Řidičák nemám, navíc se budu chtít účastnit příští rok nebo možná až ten přespříští. Mám takové tři cíle na čem potřebuji ještě zapracovat: udělat řidičák a vyjezdit se trošku v reálu, zlepšit angličtinu a v neposlední řadě ještě trochu vypilovat fyzickou kondici. Chci tam prostě přijet připravený a mít co největší šanci, protože účastnit se můžeš jenom jednou a když tu šanci nevyužiješ, tak je konečná. Četl jsem in a GTPlanet, že se tam někteří rozhodli, že si změní jméno apod., ale to jde mimo mě.