Road Course - Twin Ring Motegi - 23.06.2013
Road Course - Twin Ring Motegi - 23.06.2013
Případné dotazy a komentáře k závodu směřujte nově přímo v přihlášce.
Děkujeme
Přihláška do Road Course - Twin Ring Motegi - 23.06.2013
Děkujeme
Přihláška do Road Course - Twin Ring Motegi - 23.06.2013
-
-
- PSN ID: perisbond007
Tréninky
dnes se zavodu nezucastnim. nejak na to po poslednim zavodu RBcupu nemam chut. sorry
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Tréninky
nevím, kam to mám napsat, protože vlákno MOTEGI je zamčené, tak to píši sem
Pravidlo PIT LINE při výjezdu.
Dejte si pozor na levou stranu při výjezdu z pitů. Tuším, že je značena žlutě. Fotky jsem neudělal, protože nestíhám, ale na tomto okruhu je to celkem jednoduché.
Pravidlo PIT LINE při výjezdu.
Dejte si pozor na levou stranu při výjezdu z pitů. Tuším, že je značena žlutě. Fotky jsem neudělal, protože nestíhám, ale na tomto okruhu je to celkem jednoduché.
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Tréninky
Kým je prefíkane zamknuté fórum, tak tu replaye druhej skupiny:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/264 ... gi-2sk.zip
V druhom preteku som mal pár jemných ťukancov, dúfam že sa to zaobišlo bez poškodenia, replay pozriem zajtra...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/264 ... gi-2sk.zip
V druhom preteku som mal pár jemných ťukancov, dúfam že sa to zaobišlo bez poškodenia, replay pozriem zajtra...
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Tréninky
...forum pro závod je uzamčeno, tak je ticho asi žádáno ,musíš si jít počíst na hlavní web.markoduno píše:na to, že je po závodě, tak je tu nějaké ticho
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Tréninky
No tam toho také moc není. To víš - zvyk je zvykeddie píše:musíš si jít počíst na hlavní web.
Jinak jsem obdržel protest od Dereka na Michala. 2. závod 20. kolo - až budu mít replay, tak se na to mrknu
Původně jsem myslel, že to vůbec nepojedu. Byl jsem po službě a doma hafo práce. Prostě jsem byl opravdu utahaný. Nakonec to dopadlo tak, jak zde již nastínil speedy.
Kvalifikaci jsem bral spíše rekreačně. Také tomu odpovídal i čas. 1 závod - asi 13 kolo - jsem na 5 pozici a přede mnou si šel hrát do písku Brano - plný plyn - už už jsem na 4 fleku a hups - byl jsi čuně odpojen. A představte si - ani mě to nijak nevadilo. Přepl jsem televizi na nějakou chujovinu, rozdělal Lachouta a relaxoval. 2 závod - nová místnost - start ze 3 pozice - Po pitech jsem uvízl za giggsem a ne a ne ho předjet čistě. Jel pomaleji, ale precizně. Buď jsem ho mohl lehce ťuknout v zatáčce a jít dopředu a nebo počkat na čistý manévr. Nikam jsem se přehnaně necpal. Spíše jsem si vychutnával jízdu s camarem a nejhezčí barvou, kterou na něj můžete dát . Po pár kolech se mi to podařilo a nakonec asi 5 místo. Vcelku jsem si druhou jízdu užil. Po závodech jsme dali ještě minizávody a já šel umřít do postele.
Tréninky
No, ja po kopnuti 2 panaky,brcko a stejne jsem to jeste nerozdychal...omluva za komentar v puvodnim zneni, ale nejak jsem nemohl (nechtel) najit vhodnejsi slova.Prvni zavod jsem si kompletne pokakal sám . Nejdříve amaterske nedobrzdeni a uprava derekovych zadnich difuzoru a v poslednim kole jsem uplne zbytecne ze 3 mista udelal akceleracni chybu a z poskozenym autem jsem se dobelhal do cile na 6 fleku.Druhy zavod naprosta fantazie par mist jsem ziskal na startu a cistou, ale agresivni jizdou postupne az na spici...pak jsem utrhnul i Kubu a vypadalo to mozna i na vitezstvi, bo ti dva kohouti si to davali a nijak zavratne se nepriblizovali, jenze disc.a uz jsem videl rude.Na Lance snad zase nacerpam novou motivaci do cupu.
Báli se Bálise?
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Tréninky
Hoši nechci nikoho hajet a nebo obviňovat ale to už je moc...Koukal jsem na zaznam, a jako sorry ale nevidim žadny duvod k protestu. A upozorňuji Vas že to neni proto že protest podal derek na Majkla-řekl bych to same jestli by to bylo obraceněmarkoduno píše:Jinak jsem obdržel protest od Dereka na Michala. 2. závod 20. kolo - až budu mít replay, tak se na to mrknu
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- SJ.sprint
-
Tréninky
Už to kopiruji do PSka mysliš že to stači když to nasdilim přez SkyDrive ?
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Tréninky
Pozrel som replaye (2. skupina), v druhom preteku kolá 7/8/9 alebo 22... krása (ahoj giggso, ešte že sme si to natrénovali, hehe). Dúfam, že všetci spokojní.
- SJ.sprint
-
Tréninky
zaznam 2 zavod 1skupina http://uloz.to/xysVMV4M/ps3-rar snad je to v poho
Tady je odkaz na ten tež zaznam ale na SkyDrive-pokus http://sdrv.ms/1aIF1Hc
Tady je odkaz na ten tež zaznam ale na SkyDrive-pokus http://sdrv.ms/1aIF1Hc
Tréninky
Čau,Substance242 píše:Pozrel som replaye (2. skupina), v druhom preteku kolá 7/8/9 alebo 22... krása (ahoj giggso, ešte že sme si to natrénovali, hehe). Dúfam, že všetci spokojní.
ja som tieto preteky posral.
V prvom som v boxoch omylom nenatankoval, tak som musel ist este raz.
V druhom, som to rizkol bez zastavky boxov, ale sa mi to nevyplatilo ... poslednych 5-6 kol som stracal na kole uz 3-4s.